Transferin 4. Günün deyim çok sık değil ama ara ara ozellikle sağ kasigimda bıçak saplanmasi gibi sanci olup geciyor gunde bir iki kez. Varmi aynı durumu yasayanlar.
Inşallah canim o hissettiklerimiz bebegimuzdir. 4. Gun embriyosu benimki 3 tane Dun geceden beri hic olmadi aksam en son hapsurdugumda cok hissettim. Sen ik nkide sana tutunsun inşallahBende de oluyor. 5.gün embriyosu bugün transferin 8.günü çarşamba test günüm. Hakkında hayırlısı olsun.
Arkadaşım ne mutlu sana o sabrin sonucunu almissin. Hemde 2. Gun embriyosu. Ne guzel. Simdi ne kadarliksin Allaha emanet insallah ikinci denemem du bu. Birincisi dondurulmus 3. Gun buda dondurulmus 3. Gun ama cozdukten sonra 1 gun beklettiler 4. Gun oldu. be bileyim HAYIRLI si. Habire karnim in alt tarafindan işaret bekliyirum.:)Toplamda 5 kez tup bebek denedim ilk 4 denememde hicbirsey hissetmedim ve hep adetime 2 gun kala adet oldum son denememde ozellikle sol kasigimda gun icinde bir kac kez hafif hafif kramplar adet olacakmisim hissi ve segirme hissettim benimki 2, gun embriyosuydu transferin 6. gununde gece resmen birsey rahimimin icinde segiriyordu. O zaman oldu bu is herhalde dedim. 4 kez yenilgiden sonra inanmam kolay olmamisti hic. Kan testi sonucumu aldigimda 250 idi 50 ustunun gebelik var anlamina geldigini defalarca okumama ragmen butun hemsirelere tek tek bu hamile mi demek diye sormustum. Umarim bu zorlu surecte herkes tez elden bebeklerini kucagina alir.
7 + 4 um canim. Bende sen gibiydim. Surekli bir hareket bir belirti bekliyor ve forumlari okuyordum kimde ne belirtiler olmus die. En belirgin belirti adet olacakmisin hissi ama ne gelen var ne giden. Birde iste 3 4 gunde bir gelen seyirme hissi idi bendeki. Hicbirsey hissetmeyen de cok. Hisseden de yani hissetmedin die olmayacak degil. Ben her ay yumurtamin buyudugunu bile hissederim. O yuzden hissetmis olabilirim farkliligi.Arkadaşım ne mutlu sana o sabrin sonucunu almissin. Hemde 2. Gun embriyosu. Ne guzel. Simdi ne kadarliksin Allaha emanet insallah ikinci denemem du bu. Birincisi dondurulmus 3. Gun buda dondurulmus 3. Gun ama cozdukten sonra 1 gun beklettiler 4. Gun oldu. be bileyim HAYIRLI si. Habire karnim in alt tarafindan işaret bekliyirum.:)
Allah tamamina erdirsin banada nasip olur inşallah. Herkesde farkli belirti dedigin gibi bazilarindada hic yok. Bugunde sanki karnim kasiliyo gibi ayakta cok durunca hemen oturup dinleniyorum biyle dalak sismesi gibi. Insallah bosa degildir yasadiklarim. Sende yavrunu kollarina al doya doya öp kokla. Amin7 + 4 um canim. Bende sen gibiydim. Surekli bir hareket bir belirti bekliyor ve forumlari okuyordum kimde ne belirtiler olmus die. En belirgin belirti adet olacakmisin hissi ama ne gelen var ne giden. Birde iste 3 4 gunde bir gelen seyirme hissi idi bendeki. Hicbirsey hissetmeyen de cok. Hisseden de yani hissetmedin die olmayacak degil. Ben her ay yumurtamin buyudugunu bile hissederim. O yuzden hissetmis olabilirim farkliligi.
Sana umut olmasi adına yazmak istedim. 2 saat önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sevinçten yerimde duramıyorum. Benim de tek belirtim batma hissi ydi.bazen bacağıma bile vuruyordu. Kan testinde de çıkar umarım. Yarın yaptircam. Darısı sana ve tum isteyenlere olsun. Çok güzel bir duyguymuş pozitif görmek. Sende sonucunu mutlaka yaz canım
Arkadasim bu harika bir haber.cok sevindim idrarda xiktiysa kanda kesin cikar allahin izniyle. Ayy ne guzel ya o cift cizgi bizler icin ne kadar onemli ancak biz biliriz. Sakla onu mutlaka. Haberleselim yine. Hayirli olsun insallah canim benim. Ayrıca paylastigin icin cok saol. Bugun benim 5. Gunum bitecek karnim kasiliyo gibi hissesiyirum batma ara ara yine. Belimde cabuk agriyo gerci bende genelde bel ağrısı var ama simdi ayakta azicik dursam agriyo. Allahim senin gibi bana da cift cizGiyi gostersin bende sana yazicam inşallah konuş sen bebisinle simdiden :)
Ayyy agzin bal yesin güldürdün beni. Amiiinn. Sen kan testini ne zamn yapcanAyyyy ne demek canım yaa biliyorum nasıl stres oluyorsun suan. Günler geçmiyor sana. Yazılan okuduğun her satır umut oluyor. İnşallah görürsün çift çizgi benim gibi elin ayağın tutmaz tansiyonun düşer:)
Bugün yaptım 105 çıktı canım. 2 gün sonra tekrar edicem. 3 hafta sonra ultrason dedi.Ayyy agzin bal yesin güldürdün beni. Amiiinn. Sen kan testini ne zamn yapcan
Ayyy ne heyecanli cok cok sevindim yaa ne guzel bende istiyorummmm:) bugun 6. Gun bittiBugün yaptım 105 çıktı canım. 2 gün sonra tekrar edicem. 3 hafta sonra ultrason dedi.
ÖYLEDIR INSALLAHHH HERSEYY GÖNLÜNCE OLSUNBenim batmalar gecti valla ilk 3 gun olmustu simdi bisey yok ama alt karnima hafif basinca aciyo. F azla basmiyorum ama bebis olabilir:)
Amin arkadasim al bendende o kadarÖYLEDIR INSALLAHHH HERSEYY GÖNLÜNCE OLSUN
KActane embriyo transfer edildi sana nerde yasiyorsun ben yurt dısındayimm türkiye tüb bebek tadavisinde daha ilerideAmin arkadasim al bendende o kadarHersey gönlümuzce olsun cok az kaldi hepimiz güzel sonuçlar alicaz ben inaniyorum. Bu mucize olacak
Canim benim ben istanbuldayim goztepe medical park hastanem. Sen nerdesin. 3 tane dondurulmus embriyo vardi cozdurduler bir gun daha bekletip 4. Gun embriyosu olarak 3 taneside transfer edildi biri compact kalite biri iyi digeride idare eder di. Bu işler hic belli olmuyor baaen az hucreli 2. Gun embriyo transferleri bile tutabiliyor. Allah ol derse olacak inşallah. Sana bana hepimize:)KActane embriyo transfer edildi sana nerde yasiyorsun ben yurt dısındayimm türkiye tüb bebek tadavisinde daha ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?