- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
Hemde hic belli olmuyor.rabbim ol dersee her aksilik.engel yok oluyor .ben Almanyada yasıyorum 2. Denemem ilki olumsuz oldu malesef ki hersey yolunda gitmesine ragmen benim de 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olduCanim benim ben istanbuldayim goztepe medical park hastanem. Sen nerdesin. 3 tane dondurulmus embriyo vardi cozdurduler bir gun daha bekletip 4. Gun embriyosu olarak 3 taneside transfer edildi biri compact kalite biri iyi digeride idare eder di. Bu işler hic belli olmuyor baaen az hucreli 2. Gun embriyo transferleri bile tutabiliyor. Allah ol derse olacak inşallah. Sana bana hepimize:)
Kismet olmamis demekki canim benim . 5. Gun embriyosu tutma olasilihi % 80 insallah bu defa diyelim de olsun. AmiinnnnHemde hic belli olmuyor.rabbim ol dersee her aksilik.engel yok oluyor .ben Almanyada yasıyorum 2. Denemem ilki olumsuz oldu malesef ki hersey yolunda gitmesine ragmen benim de 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu
Cokk sevindimmm senin adinaa nekadar mutlusundur kimlibilirr bizde bu mutlulugu yasayacazz inslalahhh benim 3 günüm bitti 10 aralik test günummMerhaba hanimlar
Benimki de 5.gun emriyosu idi. Şükür hamileyim. Ilkgun dinlendim. Sonra sırt ustu yastiksiz yattim 12 saat falan ama abartmadan ara ara yana döndüm. Sonraki gun normal hayata dondum ancak cok yormadan kendimi. 3.gun itibari ile rahattim unutuyordum ara ara bebegi :) rahat tuttum kendimi öyle diyim. Ne umut bagladim ne umut kestim. 8.gun miratech erken gebelik testi kullandim. Net çift cizgiydi ben şok oldum.Sabahinda kan verdim 173 cikti ve şükür hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Belirtim, gogus agrim hep vardı, kasik ara ara batma. Ara ara halsizlik ama bunlar ilaçlardan sandim. Kimisinde belirti olmuyor. Sakin negatif olmayın em buyuk tavsiyem birde bol bol dua okuyun. Allahin izniyle olur
Hadi inşallah senden de bekliyorum güzel haberler. Ne zaman test?Ayyy ne heyecanli cok cok sevindim yaa ne guzel bende istiyorummmm:) bugun 6. Gun bitti
Pazartesi günü 7 aralikta buyuk gun. Indallah burdan güzel haberimizi paylasicam.Hadi inşallah senden de bekliyorum güzel haberler. Ne zaman test?
Allah tamamina erdirsin. Hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama bu haberler cok güzel geliyo. Cunku bizi bizden baskasi anlayamaz. Offf benim 10. Gunum 7 aralikta daha yaaa bak yine kalbim pir pir:)Merhaba hanimlar
Benimki de 5.gun emriyosu idi. Şükür hamileyim. Ilkgun dinlendim. Sonra sırt ustu yastiksiz yattim 12 saat falan ama abartmadan ara ara yana döndüm. Sonraki gun normal hayata dondum ancak cok yormadan kendimi. 3.gun itibari ile rahattim unutuyordum ara ara bebegi :) rahat tuttum kendimi öyle diyim. Ne umut bagladim ne umut kestim. 8.gun miratech erken gebelik testi kullandim. Net çift cizgiydi ben şok oldum.Sabahinda kan verdim 173 cikti ve şükür hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Belirtim, gogus agrim hep vardı, kasik ara ara batma. Ara ara halsizlik ama bunlar ilaçlardan sandim. Kimisinde belirti olmuyor. Sakin negatif olmayın em buyuk tavsiyem birde bol bol dua okuyun. Allahin izniyle olur
Bisey sorcam benim batmalar 3.. 4.. gun oldu simdi kesildi hareket yok sende hwp devam ettimuMerhaba hanimlar
Bisey sorcam benim batmalar 3.. 4.. gun oldu simdi kesildi hareket yok sende hwp devam ettimu
Ister istemezz sitres yapiyoruzz 4.gün bitti benim transferin daha da zamanim varr heycanla bekiyoruzz. Senin kacinci gün embriyosuydu kactane transferin olduu .Bende de gitti bi ara. Kasik ağrısı bir oluyordu bir olmuyordu canim. Göğüsten başka belirti kesin olarak yoktu cunku o hep vardi. Ama ilaçtan da olabilir gerçekten de olabiliyor :) benim ki bebistenmis. Rabbim cumlenize nasip etsin kizlar. Sakin umut kesmeyin ama var diye de kendinizi baglamayin. Birakin bakin görün Rabbim yardım ediyor. Hep dua edin olur mu
Ister istemezz sitres yapiyoruzz 4.gün bitti benim transferin daha da zamanim varr heycanla bekiyoruzz. Senin kacinci gün embriyosuydu kactane transferin olduu .
Merhaba kasiginizda agri ve bacaginiza vurma hissi transferin kacinci günü oldu benim 4. Gün ayagima vuruyo baya gissedilir bir sekildeSana umut olmasi adına yazmak istedim. 2 saat önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sevinçten yerimde duramıyorum. Benim de tek belirtim batma hissi ydi.bazen bacağıma bile vuruyordu. Kan testinde de çıkar umarım. Yarın yaptircam. Darısı sana ve tum isteyenlere olsun. Çok güzel bir duyguymuş pozitif görmek. Sende sonucunu mutlaka yaz canım
4.günde başladı bugün 17.gün hala devam ediyor. Sağ sol her iki tarafta oluyor. Yürüyünce daha fazla hissediyorum.Merhaba kasiginizda agri ve bacaginiza vurma hissi transferin kacinci günü oldu benim 4. Gün ayagima vuruyo baya gissedilir bir sekilde
Insallah güzel haberler paylasirizz. Benim 10 aralikBenim sağ kasigima ara ara sancı devam ediyor ozellikle geceleri. bugun 7. Gunum. Ilk gunlerde sag tarafta batmalar olmuştu tutunuyolarmi diye şüphe etmistim. Simdi yine sag tarafta sancı giriyor. Bakalim neden sol degilde sağ yaşayıp gorcez. Haberleselim arkadaslar. Tahlil günleriniz hanhi tarihte?? Benimki 7 aralik pazartesi
almina benm de test tarıhım 10 aralık çok heyecanlıyım sen idrar testi yapmadın mı benım evde var yapmaya korkuyrum.genelde silik de olsa çıkıyrmuş :) yarın dayanamayıp yaparım galibaInsallah güzel haberler paylasirizz. Benim 10 aralik
Daha cok erken diye ben cesaret edemiyorum aslindaa 5.gün benimm pazartesi yapmayi dsunuyorum 8.gün cikan cok var idrar testinde senin kacinci gün embriyosualmina benm de test tarıhım 10 aralık çok heyecanlıyım sen idrar testi yapmadın mı benım evde var yapmaya korkuyrum.genelde silik de olsa çıkıyrmuş :) yarın dayanamayıp yaparım galiba
Benim pazartesj oldu canimm 10.gün cagardilar beni test icincumartesi transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?