• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası kasıkta ara ara batma hissi yaşayanlar

Kızlar yarın 8. Gunum olacak 4. Gun embriyosu sizzce idrar testi yapsammi dayanamiyorum. Belirtide fazla olmayinca iyice psikolojim bozuldu zaten. Hani diyorum sürekli tutmadimi acaba demektense bi yapip rahatlasammi. Valla sacmaliyosamda sacmaliyosun deyin:)

Kızlar yarın 8. Gunum olacak 4. Gun embriyosu sizzce idrar testi yapsammi dayanamiyorum. Belirtide fazla olmayinca iyice psikolojim bozuldu zaten. Hani diyorum sürekli tutmadimi acaba demektense bi yapip rahatlasammi. Valla sacmaliyosamda sacmaliyosun deyin:)
8.gün cikanlar var sonuc negatif cikarsa üzulmeyeceksen yapabilirsun cunku pozitif olup negatif cikan cok var ama negatif olup pozitif olan yok diyecek kadar azz

Canım benim 8.gün testim böyle çıktı ogleden sonra yapmıştım. 20151201_152947.webp

pardom canım geri msjlari okuyunca anladım..tebrikler rabbim devamını getirsin inşallah..bizlerde dua et olurmu..bende ocakta insallah başlıyorum

bir ben kaldım yapmayan ama bu sabah yapcam kısmetse :) inşallah bizde pozitifi görürüz.

Kızlar sabah test yptım ilk dakikalarda negatifti uyudum 1-2saat sonra bktm silik çizgivar :( umutlanmak istemiyorum zaten ilk 5dkkada cıkmıyrsa gecerliliği yokmuş

Back
X