- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
Senin 7.gün ozaman bugun baya olmuss 8.gün silikte olsa gorenler varr idrarda 5.gün embriyosu oldugu icin daha erken cikabiliyorcumartesi transferim oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin 7.gün ozaman bugun baya olmuss 8.gün silikte olsa gorenler varr idrarda 5.gün embriyosu oldugu icin daha erken cikabiliyorcumartesi transferim oldu
ilk denemeniz mi sizin de biz ilk defa deniyoruz inşallah emeklerimiz pozitifle sonuclanırBenim pazartesj oldu canimm 10.gün cagardilar beni test icin
Benim 2. Canimm insallahhh son olurr hepimizinnnilk denemeniz mi sizin de biz ilk defa deniyoruz inşallah emeklerimiz pozitifle sonuclanır
inşallah Rabbim yardımcımız olsun.Benim 2. Canimm insallahhh son olurr hepimizinnn
8.gün cikanlar var sonuc negatif cikarsa üzulmeyeceksen yapabilirsun cunku pozitif olup negatif cikan cok var ama negatif olup pozitif olan yok diyecek kadar azzKızlar yarın 8. Gunum olacak 4. Gun embriyosu sizzce idrar testi yapsammi dayanamiyorum. Belirtide fazla olmayinca iyice psikolojim bozuldu zaten. Hani diyorum sürekli tutmadimi acaba demektense bi yapip rahatlasammi. Valla sacmaliyosamda sacmaliyosun deyin:)
Canım benim 8.gün testim böyle çıktı ogleden sonra yapmıştım.Kızlar yarın 8. Gunum olacak 4. Gun embriyosu sizzce idrar testi yapsammi dayanamiyorum. Belirtide fazla olmayinca iyice psikolojim bozuldu zaten. Hani diyorum sürekli tutmadimi acaba demektense bi yapip rahatlasammi. Valla sacmaliyosamda sacmaliyosun deyin:)
Yarin 6.günüm valla heycandan kalbim duracak artik .birde bu ay mübarek aymidir nedirr hep pozitiff cok sukurr darisi bekleyen herkezinn basinaaCanım benim 8.gün testim böyle çıktı ogleden sonra yapmıştım. Eki Görüntüle 1708108
Bendeee yapmadimmm dahaa senin kacincj gunbir ben kaldım yapmayan ama bu sabah yapcam kısmetse :) inşallah bizde pozitifi görürüz.
sabah daha mı iyi çıkıyor idrar testinde bana hep öyle diyorlarCanım benim 8.gün testim böyle çıktı ogleden sonra yapmıştım. Eki Görüntüle 1708108
Evett sabah diyorlarr geneldesabah daha mı iyi çıkıyor idrar testinde bana hep öyle diyorlar
Kacinci gundu ki canimmm seninn uzulme testler yanildiyorKızlar sabah test yptım ilk dakikalarda negatifti uyudum 1-2saat sonra bktm silik çizgivarumutlanmak istemiyorum zaten ilk 5dkkada cıkmıyrsa gecerliliği yokmuş
8. Günmüs daha cikmamasi normall canim uzulmeee kan testi yaptirrr.Kacinci gundu ki canimmm seninn uzulme testler yanildiyor
Benimdee ölee test tarihimm brnim bu sabahtan beri cok migdem bulaniyor. Ilacardan oluyo sende oldumu hic hamile olsam bile cok erken baska seydendir diye dusunuyorum amaTest tarıhım 10aralık o zmna kdr beklcm kan için.