• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası kasıkta ara ara batma hissi yaşayanlar

mide bulantısı ilaçlardanmış çocuk 2 aylık olduktan snra mide bulantıları baslarmış ben de hc br belrti yok :( sabahtan beri ağlıyorum.

Kizlar ben akşam akşam şeytana uydum test yaptim ve negatif çıktı. 8. Gunum bugun. Uzuldummu hayir. Umudum kirilmadi henüz. Bisuru bahanem var. 1. Test dandik ti. 2. Zaten 8. Gün daha. Erken 3. Idrarda 8. Gun cikacak olsa dr. Bekleme evde yap der demi:))) kendimi avutuyorum galiba. O batmalar boşuna degil biliyorum o bebek buraya gelecek.

Kizlar ben akşam akşam şeytana uydum test yaptim ve negatif çıktı. 8. Gunum bugun. Uzuldummu hayir. Umudum kirilmadi henüz. Bisuru bahanem var. 1. Test dandik ti. 2. Zaten 8. Gün daha. Erken 3. Idrarda 8. Gun cikacak olsa dr. Bekleme evde yap der demi:))) kendimi avutuyorum galiba. O batmalar boşuna degil biliyorum o bebek buraya gelecek.
Hahahaha bahane degill hepsi gercekkk o bebeklerrr burayaa gelecekkkk

Yarin sabaha bi testim daha var iki tane almıştım boşa gitmesin. kan tahlilinde hamileliğim belli olsa bile o cift cizgiyi gorene kadar hamileligin kacinci haftasi olursa olsun yine yapicam. Idrar testlerine kinim var benim:)

pardom canım geri msjlari okuyunca anladım..tebrikler rabbim devamını getirsin inşallah..bizlerde dua et olurmu..bende ocakta insallah başlıyorum
:-) tahmin ettim canım yanlış okuduğunu. Teşekkür ederim. İnşallah allah im isteyen herkese nasip etsin:-) nerde yapturiyirsun ?

:-) tahmin ettim canım yanlış okuduğunu. Teşekkür ederim. İnşallah allah im isteyen herkese nasip etsin:-) nerde yapturiyirsun ?
Kızlar sabah idrarla deneyin daha iyi sonuç verir ama kesin değil tabi. Benim testimi de gördünüz silikti. Üzülmek moral bozmak yok kan testine kadar

7 + 4 um canim. Bende sen gibiydim. Surekli bir hareket bir belirti bekliyor ve forumlari okuyordum kimde ne belirtiler olmus die. En belirgin belirti adet olacakmisin hissi ama ne gelen var ne giden. Birde iste 3 4 gunde bir gelen seyirme hissi idi bendeki. Hicbirsey hissetmeyen de cok. Hisseden de yani hissetmedin die olmayacak degil. Ben her ay yumurtamin buyudugunu bile hissederim. O yuzden hissetmis olabilirim farkliligi.
Benimde perşembe oldu transferim bugün 4.gün,2.gün dondurulmuş embriyo transferiydi,bende de şuana kadar hiç belirti yok,farklı bişey hissetmiyorum,testim 18 aralıkta.

Kizlar az once sonucu aldim ve malesef negatif. 3 tanesinden bir yavrum bile beni istememis:(( umudum sizlerin güzel haberlerini duymak. Rabbim hepinize kolaylik versin hep güzel haberler alin oncesindede sonrasindada. Dualarimdasiniz hepiniz.

Benim de hc umudum kalmadı çok tedirginim :( hep negatif haberleri aldm çok üzüldüm almina senden naber yptın mı idrar testi? Tedymedy üzüldüm senin için inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Back
X