Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bugun mide bulantım arttı sende durumlar neBenimdee ölee test tarihimm brnim bu sabahtan beri cok migdem bulaniyor. Ilacardan oluyo sende oldumu hic hamile olsam bile cok erken baska seydendir diye dusunuyorum ama
Bulantim gecti ama sol kasigimdaki batma dahada hissediliyo. Adet agrisina benzer agrilarim yok cok sukurr bu beni sevindiriyo bugun adet günum normaldeeCnm bugun mide bulantım arttı sende durumlar ne
Hahahaha bahane degill hepsi gercekkk o bebeklerrr burayaa gelecekkkkKizlar ben akşam akşam şeytana uydum test yaptim ve negatif çıktı. 8. Gunum bugun. Uzuldummu hayir. Umudum kirilmadi henüz. Bisuru bahanem var. 1. Test dandik ti. 2. Zaten 8. Gün daha. Erken 3. Idrarda 8. Gun cikacak olsa dr. Bekleme evde yap der demi:))) kendimi avutuyorum galiba. O batmalar boşuna degil biliyorum o bebek buraya gelecek.
Bende ole dusunuyorummm. Hem hatira saklayacam ☺Yarin sabaha bi testim daha var iki tane almıştım boşa gitmesin. kan tahlilinde hamileliğim belli olsa bile o cift cizgiyi gorene kadar hamileligin kacinci haftasi olursa olsun yine yapicam. Idrar testlerine kinim var benim:)
Bacim ben testi yapmadan once fazla konsantre oldum sonuc ne olirsa olsun sakin olcam diye. O nedenle gaza geldim. Ama hakliyim demi be ya:)Hahahaha bahane degill hepsi gercekkk o bebeklerrr burayaa gelecekkkk
Inşallahhhh. Saklayacagimiz testlerimiz olsun ami nn.Bende ole dusunuyorummm. Hem hatira saklayacam ☺
pardom canım geri msjlari okuyunca anladım..tebrikler rabbim devamını getirsin inşallah..bizlerde dua et olurmu..bende ocakta insallah başlıyorum
Kızlar sabah idrarla deneyin daha iyi sonuç verir ama kesin değil tabi. Benim testimi de gördünüz silikti. Üzülmek moral bozmak yok kan testine kadartahmin ettim canım yanlış okuduğunu. Teşekkür ederim. İnşallah allah im isteyen herkese nasip etsin
nerde yapturiyirsun ?
Benimde perşembe oldu transferim bugün 4.gün,2.gün dondurulmuş embriyo transferiydi,bende de şuana kadar hiç belirti yok,farklı bişey hissetmiyorum,testim 18 aralıkta.7 + 4 um canim. Bende sen gibiydim. Surekli bir hareket bir belirti bekliyor ve forumlari okuyordum kimde ne belirtiler olmus die. En belirgin belirti adet olacakmisin hissi ama ne gelen var ne giden. Birde iste 3 4 gunde bir gelen seyirme hissi idi bendeki. Hicbirsey hissetmeyen de cok. Hisseden de yani hissetmedin die olmayacak degil. Ben her ay yumurtamin buyudugunu bile hissederim. O yuzden hissetmis olabilirim farkliligi.
Hayırlısı olsun Allah en kisa zaman da nasip etsin. Ben Mersin de oturuyorum. Yakınızece ahmet günaydın. .ben adana baskentte yaptıracağım inasallah
Canım ne yaptın sabah tekrarladin mi?Bacim ben testi yapmadan once fazla konsantre oldum sonuc ne olirsa olsun sakin olcam diye. O nedenle gaza geldim. Ama hakliyim demi be ya:)
Yok canim ya tekrardan yapmadim zaten yarin sabah kan tahlili günüm yarın inşallah mu T lu haberimi paylasirimCanım ne yaptın sabah tekrarladin mi?
İnşallah canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Mutlaka yaz beklicem çok öpüyorum. Allah yardımcın olsun.Yok canim ya tekrardan yapmadim zaten yarin sabah kan tahlili günüm yarın inşallah mu T lu haberimi paylasirim
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün. Bende seni merakla bekliyorum . :)Yok canim ya tekrardan yapmadim zaten yarin sabah kan tahlili günüm yarın inşallah mu T lu haberimi paylasirim