Benim de böyle çıkmıştı pozitif görünüyor ama daha çok erken, ben transfer günü hariç sizin gibi erken gebelik testi yaptığımda çıkmıştı kan verince 6.14 çıkmıştı. 3 gün sonra tekrar kan verdim 61 olmuştu.Transferin 5.gunu. erken gebelik testi yaptım. Sonucumu değerlendirirmisiniz
61 güzel sonuc degilmi. Şuan durumunuz nedirBenim de böyle çıkmıştı pozitif görünüyor ama daha çok erken, ben transfer günü hariç sizin gibi erken gebelik testi yaptığımda çıkmıştı kan verince 6.14 çıkmıştı. 3 gün sonra tekrar kan verdim 61 olmuştu.
Donmuş embriyo transferi yapıldı. Çatlatma iğnesi çok önce yapıldı. Sadece transfer öncesi 13 Nisan da üçte bir oranda yaptık. silik de olsa çift çizgiyi ilk defa görüyorum. Açıkçası bende şaşırdım. Ama tüp bebek gebeliklerin de 5.gunde erken gebelik testinde çıkabiliyor. HayırlısıCok erken yapmissinn bazi kisilerde catlatma ignesinden dolayi pozitif gibi görunuyor bu testlerde..hevesini kırmak icin demedim ama en azindan 9 yada 10nuncu güne kadar sabret direk kan vermeye git..insalahhhhhh olumlu sonuc alirsin ve kucaginada almak nasip olur
9 haftalık olduk bugün61 güzel sonuc degilmi. Şuan durumunuz nedir
6 sonucunu transferden kaç gün sonra aldınız hayırlı uğurlu olsun bu arada9 haftalık olduk bugün
Teşekkür ederim, transfer günü hariç 5.gün 6.14 gördüm 8.gün 61 10.gün 150 12.gün 4546 sonucunu transferden kaç gün sonra aldınız hayırlı uğurlu olsun bu arada
Yaaaaaaa masalllah9 haftalık olduk bugün
Yaaa maşallah . Benimde 9. Gün 7.59 çıktı ilacı bıraktırdılar dire negatif dediler . Ne yapacağımı bilemedim. Düşük çıkıp değe yükselenleri görüyorum bırakmasam mı acaba diyorum. Bugün 10. GünTeşekkür ederim, transfer günü hariç 5.gün 6.14 gördüm 8.gün 61 10.gün 150 12.gün 454
Sizin tutunmuş belli ama ilerlememiş gibi duruyor. İçiniz rahat etmiyorsa yarın tekrar kan verin.Yaaa maşallah . Benimde 9. Gün 7.59 çıktı ilacı bıraktırdılar dire negatif dediler . Ne yapacağımı bilemedim. Düşük çıkıp değe yükselenleri görüyorum bırakmasam mı acaba diyorum. Bugün 10. Gün
Yaaaaaaa masalllahbenjm gibi sizde silik çift çizgi gördünüz degilmi süper ya..
Bende de 5. Günü erken gebelikte testim silik çıkmıştır. 6.ve 8. Günde aynı şekilde çıktı. Bugün 9.gunum yarın kan testi vereceğim hayırlısıyla....Transferin 5.gunu. erken gebelik testi yaptım. Sonucumu değerlendirirmisiniz
Merhaba bende 6+ 4 üm size bir soru sorabilir miyim dün gece kasılmalar yaşadım kasılmalar bebeğe zarar vermiş yada düşmesine sebep olmuş olabilir mi birde aşağıdaki fotoğraf 5+ 6 iken çekildi burda yolk kesesi falan var mı siz bilirsiniz diye sormak istedimTeşekkür ederim, transfer günü hariç 5.gün 6.14 gördüm 8.gün 61 10.gün 150 12.gün 454
Merhaba benim sürekli ağrım kasılmalarım oluyordu daha yeni geçmeye başladı mens ağrısı gibi şiddetliydi. Yolk kesesi görünüyor yüzük gibi olan görüntüMerhaba bende 6+ 4 üm size bir soru sorabilir miyim dün gece kasılmalar yaşadım kasılmalar bebeğe zarar vermiş yada düşmesine sebep olmuş olabilir mi birde aşağıdaki fotoğraf 5+ 6 iken çekildi burda yolk kesesi falan var mı siz bilirsiniz diye sormak istedim
Adet günümü bekleyeceğim artık ilaçları bıraktım bi kaç güne gelir dediler . Çok sağolun teşekkürler Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sizeSizin tutunmuş belli ama ilerlememiş gibi duruyor. İçiniz rahat etmiyorsa yarın tekrar kan verin.
Bir önceki transferde geceleri kasılmalar yaşamıştım kimyasal oldu bu transferim pozıtıf oldu herhangi bir kasılma yaşamamıştım işte dün gece 6+4 de kasılınca gene düşürecek miyim diye KorktumMerhaba benim sürekli ağrım kasılmalarım oluyordu daha yeni geçmeye başladı mens ağrısı gibi şiddetliydi. Yolk kesesi görünüyor yüzük gibi olan görüntü
Hiç alakası yok tuzla yediklerinizle ağrı olumca istirahat edin yeterBir önceki transferde geceleri kasılmalar yaşamıştım kimyasal oldu bu transferim pozıtıf oldu herhangi bir kasılma yaşamamıştım işte dün gece 6+4 de kasılınca gene düşürecek miyim diye Korktumtuzlu yedim ondan mı acaba zarar vermiş olabilir mi embriyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?