Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6.gunde açık kahverengi lekelenme oldu bugün 9.gunum yine oldu ikiside saat 4de oldu hayırlısı bugün erken test yaptım silik çıktı ama pek umutlanmadimKızlar , dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 6. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrı ve pembemsi kanamam oldu.Doktorum bekleme süresinde kanama olmaz negatif olsa bile demişti ama endişeliyim.Bu durumu yaşayan var mı ?
Yarın ya da ertesi gün tekrarlarsan testi daha net çıkar , inş pozitif olurBende 6.gunde açık kahverengi lekelenme oldu bugün 9.gunum yine oldu ikiside saat 4de oldu hayırlısı bugün erken test yaptım silik çıktı ama pek umutlanmadim
Oo aşırı adet sancısı bel ve kasık 6ve 7 gün sonra hiç birşey hissetmiyorumYarın ya da ertesi gün tekrarlarsan testi daha net çıkar , inş pozitif olurAğrın olmuş muydu 6. gün lekelenmede
Bende lekelenme olmadı acaba tutmadı mı transferden sonra 10. Gün bugünYarın ya da ertesi gün tekrarlarsan testi daha net çıkar , inş pozitif olurAğrın olmuş muydu 6. gün lekelenmede
Herkeste aynı şeyler olmuyormuş , benimde 1 günlük oldu bugün bişey yok.Belirti olsa da endişe ediyorsun sıkıntılı bişey mi var diye.Olmasa da endişe oluyor.İnşallah pozitiftirBende lekelenme olmadı acaba tutmadı mı transferden sonra 10. Gün bugün
Pozitifi gordun mu canım?Kızlar , dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 6. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrı ve pembemsi kanamam oldu.Doktorum bekleme süresinde kanama olmaz negatif olsa bile demişti ama endişeliyim.Bu durumu yaşayan var mı ?
Malesef değilmiş pozitif umutlanmıştım..Herkeste aynı şeyler olmuyormuş , benimde 1 günlük oldu bugün bişey yok.Belirti olsa da endişe ediyorsun sıkıntılı bişey mi var diye.Olmasa da endişe oluyor.İnşallah pozitiftir![]()
Cumartesi test günüm , dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktıPozitifi gordun mu canım?
Üzülme diyeceğim ama öyle olmuyor.Zamanı var demekki öyle düşün.Allah kucaklarımızı boş bırakmasınMalesef değilmiş pozitif umutlanmıştım.
Merhaba test sonucunuz ne acabaOo aşırı adet sancısı bel ve kasık 6ve 7 gün sonra hiç birşey hissetmiyorum
Ben tüp bebek denemiştim dış gebelik oldu şimdi bostayim hiç bir şey yapmıyorumMerhaba test sonucunuz ne acaba