Transfer sonrası lekelenme

aysen93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
61
25
18
Kızlar , dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 6. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrı ve pembemsi kanamam oldu.Doktorum bekleme süresinde kanama olmaz negatif olsa bile demişti ama endişeliyim.Bu durumu yaşayan var mı ?

Kızlar , dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 6. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrı ve pembemsi kanamam oldu.Doktorum bekleme süresinde kanama olmaz negatif olsa bile demişti ama endişeliyim.Bu durumu yaşayan var mı ?
Bende 6.gunde açık kahverengi lekelenme oldu bugün 9.gunum yine oldu ikiside saat 4de oldu hayırlısı bugün erken test yaptım silik çıktı ama pek umutlanmadim

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-01-08-44-22-908_app.elika.webp
    Screenshot_2023-04-01-08-44-22-908_app.elika.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 445
Transfer olduktan sonra verilen kağıtta sanki leke olabilir yazıyordu ama net hatırlayamadım şuan

Bende 6.gunde açık kahverengi lekelenme oldu bugün 9.gunum yine oldu ikiside saat 4de oldu hayırlısı bugün erken test yaptım silik çıktı ama pek umutlanmadim
Yarın ya da ertesi gün tekrarlarsan testi daha net çıkar , inş pozitif olur 😊 Ağrın olmuş muydu 6. gün lekelenmede

Bende lekelenme olmadı acaba tutmadı mı transferden sonra 10. Gün bugün
Herkeste aynı şeyler olmuyormuş , benimde 1 günlük oldu bugün bişey yok.Belirti olsa da endişe ediyorsun sıkıntılı bişey mi var diye.Olmasa da endişe oluyor.İnşallah pozitiftir 🙏🏻

Pozitifi gordun mu canım?

Kanama kırmızıysa sorun demişti benim doktorum. Kahve veya pembeyse yerleşmedir demişti
Danışın doktora yine ama

Back
X