transfer sonrası namaz kılmak?

lale1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
601
14
46
Ankara
arkadaşlar transfer sonrası namaz kıldınız mı normal olarak? abdest falan almak konusunda da düşünüyorum.eğilip dogrulmak gerekiyor nasıl olcak?

arkadaşlar transfer sonrası namaz kıldınız mı normal olarak? abdest falan almak konusunda da düşünüyorum.eğilip dogrulmak gerekiyor nasıl olcak?

Slm bn hep kıldım ama oturarak kıldım abdest alma konusmdaayaklarimi lavaboya kaldırmadım kuvvete bardakla döktüm ayağıma ve halen kullanıyorum evde sabh abdest alıp mest giyiyorum ayağıma raht oluyor abdest almk bence ok zorlama kendini oturup kıl namaz Rabbim dualarını kabl etsin

çok sağol canım ben de öyle yapıcam artık ama oturarak kılmak uygun mudur dinen diye düşündüm .ayaga kalkabiliyoruz ve ayakta durabiliyoruz ya.secde biraz sakıncalı olabilir sadece.bir de canım sen neler yaptın transfer sonrasında?hep yattın mı?çalışıyor musun?ben çalısıyorum da rapor almak ta zor olacak.napcam bilmiyorum

canim bende her seferinde transfere kadar namaz kildim transferden sonrada kilmiyordum gusul abdesti felan gerekir diye ama bu 3üncü denememde Allahin izniylen birakmiyacam sali günü transferim olacak Allahin izniylen ama ilk defa dondurulmuslarlan olacak ben diger topicte okudum yazdiklarini gusül abdesti ile ilgili yazmissin bende bu sefer muammada kalmamak icin Hocaylan görüstüm gusül abdesti gerekmiyormus ve günde 3defa alttan fitil kullandigim icin onada gerekmiyor dedi sadece her namazda abdest al dedi bende öyle yapicam namazimida Allahin izniylen oturarak kilicam Rabbim kabul eder insalllah ama zaten namazlanda gitmez Rabbim onu korur sadece bizim dikkat etmemiz lazim

canım merhaba, inşAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur, bende transferin 4. günü akşam banyo yaptım ve gusul aldım, ondan sonra da namazımı oturarak kılmaya başlamıştım, o ilk 3 günün kazalarınıda not edip ara ara kıldım çok şükür..Şimdi doğumuma az kaldı :) Rabbim inşAllah sana ve diğer burdaki tüm kardeşlerime nasip eder..

bende kılıyorum ilk günler ayakta kılabiliyordum ama dünden beri ağrım çok olduğu için oturarak kılıyorum.

arkadşım hayırı olsun tedavin. valla ben 3 kere denedim ve taransfere kadar kıldım tarnsferden sonra kılmadımdım, hep korktum acaba bişe olurmu diye ama diyeceğim o kesinlikle sen kılabililiyorsan kıl. ben Rabbim nasip ederse 4. tedavimde kesinlikle bırakmıycam ilk 3 gün yatılıp ondan sonra kılıcam nasip ederse Rabbim kabul etsin inşlh

çk sağolun kızlar.ben de kılıcam Allahın izniyle ama oturarak kılayım diyorum ilk gününkini kaza yaparım sonra.ikinci günden itibaren kılarım.ya bir de siz işe falan gittiniz mi?neler yaptınız ?kalkmadan yattınız mı yoksa? dr larınız ne dedi merak ediyorum.

çk sağolun kızlar.ben de kılıcam Allahın izniyle ama oturarak kılayım diyorum ilk gününkini kaza yaparım sonra.ikinci günden itibaren kılarım.ya bir de siz işe falan gittiniz mi?neler yaptınız ?kalkmadan yattınız mı yoksa? dr larınız ne dedi merak ediyorum.

canım benim doktorum hiç bir şey söylemedi inan, ben transferimde tüm yanlışları yapmışım meğersem :( ilk transfer oldu ben yürüyerek tuvalete gittim hemen, eve geçince de 3 gün yattım oda hep değil, yemek ve tuvalet için kalktım, banyo ayakta yapılmalıymış ben 4. günde oturarak yaptım ve 4. günden sonra yatmadım artık, 6. günden itibarende dışarı çıktım, ama yavaş hareket ediyordum hep..yediklerimde ilk 3 gün ananas, kabak çekirdeği idi..bol su ve kayısı suyu tükettim, kabız olmamak için her sabah 3-4 kuru kayısı yedim..böyle yani, takdir Allah'ın, O nasip edecekse zaten olacaktır, çok kasma kendini..bol dua et, inşallah güzel haber verirsin bizede..

canm bende ilk 1 hafta kılmadım sonra dr. umu arayıp sordum oda hiç bir sakıncası yok rahatlıkla kılabilirdin dedi ve nbende son aylarıma kadar normal kıldımm son aylar ağırlaştığı için oturarak kılmaya başlamıştım ama doğuumdan sonra yogunluğumu aıp bir başlayamadımm inşallah tekrar başlamayı nasip edr rabbim sana da hayırlı güzell sonuçlar nasip etsin inşallahh

canım benim doktorum hiç bir şey söylemedi inan, ben transferimde tüm yanlışları yapmışım meğersem :( ilk transfer oldu ben yürüyerek tuvalete gittim hemen, eve geçince de 3 gün yattım oda hep değil, yemek ve tuvalet için kalktım, banyo ayakta yapılmalıymış ben 4. günde oturarak yaptım ve 4. günden sonra yatmadım artık, 6. günden itibarende dışarı çıktım, ama yavaş hareket ediyordum hep..yediklerimde ilk 3 gün ananas, kabak çekirdeği idi..bol su ve kayısı suyu tükettim, kabız olmamak için her sabah 3-4 kuru kayısı yedim..böyle yani, takdir Allah'ın, O nasip edecekse zaten olacaktır, çok kasma kendini..bol dua et, inşallah güzel haber verirsin bizede..

canm bende ilk 1 hafta kılmadım sonra dr. umu arayıp sordum oda hiç bir sakıncası yok rahatlıkla kılabilirdin dedi ve nbende son aylarıma kadar normal kıldımm son aylar ağırlaştığı için oturarak kılmaya başlamıştım ama doğuumdan sonra yogunluğumu aıp bir başlayamadımm inşallah tekrar başlamayı nasip edr rabbim sana da hayırlı güzell sonuçlar nasip etsin inşallahh

çok sağolun canlarım.insallah hersey çok güzel olur hepimiz için.canım sorma benm ilk iki denememde bana normal hayatına dönebilirsin dediler transferden sonra zaten sıkısık oldugum için hemen tuv gittim.evde kaldım birkaç gün ama normal hayatına dön dedikleri için 2.hafta işe giitim.ama bu defa dr um 12 gün boyunca calısmanı istemiyorum diyor.ben de anlamadım bu işin standardını.insallah sonuc olumlu olur da 12 gün yattıgıma deger.bol bol dua edicem tabii.sağolun yazdıklarınız için

bende transferden sonra bu forumu okudum ve moralim çok bozuldu. çünkü ben tranferden sonra eve gelir gelmez duşa girdim normal bir insan gibi abdest aldım ve namaz kıldım.sonra bu forumda duş ve namaz kılmakla ilgili yazılanları okudumve ilk 2 gün moralim çok kötüydü sonra bi tüp bebek merkezinin bununla ilgili bilgilendirmesini okudum yaptıklarımın hiç sakıncası yokmuş. rahatladım biraz psikolojim normale döndü. sonrasında alerjim arttı deli gibi hapşırıyordum sürekli.doktorum eşime hapşırmasın dikkat etsin demiş üstelik. hiç umudum yoktu yani hiçbir belirdide yoktu kendimi bomboş hissediyodum ama tuttu Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayıda nasip eder inşallah şükürler olsunki tuttu. bunları ne için yazıyorum benim gibi umut arayıpta morali bozulan birileri varsa böyle şeylere hiç takılmasınlar diye.

Back
X