Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar transfer sonrası namaz kıldınız mı normal olarak? abdest falan almak konusunda da düşünüyorum.eğilip dogrulmak gerekiyor nasıl olcak?
arkadaşlar transfer sonrası namaz kıldınız mı normal olarak? abdest falan almak konusunda da düşünüyorum.eğilip dogrulmak gerekiyor nasıl olcak?
çk sağolun kızlar.ben de kılıcam Allahın izniyle ama oturarak kılayım diyorum ilk gününkini kaza yaparım sonra.ikinci günden itibaren kılarım.ya bir de siz işe falan gittiniz mi?neler yaptınız ?kalkmadan yattınız mı yoksa? dr larınız ne dedi merak ediyorum.
canım benim doktorum hiç bir şey söylemedi inan, ben transferimde tüm yanlışları yapmışım meğersemilk transfer oldu ben yürüyerek tuvalete gittim hemen, eve geçince de 3 gün yattım oda hep değil, yemek ve tuvalet için kalktım, banyo ayakta yapılmalıymış ben 4. günde oturarak yaptım ve 4. günden sonra yatmadım artık, 6. günden itibarende dışarı çıktım, ama yavaş hareket ediyordum hep..yediklerimde ilk 3 gün ananas, kabak çekirdeği idi..bol su ve kayısı suyu tükettim, kabız olmamak için her sabah 3-4 kuru kayısı yedim..böyle yani, takdir Allah'ın, O nasip edecekse zaten olacaktır, çok kasma kendini..bol dua et, inşallah güzel haber verirsin bizede..
canm bende ilk 1 hafta kılmadım sonra dr. umu arayıp sordum oda hiç bir sakıncası yok rahatlıkla kılabilirdin dedi ve nbende son aylarıma kadar normal kıldımm son aylar ağırlaştığı için oturarak kılmaya başlamıştım ama doğuumdan sonra yogunluğumu aıp bir başlayamadımm inşallah tekrar başlamayı nasip edr rabbim sana da hayırlı güzell sonuçlar nasip etsin inşallahh