transfer sonrası neler yapıyoruz neler yapmıyoruz?

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
slm kızlar transferimin 3, günündeyim ilk denememi 4 yıl önce denemiştim o zaman kendimi oldukça kasmıştım hatta yataktan çıkmamıştım meğer hareket etmek kan akışı sağladığından bebeğin tutunma şansını arttırıyormuş. bu sefer transfer sonrası işime döndüm sadece kendimi yormuyorum ev işi yapmıyorum eşimi çalıştırıyorum bahaneyle sizlerinde neler yaptığınızı merak ettim.

canım güzel bir konu olmuş. benimde transferim 2-3 güne yapılacak. yarın kesinleşecek günü. ama eşim o zararlı olur yeme bu asitli içme. şimdiden başladı. birde 9 ayı düşünemiyorum. canım umarım güzel haberini yazarsın buraya...

ani hızlı hareketten kaçının. yürüyüş yapın ama öyle tempolu falan değil sadece hareket olsun. ben evde yapmıştım yürüyüşü bol bol dua edin kızlar olacaktır inşallah

merhaba arkadaşlar. benim de transferimin 3.günü. öğretmen olduğum için zaten tatildeyim. o yüzden kendimi yormuyorum. benim doktorumda kendini yatağa hapsetme ancak pazartesiye kadar dinlen dedi.bende ayaklarımı uzattım kitap okuyorum falan. arada kalkıyorum azar azar yürüyorum. yarın da normal hayatıma döneceğim. zaten olacağı varsa bebek her şekilde tutunur diye düşünüyorum. inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan.

bende bugün 7. gündeyim.. 4.deneme olduğu için biraz daha tecrübeliyim.kendimi çok kasmıyorum daha rahatım, kabız olmamaya dikkat ediyorum bol sıvı meyve tüketiyorum. günlük yediklerime dikkat ediyorum. ben işe gitmedim rapor aldım. evde tatilin havası yapıyorum. aslında işim ağır değil ama evde olma istedim..15-20 dk. bilgasayar takılıyorum, bol bol dua gerisi Rabbimin takdiri....

Back
X