Ben ilk transferim de evimi önceden temizledim yattım hep sadece yemek için kalktım dışarı sadece aşı için çıktım ama negatif bu sefer de yatıyorum arada kalkıp yürüyorum dışarı da çıkacağım bakalım bu sefer ne olacak
Ben çarşamba oldum 2 embriyo ,evde yatıyorum ya sanki kalksam kendimi zorlasam birsey olacak gibi yarın dışarı çıkarım çok yormadan yine gezerim yarından sonra . Kaçıncı denemeniz
İki gün dinlendim ama yine ara ara kalktım o dinlenmede evin içinde dolaştım. Diğer günler kısa mesafe yürüyüşte yaptım marketede gittim evimde asansör yok 4 kat inip ciktimda. Doktor sakin kabız olma demişti şükür hiç olmadım. Surekli yatanlar oluyor sanirim.
Ben çarşamba oldum 2 embriyo ,evde yatıyorum ya sanki kalksam kendimi zorlasam birsey olacak gibi yarın dışarı çıkarım çok yormadan yine gezerim yarından sonra . Kaçıncı denemeniz
Merhaba ben 47 yaşındayım bugün 4.gün taze transfer oldum.Bu sıkışıklık olayı beni mahvetti.Malesef 20 dak yatmam gerekiyordu 15 dak zor dayandım eşimin desteğiyle inleyerek kalktım tuvalete gittim .çokmu su içtim acaba.Ve kahve yasak bu süreçte herhalde
Kızlar sonuclariniz nedir ins saglikla tutunmuşlardir benimde 2 gün oldu henuz dikkat ediyrm bakalim tutan ark lar neler yiyip ictiniz neler yaptiniz birde akinti oluyor arada allah korusun giderse o akinri mi yani nasil gidiyr bilgisi olan varmı cok tskler