Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilkinde pek dikkat etmedim negatif oldu bunda dikkat ediyorum bakalım ne olacakMerhaba hanımlar transfer sonrası 14 gün boyunca nelere dikkat ettiniz is güç yapan da var sadece yatanda nelere dikkat etmek gerekiyor bu süreçte ?
Ben ilkinde pek dikkat etmedim negatif oldu bunda dikkat ediyorum bakalım ne olacak
Yemek kahvaltı felan hep hazırlamıştım eğilip kalktım da ama doktor dikkat etmen gereken birşey yok demişti tutmadı bunda da ilk üç gün dikkat ettim sıkıldım şimdi hiç dikkat etmiyorum tutarsa tutuyor bir şekilde benceCanim merhaba nasıl dikkat etmemistin ev işi fln mi yaptın ben ev işi yapmıyorum ama yine de eğilip kalkmam gereken şeyler oluyor bugünde çiçekli kaldirdjm ama kısa mesafeye kaldırıp koydum mesela bunlar etkiler mi acaba embriyoyu
tutunacak embriyo her türlü tutunur içiniz rahat olsun inşAllah güzel olur sonucunuzEvet çok düşünmemek gerekiyor bende zaten pazartesi işe başlayacağım bakalım bazen unutup ona göre hareket ediyorum aklıma bile gelmiyorsonrasi aa içimde bi embriyo var diyorum
![]()
Ben neredeyse hiç ev işi yapmadım işe de 10 gün gitmedim son 4 gün işe gittim . Kendimi hiç yormadım çoğu zamanımı yatarak geçirdim birkaç kez yürüme amaçlı site önüne çıktım (tabi test almaya gittiğimi kan vermeye gittiğimi saymıyorumMerhaba hanımlar transfer sonrası 14 gün boyunca nelere dikkat ettiniz is güç yapan da var sadece yatanda nelere dikkat etmek gerekiyor bu süreçte ?
Ben neredeyse hiç ev işi yapmadım işe de 10 gün gitmedim son 4 gün işe gittim . Kendimi hiç yormadım çoğu zamanımı yatarak geçirdim birkaç kez yürüme amaçlı site önüne çıktım (tabi test almaya gittiğimi kan vermeye gittiğimi saymıyorum)
Evde badem ananas ceviz yedim . Bol bol su içtim. Yemek bile bir iki kez ancak yapmışımdır .ilişki 2 gün sonra olabilir dediler bizde hiç olmadı . 4 gün boyunca duş almadım . 4.günün sonunda çok ılık suyla duş aldım .Çok şükür 11 haftalık gebeyimRabbim herkese nasip etsin
![]()
Insallah canim valla bazen eğilip biseyler de yapıyorum haliyle hiç eğilmeden de olmuyor kitutunacak embriyo her türlü tutunur içiniz rahat olsun inşAllah güzel olur sonucunuz
O kadar da değil canım tabi yapabilirsin 7.günü cam silmiştim aaa pardon eşime sildirmiştimCanım egilip kalkıp yerden bisey alma gibi yada yere bisey dökülür onu silmek gibi biseyler yaptın mı ya ben bazen eğilip biseyler yapıyorum bisey olmaz diye ama
Mecbur bir şekilde hayat devam ediyor çok yatmakta bilinenin aksine zararlı zatenInsallah canim valla bazen eğilip biseyler de yapıyorum haliyle hiç eğilmeden de olmuyor ki
Valla işlerimi yapıyorum sadece işte 2.gunu eğilip yere bisey dokulmustu onu silmek acaba bisey olmusmudur dedirttiO kadar da değil canım tabi yapabilirsin 7.günü cam silmiştim aaa pardon eşime sildirmiştim
Öyle yüksek yerlere uzanma derler onun dışında bir şey olmaz![]()
Yok o kadardan bir şey olmazValla işlerimi yapıyorum sadece işte 2.gunu eğilip yere bisey dokulmustu onu silmek acaba bisey olmusmudur dedirtti
Erken degilmi ya test icin simdi görünmez ki testteKizlar bugün transferin 7.gunu sabah 4 te idrara çıktım sonra 6 da çıktığım idrardan idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi baktim yada ilk idrar olmadığı için mi
Ben ilk transferim de evimi önceden temizledim yattım hep sadece yemek için kalktım dışarı sadece aşı için çıktım ama negatif bu sefer de yatıyorum arada kalkıp yürüyorum dışarı da çıkacağım bakalım bu sefer ne olacakMerhaba hanımlar transfer sonrası 14 gün boyunca nelere dikkat ettiniz is güç yapan da var sadece yatanda nelere dikkat etmek gerekiyor bu süreçte ?