• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası öksürük

serendipity29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
14
5
1
29
kızlar 30 ekimde transfer oldum, transfer öncesi de öksürüğüm vardı.transfer sonrası ilk 2 gün azaldı ama sonra yine arttı son 3 gündür saldım artık öksürüp duruyorum.böyle bir şey yaşayıp pozitif gören var mı acaba?

kızlar 30 ekimde transfer oldum, transfer öncesi de öksürüğüm vardı.transfer sonrası ilk 2 gün azaldı ama sonra yine arttı son 3 gündür saldım artık öksürüp duruyorum.böyle bir şey yaşayıp pozitif gören var mı acaba?
Hayır canım öksürmek veya hapşırmak tutunmaya engel değil benim felaket geçmişti ilkinde hastalığım artık zıplaya zıplaya öksürüp hapşırıyordum ümidim kesilmişti dedim tutmadı kesin ama doktorumuzuda sormuştuk bunlar engel değil demişti öylede oldu tutunmuştu korkma canım

Bende 30 ekimde transfer oldum ertesi günü nezle oldum hapşırık burun akıntısı yorgunluk iki gün yataktan çıkamadım.doktorum c vitamini önermişti.sonucum süpriz olacak resmen

Hayır canım öksürmek veya hapşırmak tutunmaya engel değil benim felaket geçmişti ilkinde hastalığım artık zıplaya zıplaya öksürüp hapşırıyordum ümidim kesilmişti dedim tutmadı kesin ama doktorumuzuda sormuştuk bunlar engel değil demişti öylede oldu tutunmuştu korkma canım
ayyy gerçekten içimi rahatlattınız çok çok teşekkür ederim 💕

Canım senin kaç haftalık oldu takibi burda yaptırıyorsun dimi

Geçen seni hamile kaldım ben ve riskli bı hamilelik geçirdim ilk haftalardan bu yana bı öksürük ve hapşırıktir tutmuş beni özelikle sabahları çok şükür bı sıkıntı olmadı

Back
X