Transfer Sonrası Otobus Yolculugu

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Merhaba arkadaşlar, 30 eylülde transferim var. Evim 5.5 saatlik uzaklikta bir şehirde. Deneyimlerinizi anlatır mısınız, ne zaman yola çıktınız, kaç saatlikti, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 30 eylülde transferim var. Evim 5.5 saatlik uzaklikta bir şehirde. Deneyimlerinizi anlatır mısınız, ne zaman yola çıktınız, kaç saatlikti, ne yapmalıyım?
Bnm evim yakindi fakat uzaga gidecek hastalari daha cok yatiriyordular. Ben 2 saat yatip eve gitmistim. Bence bunu merkezinize sorun mutlaka 🌸🌸

Benim ayni sehir icindeydi merkezim yarim saat yatirdilar sonra ciktim arabada geri dondum evime. ama korkma embriyonun tutunmasi 2.veya 3.gun gerceklesiyormus. Bu surecte zaten rahmin icinde tutunacak yer aradigi icin embriyo geziniyor senin yolculugun onu etkilemez ve dusecekmis gibi bi psikolojiye girme. O en guvenli yerde. Rabbim ol dedikten sonra istersen kosarak dön bisey olmaz 🤗

Toplam 3 transfer oldum ilkinde 3gun yattım hastanenin karşısında otelde kaldım. Negatif oldu. Șehirler arası yolculuk yaptım diğer 2denememde ve ikisi de tutu. Şimdi 4.transferimi bekliyorum ve yine 2 saat kadar araba yolculuğu yapacam. Yani Kısmet yinede

Toplam 3 transfer oldum ilkinde 3gun yattım hastanenin karşısında otelde kaldım. Negatif oldu. Șehirler arası yolculuk yaptım diğer 2denememde ve ikisi de tutu. Şimdi 4.transferimi bekliyorum ve yine 2 saat kadar araba yolculuğu yapacam. Yani Kısmet yinede
Teşekkür ederim inşallah hayırlı sonuç alırız ikimizde.

Back
X