Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, 30 eylülde transferim var. Evim 5.5 saatlik uzaklikta bir şehirde. Deneyimlerinizi anlatır mısınız, ne zaman yola çıktınız, kaç saatlikti, ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, 30 eylülde transferim var. Evim 5.5 saatlik uzaklikta bir şehirde. Deneyimlerinizi anlatır mısınız, ne zaman yola çıktınız, kaç saatlikti, ne yapmalıyım?
Benim ayni sehir icindeydi merkezim yarim saat yatirdilar sonra ciktim arabada geri dondum evime. ama korkma embriyonun tutunmasi 2.veya 3.gun gerceklesiyormus. Bu surecte zaten rahmin icinde tutunacak yer aradigi icin embriyo geziniyor senin yolculugun onu etkilemez ve dusecekmis gibi bi psikolojiye girme. O en guvenli yerde. Rabbim ol dedikten sonra istersen kosarak dön bisey olmaz
Toplam 3 transfer oldum ilkinde 3gun yattım hastanenin karşısında otelde kaldım. Negatif oldu. Șehirler arası yolculuk yaptım diğer 2denememde ve ikisi de tutu. Şimdi 4.transferimi bekliyorum ve yine 2 saat kadar araba yolculuğu yapacam. Yani Kısmet yinede
Toplam 3 transfer oldum ilkinde 3gun yattım hastanenin karşısında otelde kaldım. Negatif oldu. Șehirler arası yolculuk yaptım diğer 2denememde ve ikisi de tutu. Şimdi 4.transferimi bekliyorum ve yine 2 saat kadar araba yolculuğu yapacam. Yani Kısmet yinede