Transfer sonrası progesteron düşüşü yaşayan var mı?

mavidomatess

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
6
1
286
30
Meraba arkadaşlar. 12 mayısta dondurulmuş tek embriyo transferi oldum progesteron 11,7 idi. 11. Gün betahcg iyi ama progesteron 9,7 ye düşmüş. Bu durumu yaşayan var mı ?

Meraba arkadaşlar. 12 mayısta dondurulmuş tek embriyo transferi oldum progesteron 11,7 idi. 11. Gün betahcg iyi ama progesteron 9,7 ye düşmüş. Bu durumu yaşayan var mı ?
Progesteron takviyesi aliyor musunuz?
Doktor dozunuzu yukseltebilir.
Ben transferden sonra tekrar baktirmadim progesteron doktor gerek olmadigini soyledi

Progesteron takviyesi aliyor musunuz?
Doktor dozunuzu yukseltebilir.
Ben transferden sonra tekrar baktirmadim progesteron doktor gerek olmadigini soyledi
Dondurulmuş embriyo transferi oldum progestron 15 trasnferim olduğu gün. Bazı formlarda aynı şekilde olan insanların trasnferleri progesteron yüksek diye iptal edilmiş bu değer yüksek mı dondurulmuş embriyo transferinde bilginiz var mi

Dondurulmuş embriyo transferi oldum progestron 15 trasnferim olduğu gün. Bazı formlarda aynı şekilde olan insanların trasnferleri progesteron yüksek diye iptal edilmiş bu değer yüksek mı dondurulmuş embriyo transferinde bilginiz var mi
Merhaba, transfer gunu benim progesteronum da 12 idi, onemli olan transferden 1 hafta once 1,5 altinda olmasi transfer gunu yuksek olmasi istenir hatta. Benimki doktora dusuk geldi takviye progesteron verdi kalcadan

Merhaba, transfer gunu benim progesteronum da 12 idi, onemli olan transferden 1 hafta once 1,5 altinda olmasi transfer gunu yuksek olmasi istenir hatta. Benimki doktora dusuk geldi takviye progesteron verdi kalcadan
Bende hala kullanıyorum progesteron 2.gunum sizinle bayadan haberlesiyoruz ilk transferiniz tutmuş hamileymissiniz çok sevindim inşallah benimde son transferim olur dua edin nolur 🙏

Bende hala kullanıyorum progesteron 2.gunum sizinle bayadan haberlesiyoruz ilk transferiniz tutmuş hamileymissiniz çok sevindim inşallah benimde son transferim olur dua edin nolur 🙏
Sizin 2. Transfer di mi? 🙏 evet cok sukur tuttu Allah isteyeb bu yokda ugrasan herkese nasip etsin 🙏🏻🌸

transfer şekline göre değişiyor bildiğim kadarı ile. benim ilk transferim ilaçlı progesteron 0,59 ikinci de doğal transfer progesteron 6,43

Selam kızlar çarşamba günü opu olacağım cuma günü kan vermiştim e2 1419 progesteron 1.34 çıkmıştı. Bugün son kontrolümü oldum kan verdim e2 2953 progesteron 3.33 çıktı. Doktorum rahim kalınlığımın 15 olduğunu taze transfer yaparız demişti ama kan sonucum böyle çıktı bir kac yerde okudum progesteron 1. 5 altında olunca taze transfer oluyormuş sizce bu? değerle taze transfer yaparlar mı bilginiz var mı

Back
X