• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

umarım hepimiz olumlu sonuçlar alır sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı hastane doğum fiyatları araştıran varmı hiç ben avrupa yakasında acıbadem atakent sordum doğum paketi 168 bin dediler çok değilmi
Gerçekten doğum fiyatları çok yüksek özelde devam etmek istiyorum ama bir yandanda oraya vericem parayı çocuklarıma harcarım diyorum ilk üç ay özelde devam edip devlete geçme planım var sadece detaylıya özele gidicem galiba

Benim doktorumda kese kalp muayenesinden sonra bakmıyor daha önce kalp atışı duyulmadığı için küretaj olduğum bir gebeliğim olmuştu o zaman hem kadın doğum hem perinatolog olan bir doktora gitmiştim birkaç defa ve çok memnun kalmıştım hemde biraz araştırdım hasta memnuniyeti de çok iyi olunca 22 aralığa tekrar o doktora randevu aldım inşallah herşey yolunda giderse kendisiyle devam edeceğim fiyat bilgisi henüz almadım ama özel hastane hemde prof olduğu için büyük ihtimal çok maliyetli olacaktır diye düşünüyorum

Yani aslında benim de aşırı yüksek değil T+8 de 113 ile başladı şimdi nasipse kana gidiyorum bakalım kaç çıkıyor merak ediyorum bende 🙈 ve inşallah duyarım görürüm de biraz olsun rahatlarım diye dua ediyorum transfer sonrası ilk ve son görüşmem olacak doktorum ile çok uzak bana çünkü yaşadığım ilde doktor edinicem mecbur 🌼
Vardır doktorunun bir bildiği. İnşallah her şey yolundadır 😇

Kaçıncı gündesiniz ve doktorunuz ne söyledi? Benimde rakam daha yüksek ama genele bakımca düşül ve artış 2 katı olmadı. 3. Kez test vercem
Transferi yapan doktorla henüz konuşamadım kendi doktorum şuan için tutanma olmuş 1500 üzerine çıkınca keseyi görebiliriz hemen sonuç vermene gerek yok birkaç gün bekle dedi

Siz fiyat sordunuz mu
Yok henüz tolga hocayla görüşmedim ama buradan bir arkadaş yazdı dün sanırım tolga hoca gebe takibini bırakmış bu yıl başında doğum yaptırmıyormuş artık, başka özel hastanelerde en iyi ihtimalle 90-100 bin arası

Yok henüz tolga hocayla görüşmedim ama buradan bir arkadaş yazdı dün sanırım tolga hoca gebe takibini bırakmış bu yıl başında doğum yaptırmıyormuş artık, başka özel hastanelerde en iyi ihtimalle 90-100 bin arası
Hadi ya öyle miymiş çok üzüldüm şimdi keşke takibi yapsaydı en azından

Hadi ya öyle miymiş çok üzüldüm şimdi keşke takibi yapsaydı en azından
Bende üzüldüm sanırım 3 aya kadar bakıyormuş yine bir sorcam kendisine ama düşününce gerçekten özeller çok maliyetli bir de geçen yıl baş gösteren yeni doğan çetesi vs göz korkutuyor en güvenlisi devlet geliyor şuanda oğlumun doğumuda devlette oldu gayet memnundum

Bende üzüldüm sanırım 3 aya kadar bakıyormuş yine bir sorcam kendisine ama düşününce gerçekten özeller çok maliyetli bir de geçen yıl baş gösteren yeni doğan çetesi vs göz korkutuyor en güvenlisi devlet geliyor şuanda oğlumun doğumuda devlette oldu gayet memnundum
Belki önereceği bir doktor olur ben önerdiğinr giderim galiba

Evet evet belki yaptırır hayırlısı bakalım bi miniklerin kalp atışını duyalım kolay bir gebeliğimiz olsun daaa
Aynen öyle hayırlısı evde vakit geçmiyor bunaldım kaç gündür kendimi ablama atacam şimdi 🤣

Kızlar ben ete dokunmuyorum transfer gününden beridir eldivenle doğrasam bir şey olur mu ya

Back
X