Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, 13.02.2024 tarihinde tek embriyo transferi oldum. 16 .02.2024 tarihinde kontrol için doktorum kan testi istedi progesteron hormonum 14.90 çıktı bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Merhaba kızlar, 13.02.2024 tarihinde tek embriyo transferi oldum. 16 .02.2024 tarihinde kontrol için doktorum kan testi istedi progesteron hormonum 14.90 çıktı bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Benim doktorum minimum 20 isteriz demisti, ama sakin endiselenmeyin takviye progesteron veriyorlar. Vermedilerse de doktorunuza tekrar danisin. Genelde tup bebek transferlerinde 10-12. haftaya kadar progesteron fitil veya igne yada her ikisini birden kullandirirlar. Rabbim guzel sonuclar almanizi saglasin.