Transfer sonrası rahimdeki değişiklikler

• Konu Sahibi Konu Sahibi melyedes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melyedes

Ziyaretçi
Arkadaşlar iyi akşamlar.bilgilerinize ihtiyacim var.benim bugun transferimin 8.günü hergün progestan fitil kullaniyorum dolasiyla rahmimdeki değisikleri gozlemledim gibi bisey oldu.bundan bikac gun once rahmimde sanki bi genisleme var gibiydi ama suan o genisleme durumu yok oldu.tabi benimde moralim bozuldu cunku hamilelik oldugu zaman rahimde bi buyume ve genisleme oluyor.aranizda benim gibi benzer bi durum yasayan varmi?yada rahimdeki degisimi farkeden. Kafayi yemem yakindir valla allah yardimcimiz olsunbilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle hayırlı olsunnnn.....
rahimde genişleme olduğu doğru ben de de özellikle 10. günden sonra daha belirginleşti....her iki yanda damarlar şişti sanki iki tarafta boru gibi damarlar belirginleşti....umarım hamilesindir....rahat ol...

canım benim ikizdi valla hiç o değişiklikleri farketmedim bile.biliyorum hep arıyoruz o belirtileri bende aradım ama benimki belde, ağrı sıcak basması falandı.eminim değişiklik oluyordurda biz o kadar üstüne gitmemeliyiz.bize ne faydası oluyorki ? tedirgin olmaktan başka .az kalmış senin ,içini ferah tut inşallah olur.rabbim yüzünü güldürsn

Canım ben 8. gün civarında fitili daha kolay yerleştirdiğimi, rahmin ağzının gevşediğini hissettim, bu hamilelik belirtilerinden biriymiş ama bana fazla erken gelmişti ve canım öyle olmasını istiyor diye öyle sanıyorum diye düşünmüştüm.

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim bugun benim 9.gunumdu ve 5.gun embriyosuydu dayanamadim kan testi yaptirdim ve sonuc koca bi sifirrrrr cikti.suan okadar kotuyum ki anlatamam hayat durdu sankiq:gitme

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim bugun benim 9.gunumdu ve 5.gun embriyosuydu dayanamadim kan testi yaptirdim ve sonuc koca bi sifirrrrr cikti.suan okadar kotuyum ki anlatamam hayat durdu sankiq:gitme

offff
cok uzuldum yaa hayirlisi olsun
valla burda yasanilan her olayi sanki ben yasiyormusum gibi geliyor
hayirlisi olsun o duygulari cok iyi biliyorum.ondan daha acisi dusuk yaptim. Allah daha acisini yasatmasin. insAllah guzel gunler gelecek.. yilmak yokopuyorumnanaktan

kızlar ben hiç anlamadım o değişiklikleri

Arkadaşlar merhaba,
Ben ilk defa kadınlar kulübünde bir foruma yazıyorum,ben de 21/05/2010 da transfer yaptırdım.Bugün tam bir hafta oldu ama hamilelik belirtilerinden hiçbiri yok,ne kasık ağrısı ne uyuma isteği,ne de başka bişey.Bundan önce 1 kez tüp bebek 3 kez de aşılama yaptırmıştım.İlk aşılamada hamile kaldım, 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.İlk aşılamadan sonra hamilelik belirtileri vardı ama şimdi hiçbir belirti yok ve çok endişeleniyorum.Ne dersiniz belirti olmadan da emb. tutunmuş olabilir mi?Sadece akıntı miktarım arttı,başka bir belirti yok:(

bende 21 inde transfer yaptırdım bende de hiç belirti yok sadece acaip gaz var okadar :(

Back
X