Transfer sonrası rapor

rosaline16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
1.339
1.401
83
39
Kızlar transfer sonrası rapor almayı düşünüyorum bir hafta fakat çalıştığım kurumdakiler tüp bebek yaptığımı bilmiyor. Raporu farklı almanın yolu var mı? Onların dedikodularıyla uğraşamam çünkü. Doktorumun adını bile görmeleri dedikodu yapmaları için yeterli

Canım farklı bi doktordan alıp farklı bi tanı yazdırabilirsin. Ben öyle yapmıştım

Raporun sadece müdürünün elinde olması gerekmiyor mu zaten kimse görmeden tek ona ver tabi oda yayarsa bilemem ama

Ben öğretmenim transfer olduğum gün haricinde 2 gün sağlık ocağından alacağım sadece sonrasında haftasonu giriyor zaten o da yeter .Eğer ağır bir işiniz yoksa bir kaç gün yeterlidir diye düşünüyorum

Bende öğretmenim tedbir amaçlı bir hafta istiyorum sınıfım en üst katta ve çok kalabalık bir okuldayım hergün bir çocukla çarpışıyoruz ve çok fazla yol gidiyoruz tedirgin olmaktansa alayım dedim

Ben sürekli tedavi için rapor aldığım için benim okulda bilmeyen yok neredeyse, artık takmıyorum.Ertesi gün normal hayatınıza dönün diyorlar normalde ama bende 2 günlük alacağım sadece haftasonu ile birleşince yeter Zaten ama benim yolum kısa, yolunuz uzunsa için rahat etsin en azından stres olmazsınız

Yol uzun evet çok şüphe duyarım olmadı mi diye? Olmazsa suçluluk da duymayayım.
Bu arada bir gün arayla transfer olacağız galiba, bende yarın transfer olacağım
benimde Perşembe günü olacak hayırlısı olsun inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…