transfer sonrası regl olup hamile kalan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lalei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
35
0
36
İçel Mersin
regl devam edip hcg yükselme durumu yaşayan arkadaş var mı içinizde,
kaç gündüür bu nasıl bir durumdur diye düşünmekten huzursuzluk yaşıyorum..
varmısın yokmusun??????

9.gün hcg 12
11.gün hcg 21
15.gün hcg 130 çıktı
bu bir hamilelik midir..
okuyan arkadaşlar bu gibi durumlarla alakalı bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
lütfen okuyup geçmeyin

9.gün hcg 12
11.gün hcg 21
15.gün hcg 130 çıktı
bu bir hamilelik midir..
okuyan arkadaşlar bu gibi durumlarla alakalı bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
lütfen okuyup geçmeyin

canım normal adet olup hamile olan duydum topiklerin birinde ama topiğin ismini hatırlamıyorum, hemen doktoruna koş o ilgilenmiyorsa başka doktora git, hamilesin değer yükseliyor kanamanın neden olduğunu bulsunlar, boş gebelik mi, dış gebelik mi, normal gebelik mi bunun üstünde dur, belki sağlıklı bir gebeliktir neden riske atıyorsun?

çok teşekkür ederim arkadaşlar..umarım sağlıklı gebeliktir..hala değer baktırıyorum..bi sıkıntı göürünmüyor gibi..kasık ağrısı, sancı filan...::)))
darısı diğer arkadaşlara, hayırlısı olur umarım

çok teşekkür ederim arkadaşlar..umarım sağlıklı gebeliktir..hala değer baktırıyorum..bi sıkıntı göürünmüyor gibi..kasık ağrısı, sancı filan...::)))
darısı diğer arkadaşlara, hayırlısı olur umarım

çok güzel cnm inşallah böle devam edicek şeyyy bide bence oğlun olucak :):1::1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne de güzel konuşmuşsun umarım sen haklısındır..
ama dr um bugün sağlıklı gebelik için çok sınırdasın dedi..moralim sıfırlandı..
içimde olup bitenler ne acaba???
yarın hcg baktırıyorum..
:nazar:

hcg 180 çıktı ve ben çok yoruldum değer sonrası psikolojik değişimlerden
bu iyi bir sonuç diil bence

düzensiz yükselen hcg,sonunda düşmeye başladı ve rahim içi gebelik düşükle sonuçlanıyor..

ben burda insanların başına gelenleri okudukça doktorun bana söylemediklerinden daha çok şey öğrendim..

Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat bahşetsin..

Back
X