Transfer sonrası sigara içenler

Dondurulmuş. Bel ağrısı dışında belirtim yok o da fazla değil.
Bel ağrısı bende de var adet olmadan öncesi gibi ama bir de baş ağrısı eklendi üstüne regliden bir gün önce hep şiddetli baş ağrısı yaşarım o yüzden hiç keyfim kalmadı korkuyorum artık

Bel ağrısı bende de var adet olmadan öncesi gibi ama bir de baş ağrısı eklendi üstüne regliden bir gün önce hep şiddetli baş ağrısı yaşarım o yüzden hiç keyfim kalmadı korkuyorum artık
Korkma. Herşey olacagina varır. Hepimiz birgün anne oluruz inşallah🤲 benim ikinci denemem ilkinde de pozitif görmüştüm fakat 9.haftada kalbi durmuştu. Bende korkuyorum aynı şeyler olmasından ama korksakta sonuç degismiycek sanirim. Beklemekten başka çaremiz yok. Test gününü mu bekliyorsun test yapmak için yarın 7. Gün belki silik çizgi falan cikar

Eltim transferden sonra sigaraya devam etti kabızlık yaşadığı için doktor çok olmamak şartıyla içebilirsin demiş ben sigara kullanıyorum ama baya azalttım ve en düşük değerli sigaraya geçtim ama vicdan azabım geçmiyor eskiden günde 1,5 paket içerdim şuan aldığım paket 2,5-3 günde bitiyor transferin 6.günündeyim. Biliyorum bırakmam daha iyi bunların hepsini biliyorum ama yok olmuyor yani bide stresli bir süreç yaşıyorum daha çok sıkıntıya girmek istemiyorum süreçe hazırlıksız yakalandım eş faktörümüz vardı hep erteledim başlamayı bianda hızlı şekilde başladık opu transfer vs derken. Neyse sorum şu sigaraya devam edip olumlu sonuçlananları gördüm acaba aramızda da var mı benim gibi devam edip azaltan ve pozitif gören merak ediyorum
ben 1 paket içerdim şimdi günde 5 içiyorum zorlanıyorum malesef bunu içmesem kabızlıktan ölürüm bende

Back
X