• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sigara içenler

O kadar güzel anlatmışsınız ki gerçekten şuan zaten vicdan azabı allah yardım ediyor yine baya azalttım ama kökten kesme işini beceremedim bi kere denedim birini kesecek duruma geldim berbat bişey o yoksunluk hissi kendimden tiksindim ya
Hayır kendinizden tiksinmeyin..Allah yardım eder ilerleyen zamanlarda bırakırsınız inşallah ben inanıyorum size bırakacaksınız..Sadece zamana ihtiyacınız var..Kendinizi kötü hissetmeyin. Şu zamanlarda stres iyi birşey değil.

Merhaba bende 10 yıllık iciciyim bir gün bile içmeden durmadım ama transfer günü daha icmiycem dedim aslada bırakmak istedigimde bırakamadım öyle bagimliydim 18 Eylül'de transfer oldu o günden beri hiç istek yok sanki hiç icmemisim ne baş ağrısı ne kabızlık yani ben çok şaşırıyorum ilaçlardan mi bilemiyorum sonucumu pazartesi günü ogrencem sadece benim mi başıma geldi böyle güzel bişey inanamıyorum inşallah böyle içmemeye devam ederim aklıma bile gelmiyor bir oturuşta en az 3 tane içen biriydim stres olsam günde 1 paket biterdi

Back