• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sigara içenler

merhaba kızlar bende iki ay önce yumurta toplama yaptırdım tatil planlarımız vardı yanmasın istedim transfere ara verdim doktorda kendini nezaman hazır hissedersen gel dedi. Bugün adetim geldi yarın doktora gidicem baslicam. Sigara bende çok içiyorum. Ama yumurta toplama işleminden Bir hafta önce bıraktım bir ay içmeden durabildim. Transfere ara verince tekrar başladım. Şuan yine bırakacağım için çok içmeye başladım.ama bugün son günüm bırakabiliyorum. Size tavsiyem sigara canınız istediğinde mideniz dolasiya kadar su için. Bana çok iyi geliyor tıkıyor. Transfer hazırlığında çok ilaç veya iğne kullandınız mı? Bu arada pozitifi görenleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza versin

Transfer sonrası yada pozitif sonuç aldıktan sonra farketmez..
Eleştirmek için yada yargılamak için yazmıyorum.
Hamileliğin ileriki zamanlarda sigara çok sıkıntı çıkarabilir.
Bırakmaya çalışın, bırakın..
Erken doğum riskiniz olabilir, bebeğinizin anne karnında gelişimini etkileyebilirsiniz..
İnanın şuan yaşadığınız stres sıkıntı ne ki..
Bebeğiniz küveze girmek zorunda kalırsa asıl o zaman herşey daha zor olacak.
Asla eleştirmek için değil ben sadece bunu yaşadığım için yazmak istedim.Bende herşey için çok geç kaldığımı bebeğimi küvezde bırakıp eve tek başıma gittiğimde anladım..

E nabızdan bakıyorsanız sabah düşer gidip öğleden sonra hastaneden almaliydiniz geçen hafta tahlil yaptırdım bende nabiza dusmeyince 3te aradım sekreteri sonucunuz çıktı elden alacaksınız nabiza yarın düşer demisti babykoko babykoko

E nabızdan bakıyorsanız sabah düşer gidip öğleden sonra hastaneden almaliydiniz geçen hafta tahlil yaptırdım bende nabiza dusmeyince 3te aradım sekreteri sonucunuz çıktı elden alacaksınız nabiza yarın düşer demisti babykoko babykoko
Yok hastanenin sitesinden bakıyorum da hormon tahlillerinde birşey olmuş gece düşer dediler bekliyorum sabah verdim öğleden sonrada hastanedeydim zaten ama çıkmadı makine arızası galiba

Transfer sonrası yada pozitif sonuç aldıktan sonra farketmez..
Eleştirmek için yada yargılamak için yazmıyorum.
Hamileliğin ileriki zamanlarda sigara çok sıkıntı çıkarabilir.
Bırakmaya çalışın, bırakın..
Erken doğum riskiniz olabilir, bebeğinizin anne karnında gelişimini etkileyebilirsiniz..
İnanın şuan yaşadığınız stres sıkıntı ne ki..
Bebeğiniz küveze girmek zorunda kalırsa asıl o zaman herşey daha zor olacak.
Asla eleştirmek için değil ben sadece bunu yaşadığım için yazmak istedim.Bende herşey için çok geç kaldığımı bebeğimi küvezde bırakıp eve tek başıma gittiğimde anladım..
O kadar güzel anlatmışsınız ki gerçekten şuan zaten vicdan azabı allah yardım ediyor yine baya azalttım ama kökten kesme işini beceremedim bi kere denedim birini kesecek duruma geldim berbat bişey o yoksunluk hissi kendimden tiksindim ya

Back
X