- 19 Mayıs 2025
- 109
- 77
- 13
- 33
5 eylülde transfer oldumHamile misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 eylülde transfer oldumHamile misiniz
Hadi bakalım inşallah tutar kucağınıza alırsınız. Stres yapmayın derim.5 eylülde transfer oldum
İnşaallah çok teşekkür ederimHadi bakalım inşallah tutar kucağınıza alırsınız. Stres yapmayın derim.
Keşke. Günde 3 4 tane içiyorum şuan.
Ben de bırakamadım azaltmaya çalışıyorum şuan
Ben de bırakamadım azaltmaya çalışıyorum şuan![]()
Ay cidden ben de aynıyım. Ve vicdan azabı yaşıyorum sürekliKeşke. Günde 3 4 tane içiyorum şuan.
Maalesef hala devam 0,1 değerlisine geçtim günde 10 yine içiyorum
ne oldu kan testi yaptırdın mı hamile misinİnşaallah çok teşekkür ederim![]()
Evet bugün yaptırdım hamileyimne oldu kan testi yaptırdın mı hamile misin
Evet canım sonucu bekliyorum daha çıkmadı sen naptın
Bende artış takip ediyorum. Bugün 713 beta. Çıktı mi sonucunEvet canım sonucu bekliyorum daha çıkmadı sen naptın
Çıktı mi sonucunuzEvet canım sonucu bekliyorum daha çıkmadı sen naptın
Hala çıkmadı ya canım sıkıldı kaçıncı günün çok güzel artmış maşallah bide devlette verdim arayamıyorumBende artış takip ediyorum. Bugün 713 beta. Çıktı mi sonucun![]()
Yok hastanenin sitesinden bakıyorum da hormon tahlillerinde birşey olmuş gece düşer dediler bekliyorum sabah verdim öğleden sonrada hastanedeydim zaten ama çıkmadı makine arızası galibaE nabızdan bakıyorsanız sabah düşer gidip öğleden sonra hastaneden almaliydiniz geçen hafta tahlil yaptırdım bende nabiza dusmeyince 3te aradım sekreteri sonucunuz çıktı elden alacaksınız nabiza yarın düşer demistibabykoko
O kadar güzel anlatmışsınız ki gerçekten şuan zaten vicdan azabı allah yardım ediyor yine baya azalttım ama kökten kesme işini beceremedim bi kere denedim birini kesecek duruma geldim berbat bişey o yoksunluk hissi kendimden tiksindim yaTransfer sonrası yada pozitif sonuç aldıktan sonra farketmez..
Eleştirmek için yada yargılamak için yazmıyorum.
Hamileliğin ileriki zamanlarda sigara çok sıkıntı çıkarabilir.
Bırakmaya çalışın, bırakın..
Erken doğum riskiniz olabilir, bebeğinizin anne karnında gelişimini etkileyebilirsiniz..
İnanın şuan yaşadığınız stres sıkıntı ne ki..
Bebeğiniz küveze girmek zorunda kalırsa asıl o zaman herşey daha zor olacak.
Asla eleştirmek için değil ben sadece bunu yaşadığım için yazmak istedim.Bende herşey için çok geç kaldığımı bebeğimi küvezde bırakıp eve tek başıma gittiğimde anladım..