Transfer sonrasi sigara ve tuttunma belirtileri

rclkm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
8
1
1
34
Merhaba arkadaslar 4 gün önce tüp bebek transferi oldum ve sigarayi birakamiyorum günde 1-2 tane iciyorum malesef.. kötü etkiler mi
Ve tuttunmanin belirtileri nelerdir okuduguma göre 5 gün embryo transferi 48-72 saat icinde tuttunuyormus lekelenme oluyormus.. bende sadece ilk 4 gün cok agri oldu kasik karin agirlari .. adet dönemimdeki gibi cok korkutuyor beni olmiycak diye ama taktiri ilahi insallah olur sizde durumlar nasil?

Ben de ilk üç transferimde 2-3 tane içmiştim içime çok çekmeden yarısında atarak vs. Testte pozitifi görünce bırakmıştım ama başka sebepten sonlandı gebeliğim. Sonraki transferlerimde hiç içmedim ama hiç de tutunmadı. kromozomal olarak sağlıklıysa rahimde sorun yoksa bence her türlü tutunuyor ama İçmemek en güzeli sıfır risk tabi ama stres de çok kötü etkiliyor diyor doktorlar. Canınızı sıkmayın bunun için mümkün mertebe içmeyin ama içince de stres olmayın

Ben de ilk üç transferimde 2-3 tane içmiştim içime çok çekmeden yarısında atarak vs. Testte pozitifi görünce bırakmıştım ama başka sebepten sonlandı gebeliğim. Sonraki transferlerimde hiç içmedim ama hiç de tutunmadı. kromozomal olarak sağlıklıysa rahimde sorun yoksa bence her türlü tutunuyor ama İçmemek en güzeli sıfır risk tabi ama stres de çok kötü etkiliyor diyor doktorlar. Canınızı sıkmayın bunun için mümkün mertebe içmeyin ama içince de stres olmayın
Cok tesekürler desteginiz güzel sözleriniz icin insallah allah gönlünüze göre versin ..
Bu durumda olan iki arkadasim cok korkutuyor beni sakin icme cok dikkatli ol cok ayakta durma agir tasima vs seyler cok etkiliyor diyorlar insallah öyle olmaz ..

Onca acı ağrı stres cekiyorsunuz bebek sahibi olmak icin. Ama bir sigarayi birakmak zor geliyor, ben de buna şaşıyorum. Benim bildigim boş gebeliklerin en büyük sebebi sigara. Yazik gercekten caniniza, paranıza...

Onca acı ağrı stres cekiyorsunuz bebek sahibi olmak icin. Ama bir sigarayi birakmak zor geliyor, ben de buna şaşıyorum. Benim bildigim boş gebeliklerin en büyük sebebi sigara. Yazik gercekten caniniza, paranıza...
Hayatınızda hiçbir bağımlılığınız olmamış demek ki ne güzel.. olsa anlardınız ama şimdi anlamamanız normal

Siz esaret dersiniz başkası keyif der, o yüzden de ortada tedavi edilecek bi şey görmez. Böyle dönemlerde biraz irade yeter ama kimimiz onu da gösteremez, kınamamak lazım
Isin icine cocuk sahibi olmak icin dokulen paralar, acilar, stresler girince keyif bunun neresinde oluyor?
Normal bir zamandan bahsetmiyorum.
Bebek sahibi olmak icin ortaya dökülen seyler var. Bir de bos gebelige sebep olan sigara var. Bu kadar kolay olmamali. Herkesin kendi bilecegi iş tabi. Ama yazik yani.

Back
X