M Melekdgr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 30 5 1 26 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #1 Kızlar merhaba 5.gun dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum 15 Mayıs da 28 mayıs da kan vermeye gidicem ama evde kendim test yaptım hep silik çıkıyordu bugünkü silik kaybolmaya başladı sanki Bi bakarmisiniz
Kızlar merhaba 5.gun dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum 15 Mayıs da 28 mayıs da kan vermeye gidicem ama evde kendim test yaptım hep silik çıkıyordu bugünkü silik kaybolmaya başladı sanki Bi bakarmisiniz
C Coconuts Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2023 507 228 33 28 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #2 Ovitrelle vurunmuş muydunuz
M Melekdgr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 30 5 1 26 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #3 Coconuts .!.: Ovitrelle vurunmuş muydunuz Genişletmek için tıkla... Yok hayrir vurulmadim
C Coconuts Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2023 507 228 33 28 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #4 Melekdgr .!.: Yok hayrir vurulmadim Genişletmek için tıkla... Acaba o yalancı pozitif çıkardı da şimdi etkisi geçti diye düşünmüştüm
Melekdgr .!.: Yok hayrir vurulmadim Genişletmek için tıkla... Acaba o yalancı pozitif çıkardı da şimdi etkisi geçti diye düşünmüştüm
M Melekdgr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 30 5 1 26 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #5 Coconuts .!.: Acaba o yalancı pozitif çıkardı da şimdi etkisi geçti diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama vurulmadim transfer den 5 gün önce vurulmustum şimdiye kadar onun etkisi gitmiştir
Coconuts .!.: Acaba o yalancı pozitif çıkardı da şimdi etkisi geçti diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama vurulmadim transfer den 5 gün önce vurulmustum şimdiye kadar onun etkisi gitmiştir
C Coconuts Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2023 507 228 33 28 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #6 Melekdgr .!.: Anlıyorum ama vurulmadim transfer den 5 gün önce vurulmustum şimdiye kadar onun etkisi gitmiştir Genişletmek için tıkla... Evet geçmiştir zaten az kalmış gününüze dilerseniz kan verin içiniz rahat etsin
Melekdgr .!.: Anlıyorum ama vurulmadim transfer den 5 gün önce vurulmustum şimdiye kadar onun etkisi gitmiştir Genişletmek için tıkla... Evet geçmiştir zaten az kalmış gününüze dilerseniz kan verin içiniz rahat etsin
M Melekdgr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 30 5 1 26 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #7 Coconuts .!.: Evet geçmiştir zaten az kalmış gününüze dilerseniz kan verin içiniz rahat etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah çarşamba günü vericem sizlerede sormak istedim varmidir diye
Coconuts .!.: Evet geçmiştir zaten az kalmış gününüze dilerseniz kan verin içiniz rahat etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah çarşamba günü vericem sizlerede sormak istedim varmidir diye
C Coconuts Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2023 507 228 33 28 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #8 Melekdgr .!.: İnşallah çarşamba günü vericem sizlerede sormak istedim varmidir diye Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ben 12. Gün testinde de sillikte olsa görüyorum
Melekdgr .!.: İnşallah çarşamba günü vericem sizlerede sormak istedim varmidir diye Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ben 12. Gün testinde de sillikte olsa görüyorum
M Melekdgr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 30 5 1 26 26 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekdgr #9 Coconuts .!.: İnşallah vardır ben 12. Gün testinde de sillikte olsa görüyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah çok sagolun
Coconuts .!.: İnşallah vardır ben 12. Gün testinde de sillikte olsa görüyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah çok sagolun