İlaçların etkisi canım, ben pantolanlarıma sığmıyorum, eşortmanla geziyorumkızlar ya benim daha transfer sonrası 13. gün bugün ama karnımda inanılmaz şişlik var boyle ödem gibi sanki su dolu gibi, gören herkes hamile miisin diyor düzgün yürüyemiyorum bile 5 aylık hamile kadar şiş karnım şuan. normal mi acaba bu ilaçların etkisi midir
Hayırlı olsun canım cok sevindim:) sağlıkla kucağına al inşallah
Çok çok çok sevindim canım, hayırlısııyla al kucağına inşlh
Canım göğüs ağrın yoktu en son şuan ne durumdasın acaba?Teşekkür ederim kızlar allah sizin de bebeklerinizi kucağınıza alamayınca nasip etsin
Canım senin taze transfer miydi? Sonucunu öğrenmiş miydinkızlar ya benim daha transfer sonrası 13. gün bugün ama karnımda inanılmaz şişlik var boyle ödem gibi sanki su dolu gibi, gören herkes hamile miisin diyor düzgün yürüyemiyorum bile 5 aylık hamile kadar şiş karnım şuan. normal mi acaba bu ilaçların etkisi midir
Kuzum hala belirtim yok. Adet olacakmışım gibi hafif agrilar dışında biraz lekelenmem var sadece.Canım göğüs ağrın yoktu en son şuan ne durumdasın acaba?
evet kuzum taze transfer ve toplama günü e2 4800 falandı... ikinci tahlili dün yaptırdım çok şükür 400 çıktı canım ama daha kese görmedik iki hafta sonra inşallahCanım senin taze transfer miydi? Sonucunu öğrenmiş miydin
Kuzum ne sorduğunu anlayamadımNormalde transferden sonra 12 gün bitiminde randevu 10 gün sonrasına verilmiyor mu ? Benim doktorum 2 hafta sonrasına verdi.
Transferden 12 gün sonra hcg değerine bakılıyor ve hamile isen doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor. Bana neden 14 gün sonrasina randevu verildi anlamadım. Aranızda 14 gün sonrasına randevu alan var mı ?Kuzum ne sorduğunu anlayamadım
Transferden 12 gün sonra hcg değerine bakılıyor ve hamile isen doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor. Bana neden 14 gün sonrasina randevu verildi anlamadım. Aranızda 14 gün sonrasına randevu alan var mı ?
benim de öyleydi bugun ilk kez hadid pembemsi bişey farkettim peçedede ödüm kopuyoHamile olan arkadaşlar akıntılarınız nasıl yumurta akı gibi geliyor merak ettim de
Aynı güne almisiz ikimiz. Senin değerin dün kaç çıktı ? Okuduklarima göre kahverengi ya da pembemsi hafif akıntı normal ve tuttuğuna dair isaretmis.bana da 14 gün sonrasına verdi. dün pozitifi aldım, 6 ağustosta ilk kontrolüm... az önce pembemsi renkte cok az bi akıntım oldu cok korkuyorum normal mi bu? transfer sonrası 13. gün bugun
benim 10. gün 156 çıktı dün de 400 çıktı... tutunma transferden sonraki ilk hafta oluyor diye biliyorum o zaman olması gerekmez miydi offfff umarım normaldir hastaneye de ulaşamadımAynı güne almisiz ikimiz. Senin değerin dün kaç çıktı ? Okuduklarima göre kahverengi ya da pembemsi hafif akıntı normal ve tuttuğuna dair isaretmis.
Değerlerin iyi gidiyor maşallah. Pozitif olmaya çalış, kötü bir şey olsa kanama olurdu eminim herşey yolundadırbenim 10. gün 156 çıktı dün de 400 çıktı... tutunma transferden sonraki ilk hafta oluyor diye biliyorum o zaman olması gerekmez miydi offfff umarım normaldir hastaneye de ulaşamadım
Korkma canm yerlesiyordur birde aspirin kullananlarda olabiliyorbenim 10. gün 156 çıktı dün de 400 çıktı... tutunma transferden sonraki ilk hafta oluyor diye biliyorum o zaman olması gerekmez miydi offfff umarım normaldir hastaneye de ulaşamadım
Benimde sınırda cıktı deger yarın tekrar kan vericem göğüs agrım hafifledi biraz ondan merak ettim canımKuzum hala belirtim yok. Adet olacakmışım gibi hafif agrilar dışında biraz lekelenmem var sadece.
Benimde oldubenim 10. gün 156 çıktı dün de 400 çıktı... tutunma transferden sonraki ilk hafta oluyor diye biliyorum o zaman olması gerekmez miydi offfff umarım normaldir hastaneye de ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?