Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Cok normal canim bende patliycak gbydim gazdan insallah bebisin tutunmustr

Rabbim yardımcın olsun canım bekle sen biraz herşey güzel olur inşallah

Canim hemsireyim ben el aliskanligida cok etkiliyor igneyi hizlica verip cikarttiktan sonra pamugu direk ovcalamadan 5 dk filan basinc uyguluyorum oraya cok sukur hic morarma olmadi

İğneyi hızlıca mı yapmak lazım? Ben yavaş yavaş yapıyordum Bu akşam bir de öyle deneyeyim, çok sağ ol

Canım aynı gaz muhabbeti bende de vardı dün itibariyle geçti gibi ama geçiyor geri geliyor bilemiyorum neden kaynaklı, kasıklarımda batmalar oluyordu o da tok 2 gündür. Bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz belim ağrıyor gibi o da progestanın ağrısı mi bel ağrısımı artık onu da çözemiyorum

Ya bende anormal bı durum mu var diye bu gaza anlam veremiyodum valla saol canım,inşallah tutunmustur
Ben ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..

Hayirlisi olsun inşallah canım,benim 5 gündür daha ilk defa gece kasığım ağrıdı bide ateş basıyor bir iki saattir o kdr bunlarda belirti mi bilmem, onun dışında hiç olmamıştı,kafaya taktigimizdan olsa gerek birazdan sende rahat olmaya çalış canım,ben öyle yapmaya çalışıyorum

bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.

inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin

Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan

Aa canim.. haberim yoktu.. yaa uzuldum
Ne denirki.. lutfen kendini toparla insallah tekrardan kalicaksi

bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.
Ewt benim test günüm 28 i..Ama olası adet tarihim 25 i.. diyorumki zaten tarihimi geçersem hamileyim ama sanmıyorum yaa..bugün dışarı çıkayım giderim aktüel ürün karıştırırım...kafam dağılsın karıştırırken...

Biz seninle aynı gün transfer olduk galiba. Sürekli yatmaktan ve duphalac şuruptan oluyor. Davul gibiyim kaç gündür. Beslenmeyle biraz düzene soktum. Sabah çok az domates peynir iki zeytin bi yumurta, öğlenleri çorba, akşamları da az çorba ile kıymalı bir sebze yemeği yiyorum. Aralarda da az meyve yiyip üzerine su içiyorum. Bu beslenmeye rağmen nerdeyse kabız oluyordum, hemen duphalac şurupla durumu kurtardım. Hep hareketsizlikten.

14 Ekim pazartesi oldum transferi ben :) duphalac şurup kullanmıyorum ben ilk defa duydum,hep ilaç içiyorum bide üç günde bir ignem var, günlük 3 defa da fitilim ama malesef yatip dinlenemedim ben pek iş yapmak durumunda fln kaldım,hep hareketliydim yani yine de gazdan patliycam anlamadım

Gaz bendede asiri vardi.. oyle boyle degil.kimyasal gebelikti benmki ama soraki zamanlar dahada cogalmisti ilaclarda tetikliyor sanki.

Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyor cnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…