Ben oldum valla hemde baya :) benm kan da beta ona ragmen yukseldi.gec tutunmustu buyuk ihtimal.ilaclar bile kesmedi.Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyorcnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz
Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan
İnşallah kardeşim rabbim sanada hayırlı haberler versin..Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan
Yerlesme olmasin canim oBen oldum valla hemde baya :) benm kan da beta ona ragmen yukseldi.gec tutunmustu buyuk ihtimal.ilaclar bile kesmedi.
Ilki yerlesmeydi kahverengi azar azar ama sonra adete dondu bildigin.. ilaclar bile kesemedi.. ustune gormus gibi.. 2 gunluk cok kanamadan sora bile dusmedi daha soralari dustu deger.halada dusmuyor nasil bsyse.Yerlesme olmasin canim o
Dusukmu yaptin cok uzuldum cok gecmis olsun canimIlki yerlesmeydi kahverengi azar azar ama sonra adete dondu bildigin.. ilaclar bile kesemedi.. ustune gormus gibi.. 2 gunluk cok kanamadan sora bile dusmedi daha soralari dustu deger.halada dusmuyor nasil bsyse.
Bu ilaçlar sizde baş dönmesi yapıyor mu...estrofem ,progesteron aspirin ve folic vitamin kullanıyorum..Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyorcnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz
Evet sonradan degerim dustu kansmam hala dvam ediyor. Ama sifirlanmadi hala az onceki idrar testim kopkoyu hala.cok yavas ilerliyor surec. Embriyo tutundu ama gelisemedi dedi.Dusukmu yaptin cok uzuldum cok gecmis olsun canimdoktor ne dedi peki sebebine?
Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum
Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?
Sagol tesekkur ederim.saglik olsun kismet degilmis.. temizlensinde onumuzdeki maćlara bakicaz :)Dusukmu yaptin cok uzuldum cok gecmis olsun canimdoktor ne dedi peki sebebine?
Progestan yapar agizdanmi aliyorsun? Fitil olarakta kullsnabilirsin agizdan aliyorsanBu ilaçlar sizde baş dönmesi yapıyor mu...estrofem ,progesteron aspirin ve folic vitamin kullanıyorum..
Bende hiçbir belirti yok aynı gün transfer oldukMerhaba ben de 15 ekimde transfer oldum. 4, gunum. Sıkışıklik gaz hissi bende de cok fazla var. Dun butun gun adet sancisi gbi sancim oldu hatta uyuyamadim surekli uyandim.bel agrim da var benim baya, ayaktayim okulda genellikle belki o yuzdendir.ben de ilaclardandir ya da bebistendir diyorum ama cok da kendimi dinlemek istemiyorum
Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyorcnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz
[/QUOişte kuzum herkesin öyle ama benim 23 ekim test 25 ekim adet. yani herkesin 2 gün önce adet tarihi benim 2 gün sonra
Evet ağızdan alıyorum...jel de var oda progesteron...Progestan yapar agizdanmi aliyorsun? Fitil olarakta kullsnabilirsin agizdan aliyorsan
kuzum herkesin öyle ama benim 23 ekim test 25 ekim adet. yani herkesin 2 gün önce adet tarihi benim 2 gün sonraBenimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyorcnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de içimde bir his gebeliğim sağlıksız gidiyor diyorEvet sonradan degerim dustu kansmam hala dvam ediyor. Ama sifirlanmadi hala az onceki idrar testim kopkoyu hala.cok yavas ilerliyor surec. Embriyo tutundu ama gelisemedi dedi.
Ah csnim ya.. dusmyeck olan dysmez bunu unutma.. ama saglikli dgeilse vucut atar ters giden birsey varsa.dgerin kac?Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de içimde bir his gebeliğim sağlıksız gidiyor diyorsabah jeli uyguladıktan sonra jelin ucunda bir et parçası vardı ağrım var biraz da kanama oldu geçen çarşamba da bu sebepten acildeydim kan testi 2 katını göstermişti ama düşüyorsa dediğin gibi süreç yavaş ilerliyor olabilir şuan acile gitmem lazım ama çok korkuyorum eşim de yanımda değil
Sağolasın Çarşamba 655 ti değerim senin düşüş belirtilerin nasıldıAh csnim ya.. dusmyeck olan dysmez bunu unutma.. ama saglikli dgeilse vucut atar ters giden birsey varsa.dgerin kac?
Sagol bu arada allah sanada yardim etsin.hayirlisini sagliklisini dile hep onemli olan o.
Canm benm yari yariya dustu biraktim kanamdm vardi benm gebelikle ksnama birbirine karisti.. kandmadan dolayi hep kuskuluydum zaten hislerim hepsi karmakarisikti. Hayirlisini sagliklisini diledim her kan verisimde.. dusünce deger artk tamam olmayacak dedim.ama benm kanamalarindan bagimsiz gelisti basta ona ragmen artiyordu yuzde 60 filan.Sağolasın Çarşamba 655 ti değerim senin düşüş belirtilerin nasıldı
Bende hiçbir belirti yok aynı gün transfer olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?