Vermediler şimdiden vermiyoruz dedi doktorCanim bugun sabah kalktigimda benimde lekelenmem oldu baya endiselendim ve tum gun adet sancisi cektim tuvalet disinda hic kalkmadan tum gun yattim cok sukur lekelenmede gecti agrida. Yorma kendini bol bol dinlen hatta tekrar rapor alabilme ihtimalin varsa rapor al ise gitme ben bir ay aldim rapor doktorum yatcaksin surekli dedi.
Beyaz leblebi ye sardım. Resmen hayat kurtarıyor onun dışında bulantıdan ziyade mide şişmesi yaşıyorumSevindim benim de mide bulantılarım fena ama annemden aldığım tiyo ya uymaya çalışıyorum. Kusmamaya çalış bir kere kustuğunda artık bitmiştir . Farklı alternatif yaratmanı öneririm yumurtadan sıkılınca çılbır gibi farklı tadlarda dene. Peynir yiyemezden birkaç gün hellim kızart öyle ye ben ancak bu şekilde çözüyorum dengeli beslenmeyi. Tuzlu sarı leblebi on dakikada bir tane at ağzına çok işe yarıyor ama birer tane.. umarım işyerinde de herşey yolunda gider
kızlar kan verdim artik benim final bugun :)) bakalim ogleden sonra haber gelicek heyecandan ölücemm yaa
Yok yok caresi zofran kullandım zofer kullandım premessis kullandım doguma gıderken bıle kustumYa cok guzel diyorsunda ben gecen misal yerlerde surundum kusmaktan suyu bile cikariyorum.. surekli bsyler deniyorum olmuyor..napicamida bilemiyorum..
amin insallahInşallah hayırlı haberlerini alırız.
Nezaman çıkacakmış sonuçamin insallah
canim üç ten sonra ariycam.dedi.. neden o kadar gec cikio bilmiyorum ya saat 10da kan verdim...Nezaman çıkacakmış sonuç
Merhaba benimde pazartesi oldu transfer[/QUOTE
hayırlısı olsun canim inslalah guzel haberler aliriz :))
Sağlık ocağından mı verdin canım sağlıkocağı ise geç çıkarcanim üç ten sonra ariycam.dedi.. neden o kadar gec cikio bilmiyorum ya saat 10da kan verdim...
bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
tup bebek merkezi nde verdim cnmSağlık ocağından mı verdin canım sağlıkocağı ise geç çıkar
umutsuzluğa kapilma sakin canim benim ikinci denememde olmuştu rabbim nnasip ettiyse inşallah olacaktir vaktine vardir belki de.. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duygulari inşaallah ..amin sağolasın ..bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
Canım allah tamamına erdirsin çok sevindim.değerin çok güzel birkez daha ver kan ikiye katlanıyorsa bidaha vermekızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
kızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
teşekkür ederim canım inşallah cumartesi katkat artmis olurCanım allah tamamına erdirsin çok sevindim.değerin çok güzel birkez daha ver kan ikiye katlanıyorsa bidaha verme
teşekkürler canim inşallah inşallahTebrikler!!! Degerin cok iyi bence. Insallah Cumartesi ikiye katlanacak :)
Hakkında hayırlısı olsun . İnşallah güzel değerler göreceğin günler de gelir .bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
Hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin inş .kızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?