- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
Maşallah gözün aydın canım çok sevindim senin adına.kızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
teşekkür ederim.canim inşallah senden de guzel haber alacagiz yarin inşallah tutunmustur bebisinMaşallah gözün aydın canım çok sevindim senin adına.
çok ümitsiz olmamla birlikte yarın Benimde sonuç günüm inşallah bi mucize olur inşallah
teşekkur ederimm aminn inşallah rabbim isteyen herkesi sevindirsin insallahHayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin inş .
Öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. İlk denemede olmuş olması çok güzel.Hangi merkezde tedavi oldunuz, yaşınız kaç?Selam arkadaslar
Transferim 28 ocak’da oldu.... 12. gun degerim 223,6.......14. gun 496 cikti.... Mutlu haber.... Allah herkese yasatsin bu duyguyu..... Gecen gun keseyi de gorduk. 10 gun sonra kalp atisi icin gidicem insallah minik kalp bize merhaba der....
Ilk tup bebek denememdi.....Bu yolda emek veren kaderdaslarima bol sanslar dilerim..... Guzel haberler almanizi dilerim
Izmir Smyrna’da..... yasim 34... Evet ilk denemede oldu cok sukur.... Insallah sorunsuz boyle devam ederÖncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. İlk denemede olmuş olması çok güzel.Hangi merkezde tedavi oldunuz, yaşınız kaç?
kızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Izmir Smyrna’da..... yasim 34... Evet ilk denemede oldu cok sukur.... Insallah sorunsuz boyle devam eder
Tazeydi.... Dondurulmus embryom yok. Zaten 1 tane saglikli bolundu ve transfer edildiCanım dondurulmuş mu taze mi benim de smyrna dan olan bi oğlum var haziranda dondurulmusu alacağım Allah nasip ederse
bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..[/QUOTE
merhaba benimde ilk testim 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum banada ilaçları kes dedi adetle sökülsün dedi önümüze bakalım dedi
Tazeydi.... Dondurulmus embryom yok. Zaten 1 tane saglikli bolundu ve transfer edildi
Benim de ilk transferim kimyasal gebelik ile sonuclandi, Allah tez zamanda olumlu sonuc nasip etsin. Mumkunse hic ara vermeden ikinci denemeye gecmelisin.merhaba benimde testim ilk 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum ilaçları kes dedi adetle sökülsün önümüze bakalım dedi darmadağın oldum çok kötü bi duygu allahım kimseye yaşatmasın rabbim
Kızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?
Yanlış yonlendırmıyım ama havayla temas ettıgı için rengı degısıyormus benım bazen cok acık pembe bazen sımsıyah gelıp benı korkutttugu olmuştur sordum doktora sıkıntı degıl dedı gerçek kanama gormedıgın takdırdeKızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun pes etme elbet olucak güzel günler çok uzakta degılmerhaba benimde testim ilk 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum ilaçları kes dedi adetle sökülsün önümüze bakalım dedi darmadağın oldum çok kötü bi duygu allahım kimseye yaşatmasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?