Transfer sonrası su gibi akıntı olurmu?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar
transferden sonra bekleyişteyim. su gibi akıntım oluyor. vajinal clione jel kullanıyorum ama onun akıntısı kireç beyazı. benden yürürken çamaşırımı ıslatan su gibi bir akıntım oluyor. sizdede su gibi akıntı oluyormu? bunun bir anlamı varmı.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
transferden sonra bekleyişteyim. su gibi akıntım oluyor. vajinal clione jel kullanıyorum ama onun akıntısı kireç beyazı. benden yürürken çamaşırımı ıslatan su gibi bir akıntım oluyor. sizdede su gibi akıntı oluyormu? bunun bir anlamı varmı.

Bende progestérone fitil kullaniyorum.
Bendede akintilar oluyor günlük pedim bile islaniyor durmadan degistirmek zorundayim.
Bende fitile baliyorum ama tam bilemiyorum.
Senin kaçinci gün bugün benim 9ci gün.

Bende progestérone fitil kullaniyorum.
Bendede akintilar oluyor günlük pedim bile islaniyor durmadan degistirmek zorundayim.
Bende fitile baliyorum ama tam bilemiyorum.
Senin kaçinci gün bugün benim 9ci gün.

günümüz aynı. acaba enfeksiyonmu diyorum bu sugibi olan akıntı??? başkada hiçbirşey hissetmiyorum. bahsedilen türden ağrı sancı leke yok. ümitsizim yani.

günümüz aynı. acaba enfeksiyonmu diyorum bu sugibi olan akıntı??? başkada hiçbirşey hissetmiyorum. bahsedilen türden ağrı sancı leke yok. ümitsizim yani.

:1:
Enfeksiyon olsaydi sari olurdu bence su gibi olmazdi.
Benim bu akintilar ilk bastan beri var.
Senin belirtin yok mu ?
Bende adet sancisi var her an hastalanacakmisin gibi.
Gögüslerim hassas ama bunlar hepsi adet belirtisi gibi.

:1:
Enfeksiyon olsaydi sari olurdu bence su gibi olmazdi.
Benim bu akintilar ilk bastan beri var.
Senin belirtin yok mu ?
Bende adet sancisi var her an hastalanacakmisin gibi.
Gögüslerim hassas ama bunlar hepsi adet belirtisi gibi.

yok canım ben hiçbirşey hissetmiyorum. bazı arkadaşlarda hiçbirşey hissetmedik yazmıştı. onların sözüyle ümitleniyorum o kadar.
senin adet değildir inşallah şu bahsedilen türden olumlu bir işarettir.

Merhaba kızlar bende tüp bebekle hamiş kalan biri olarak benimde aynısı oluyordu.Çamaşırım foş diye su gibi bir akıntıyla ıslanıyordu.Renksiz kokusuz bir akıntı.Belkide hamilelik belirtisidir.Hayırlısı dır inşaallah.

Merhaba kızlar bende tüp bebekle hamiş kalan biri olarak benimde aynısı oluyordu.Çamaşırım foş diye su gibi bir akıntıyla ıslanıyordu.Renksiz kokusuz bir akıntı.Belkide hamilelik belirtisidir.Hayırlısı dır inşaallah.

Hayirli olsun darisi bizlere insallah.
Akinti disinda belirtilerin var miydi ?

inşallah dediğin gibidirrrrrr inşallah. umut verenlerde olmasa ne yaparızzzzzz. sağol . ilk denemede böyle birşey yoktu zaten.

arkadaşlar test gününe kadar ne ağrım ne sancım ne lekelenmem hiçbirşeyim olmadı ve ikiz gebeyim. bahsettikleriniz herkeste olacak diye bişey yok. sürekli kendinizi dinlerseniz psikolojinizi bozarsınız. dua edip hayırlısını isteyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Ben sonucu öğrenene kadar progesteron iğnesi kullandım sonrasında jele döndük. bende crinone jeli kullanırken foş diye renksiz kokusuz su gibi gelirdi. jelin tortusu ayrıca geliyor bazen sarı renkte Kullanılan jelden dolayı böyle olduğunu dr söylemişti.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

bende jel kullanıyorum su gibi akıntı bende de oluyor doktorum jelden kaynaklanan bir akıntın olacak meraklanma demişti onun için içim rahat hatta çok rahat :1closedeyes:

Hayirli olsun darisi bizlere insallah.
Akinti disinda belirtilerin var miydi ?

Onun dışındaki bütün belirtilerim aynı adet öncesi belirtilerdi.O yüzden diğer belirtileri çok irdeleme derim.Bol bol meryem suresi dinledim.Allah hayırlısını versin cümlemize.

olur canım jelden dolayı cogu kısıde duydum bunu. hemde bırden cok fazla gelıyo

Back
X