- 1 Kasım 2020
- 87
- 28
- 38
- 38
- Konu Sahibi Agresif_lady
-
Amin canım evet 5 a kalite bir embiryo transferi oldum biraz karnım ağrıyor göğüsler şiş başka bir belirti yok adet olacak gibiyim sanki istediğin herşeyi sor kardeşim birbirimize güç olalım inşallahInsallah pozitif olur degerlerin canim..5aa mi embriyonuz..kac tane transfer oldu..belirtiniz oldumu vede..cok soru sordum.bebim 2. Gunum umidim pek yok..
3 adet oldu ama embriyolara çok güvenmedi doktorTek transfer mi oldu canim..rapor alsanda hareket et canimm..olurmu..
Kuzum cok tesekkur ederim..benimde 4ba ben tutcagini dusunmuyorum..banada 1 tane transfer oldu..bben normal hayatima dondum..hatta disciye bile gidecem birazdan ya kanal yada disim cekilcecek..hicbir belirtim yok..kasik agrim..ve mide yanmasi..ve ilaclardan sanirim bazen yorgunluk oluyor..ama estrofeme basladigim an bu belirtiler oldu bende..estrofemin belirtilerindede zaten bunlar var..allah yardimcimiz olsun..ama senin olma ihtimali yuksek canim.embriyon masallah kaliteli..tutunurda insallah..bizi bizden baskasi anlamaz..Amin canım evet 5 a kalite bir embiryo transferi oldum biraz karnım ağrıyor göğüsler şiş başka bir belirti yok adet olacak gibiyim sanki istediğin herşeyi sor kardeşim birbirimize güç olalım inşallah
3 tane transfer oluyormu..hepai 3. Gunmu canim..cok iyi yaomis doktorun..garantiye almis..3 adet oldu ama embriyolara çok güvenmedi doktor
3.gün embriyosu ama çikolata kisti de var3 tane transfer oluyormu..hepai 3. Gunmu canim..cok iyi yaomis doktorun..garantiye almis..
Belirtim yok şuan hiç dün vardı3 tane transfer oluyormu..hepai 3. Gunmu canim..cok iyi yaomis doktorun..garantiye almis..
Belirtilerin nelerdi canim..dun..bende hic olmadi..belirti..aslinda reel bakmak lazimsa..belirti olmuyomus..olan belirtilerde..ilaclardan kaynakli diyolar..ama lekelenmesi olanlarin cogu hamile kaldi..lekelneme iyi bir belirti..onun disinda halsizlik birde..uyku hali surekli..Belirtim yok şuan hiç dün vardı
Canim cikolata kisrine takilma hic..oyle hamile kalanlar oldu..cok.insallah tutunmualardir bebislerin..cogul gebelik olma ihtimali cok yuksek..kuzum..3.gün embriyosu ama çikolata kisti de var
Bende hiç bir belirti yok şuan dün sadece adet ağrısı gibi bir ağrı vardı siz hamile misinizBelirtilerin nelerdi canim..dun..bende hic olmadi..belirti..aslinda reel bakmak lazimsa..belirti olmuyomus..olan belirtilerde..ilaclardan kaynakli diyolar..ama lekelenmesi olanlarin cogu hamile kaldi..lekelneme iyi bir belirti..onun disinda halsizlik birde..uyku hali surekli..
İnşallah olur ya çok istiyorumCanim cikolata kisrine takilma hic..oyle hamile kalanlar oldu..cok.insallah tutunmualardir bebislerin..cogul gebelik olma ihtimali cok yuksek..kuzum..
Yok canim..hamile degilim..nasip degilmis..olmadi..suan transferimin 2. Gunundeyim.ama cok umudum yok..belirti yok cunki..embriyoda kalitesiz biraz..Bende hiç bir belirti yok şuan dün sadece adet ağrısı gibi bir ağrı vardı siz hamile misiniz
Hayırlısı benim doktorum da embriyolar dan dolayı hepsini koyalım dedi birini bıraksak da şansım çok olmaz dedi başka embriyom yok olmazsa baştanYok canim..hamile degilim..nasip degilmis..olmadi..suan transferimin 2. Gunundeyim.ama cok umudum yok..belirti yok cunki..embriyoda kalitesiz biraz..
Cok iyi yapmis canim..3. Gun gidip gitmeyecegi belli olmuyor..kac hucreli kacinci kaliteydi embriyolarin..Hayırlısı benim doktorum da embriyolar dan dolayı hepsini koyalım dedi birini bıraksak da şansım çok olmaz dedi başka embriyom yok olmazsa baştan
Kaç hücreli olduğunu felan söylemediler hiç senin kaçıncı günCok iyi yapmis canim..3. Gun gidip gitmeyecegi belli olmuyor..kac hucreli kacinci kaliteydi embriyolarin..
Canim benimKaç hücreli olduğunu felan söylemediler hiç senin kaçıncı gün
Hiç öyle bir bilgi vermediler cnm zaten eşimde merkezi hiç beğenmedi olmasa bir daha gitmez burayaCanim benim
1. Transferde 5 hucreli 3. Gun
2. Transferde 8 hucreli 3. Gun
3. Transferde 5. Gun 4ba kaliteydi..hep bir embriyo transferi oldum..
Aslinda soylemeleri lazim..kac hucreli kacinci kalite..
Siz sorabilirsiniz canim en dogal hakkiniz aciklama yapmak zorundalar..bilginiz olsun..ama testten sonra sorr olurmu..bazen bilmemek iyi oluyor..ben transfer yapilirken ogrendim kalitesini mesela o an modum dustu butun inanciminkaybettim..olacagina dair..Hiç öyle bir bilgi vermediler cnm zaten eşimde merkezi hiç beğenmedi olmasa bir daha gitmez buraya
Malesef zaman geçmiyor bende 31 ekimde transfer oldum. 5AA kalite. Ama korkuyorum tutmayacak diyeBenimde 30 Ekim de transferim gerçekleşti. Şu an zaman resmen durdu,beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?