TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Izin vermezlerki ama rapor verir mi doktor aceba böyle bişey yoktu kasik ağrım da yok
Zaten kac gun olmus canim izin almana gerek yok. Ben yarin transferin olcak sanmistim yanlis okumusum

Anladım benimde 3 gün oldu kasik ağrısı tam bugün iyiyim dedim nazar ettim sanırım öğlenden sonra sırtım yarim saatim kaldı ama sırt ağrım fena

Anladım benimde 3 gün oldu kasik ağrısı tam bugün iyiyim dedim nazar ettim sanırım öğlenden sonra sırtım yarim saatim kaldı ama sırt ağrım fena
Daha transferin yeni yapildigi icin normal canim agrilar bana verilen kagitta oyle yaziyordu. Ben sadece transfer yapildigi an kasik agrisi cektim hafif sonradan gecti

CAnımmm çok şükür Allah kucağına da almayı nasip etsin. nolur sizlerin duası kabul olur derler. bizlere de dua et. benim daha 3. günüm 9 gün var zaman geçmiyo
Amin canim benim. Gecer tatlim sayili gun oyle geciyorki. Sen strrs yapma herseyin iyisini hayirlisini dusun iyi dusun iyi olsun insallah.

Tebrikler cnn benim de 6 günün 5 gün embriyosu sabah test yaptım çok silik cıktı doğru olabilirmi.ilaclarin etkisimidir a aceba
Insallah tutmustur canm benm bence hic daha test yapma 8 gune kadar bekle Allah in izniyle. Ben 8.gun yapmistim idrarda cikmisti . Ama kan vermeye gitmemistim. 12.gun gittim guzel sonuc aldim Elhamdullillah . Sende bekle tatlim

Insallah tutmustur canm benm bence hic daha test yapma 8 gune kadar bekle Allah in izniyle. Ben 8.gun yapmistim idrarda cikmisti . Ama kan vermeye gitmemistim. 12.gun gittim guzel sonuc aldim Elhamdullillah . Sende bekle tatlim
bende bugün 4.günüm dayanamadım ewdeki testi yaptım ama okadarrr silik yok gibi:( şimdiden üzüldüm aslnda.

bende bugün 4.günüm dayanamadım ewdeki testi yaptım ama okadarrr silik yok gibi:KK43: şimdiden üzüldüm aslnda.
4.gun asla cikmasi normal degil zaten canim vucut 7 . Gunden sonra bhcg salgilarmis .

Eklentiler

• 4CC75226-C4E1-4F54-92A8-3A20EAD7D7B6.webp
    4CC75226-C4E1-4F54-92A8-3A20EAD7D7B6.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 221
Ne biliyim kuzu varsa çıkar diye düşündüm.
Silikte olsa var ama bu pozitif oldugunu gostermez tatlim.simdlik cok erken asiri erken 8.gune kadar beklemelisin. Hatta bazi arkadaslar 11.gun negatif alip 12.gun pozitifi goren var. Sabirla bekle .

E esra1988esra senin kac tane transfer edildi kacinci gun embriyosuydu
4.gün emriyosu yaşım 29 olduğundan ve ilk olduğundan 1 tane transfer edildi. ne biliyim çok heycanlıyım korkuyorum da. çünkü normalde yumurtlarım oluşmuyodu ilk defa busefer 6 yumurta elde ettik 1 tanesi çok iyi kalitede diğerleri alt kalitedeydi. diğerleri 5.günde gitmş. transfer edilenin kalitesi bi tık daha iyiydi dediler ama ne bliyim bugün çok üzüldüm. ümitsizlik etmek istemiyorum ama kendimi dinlemekten kafayı yicem sanırım

bende bugün 4.günüm dayanamadım ewdeki testi yaptım ama okadarrr silik yok gibi:KK43: şimdiden üzüldüm aslnda.
Neden üzülüyorsun ki 4 günde test mi yapılır benim gibi bi akıllıca sensin bende yaptım 4 gün ama igne bulunmuştum onun etkisini görmek için.sonra 6.gün yaptım 4 gunkinden daha daha silik cikti

Neden üzülüyorsun ki 4 günde test mi yapılır benim gibi bi akıllıca sensin bende yaptım 4 gün ama igne bulunmuştum onun etkisini görmek için.sonra 6.gün yaptım 4 gunkinden daha daha silik cikti
yapılmaz biliyorum ama bugün doktorarayıp diğerleri boş çıktı deyince bi yapayım dedim. aman iyice kafayı yicez sanırım gerçekleşene kadar.

Back
X