- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
Canim 2. Gun yazmissin ya ondan dedim26 Ekim canım,hayırlısı Allah’tan![]()

27 si test gunu dediler. Nasipse ben daha önce idrar yapcam ama 9. Gunu bi goreyim. Haberleselim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 2. Gun yazmissin ya ondan dedim26 Ekim canım,hayırlısı Allah’tan![]()
Benimki dördüncü gün akşam transfer edildi ya belki ondandır canım, ay hadi hayırlısı,Ben bu sefer erken yapmayacağım,bundan öncekinde erken yaptım yanlış hatırlamıyorsam 27 çıktı sonuç hüsran...rabbim bu topikteki ve isteyen herkesin gönlüne göre versinCanim 2. Gun yazmissin ya ondan dedimbende sali günü oldum. O gun sayilmiyormus o yuzden 2. Günüm .
27 si test gunu dediler. Nasipse ben daha önce idrar yapcam ama 9. Gunu bi goreyim. Haberleselim)
çok tşk ederim canım iki blast embriyo transferi oldu
Ayy ağzından bal damlıyor canım yaa inşallah hayırlısı olsun tabi ama ikiz olsun isterim yaBenimde öyleydi ve değerin yüksek geldi benim gibi :) benim ikisinde tutundu çok şükür seninde gönlüne göre versin inşallah:)
Canım senin embriyo kaliten nasıldı,kaçıncı gün transfer oldu?Benimde öyleydi ve değerin yüksek geldi benim gibi :) benim ikisinde tutundu çok şükür seninde gönlüne göre versin inşallah:)
Canım beşinci gün blastokistti benimde 2 embriyo kondu ben transferden sonra besinci günü yaptırdım test 28.16 cıkmıstı sonra 4 katı arttı hemen hemen kalite olarak biri orta kalite biri ondan bile düsükmüs doktorum geçen gün hiç tahmin etmezdim dedi hatta :)))Canım senin embriyo kaliten nasıldı,kaçıncı gün transfer oldu?
Allah ol deyince oluyor ya ,bizim Allah’tan ümidi kesmeyip sabırla beklememiz lazım..bana umut oldun Allah razı olsunCanım beşinci gün blastokistti benimde 2 embriyo kondu ben transferden sonra besinci günü yaptırdım test 28.16 cıkmıstı sonra 4 katı arttı hemen hemen kalite olarak biri orta kalite biri ondan bile düsükmüs doktorum geçen gün hiç tahmin etmezdim dedi hatta :)))
Allah senden de razı olsun cnm arkadaşımAllah ol deyince oluyor ya ,bizim Allah’tan ümidi kesmeyip sabırla beklememiz lazım..bana umut oldun Allah razı olsun
Canim transfer gününü sayiyo musun. Benimde transfer gunu haric 3. Gunum. O gunle sayarsak 4. Gun. Benimde 2 tabe konuldu da. Ikiz olunca degerler daha cok oluyo mus. Ne zaman kan yaptırsam en erken. Heyecan yapiyorum zaman gecmiyo bir turluCanım beşinci gün blastokistti benimde 2 embriyo kondu ben transferden sonra besinci günü yaptırdım test 28.16 cıkmıstı sonra 4 katı arttı hemen hemen kalite olarak biri orta kalite biri ondan bile düsükmüs doktorum geçen gün hiç tahmin etmezdim dedi hatta :)))
Ben de çatlayacağım valla ...Canim transfer gününü sayiyo musun. Benimde transfer gunu haric 3. Gunum. O gunle sayarsak 4. Gun. Benimde 2 tabe konuldu da. Ikiz olunca degerler daha cok oluyo mus. Ne zaman kan yaptırsam en erken. Heyecan yapiyorum zaman gecmiyo bir turlu
Canim transfer gününü sayiyo musun. Benimde transfer gunu haric 3. Gunum. O gunle sayarsak 4. Gun. Benimde 2 tabe konuldu da. Ikiz olunca degerler daha cok oluyo mus. Ne zaman kan yaptırsam en erken. Heyecan yapiyorum zaman gecmiyo bir turlu
Canım inşallah hamilesindir kuzucuklarin seninledirKızlar merhaba, benimde geçen hafta perşembe günü oldu transferim, bu 3. Denemem 2 tane 5. Gün embrosu transfer edildi, az kaldı test tarihime gün sayıyorum salı günü gidicem artık çıldırıyorum :)) bugün 8. Günüm daha öncelerinde dayanamayıp idrar testi yapmıştım önceki 2 denememde olumsuz olduğunu görünce hep moralim bozulmuştur. O yüzden bu sefer hayatta yapmam. Transferden 3 gün sonra çok güzel bi rüya gördüm, var mı acaba aranızda rüya görüp hamile olan :))
Benimde 3.denemem buaradaKızlar merhaba, benimde geçen hafta perşembe günü oldu transferim, bu 3. Denemem 2 tane 5. Gün embrosu transfer edildi, az kaldı test tarihime gün sayıyorum salı günü gidicem artık çıldırıyorum :)) bugün 8. Günüm daha öncelerinde dayanamayıp idrar testi yapmıştım önceki 2 denememde olumsuz olduğunu görünce hep moralim bozulmuştur. O yüzden bu sefer hayatta yapmam. Transferden 3 gün sonra çok güzel bi rüya gördüm, var mı acaba aranızda rüya görüp hamile olan :))
Amin amin inşallahCanım inşallah hamilesindir kuzucuklarin seninledir
Benim de dün 2 emriyo transferim oldu
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Valla benim bugüne kadar hafif kasık bel ağrılarım oldu batmalar oldu bide şuan çok ayakta durunca belim ağrıyo sanki, bide çok gazım oldu bunları ilaçlarlar yapıyomuş sanırımKızlar dün transferim oldu ama
Surekli tuveletim varmiş gibi hissediyorum kardım çok dolu sanki gerginlik var
İlk iki tedavimde böyle oldugumu hatirlamiyorum
Siz nasilsiniz
Kızlar dün transferim oldu ama
Surekli tuveletim varmiş gibi hissediyorum kardım çok dolu sanki gerginlik var
İlk iki tedavimde böyle oldugumu hatirlamiyorum
Siz nasilsiniz