TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Valla ben hep ilacı bıraktıktan sonra adet oldum, hamile olsanda olmasanda o ilaçları kullandığın sürece adet olmuyosun diye biliyorum
2 transferimden sonrada ilaç ve igneler kullandım ama daha birakmadan test günümde adet oldum

Tek yumurtayla gebelik ihtimali varmı kızlar bu durumda olup pozitif olan var mı opu olmadım daha ama biri büyük diğerleri küçük 5 yumurtam var

Farkadaşlar merhaba, 5. Gün embriyosu transfer edildi.iyi kalite dondurulmuş. Yarın 7• günüm kanda çıkar mı, illa 8. Günü mü bekliyim:KK12:

Kızlar 5.gün kan vermiştim 58 di
Bugün 11.günüm bugünde 325 çıktı iki blast embriyo transferi olmuştu değer güzel mi kızlar ikiz olabilir mi :anneadayı::anneadayı:
Maşallah bence ikiz olabilir, kaç embriyo transfer edildi canım,embriyo kaliteleri nasıldı?maşallah :nazar::nazar::dua:benim dördüncü gün embriyo transferi oldu,bugün 6. Günüm ,idrar testi ve kan testi yaptırmadım henüz :110:

15FB44C6-AC11-4017-9538-BFAB2538035A.webp
Farkadaşlar merhaba, 5. Gün embriyosu transfer edildi.iyi kalite dondurulmuş. Yarın 7• günüm kanda çıkar mı, illa 8. Günü mü bekliyim:KK12:
Bence tabloya göre senin ki belli olmuştur canım,hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah bence ikiz olabilir, kaç embriyo transfer edildi canım,embriyo kaliteleri nasıldı?maşallah :nazar::nazar::dua:benim dördüncü gün embriyo transferi oldu,bugün 6. Günüm ,idrar testi ve kan testi yaptırmadım henüz :110:
Ayy inşallah canım bugünler bile inanılır değil inan ki:dua::KK200:yaptırma canım daha erken çıkmazsa sonra üzülürsün ben öylesine nasılsa çıkmaz diye yapmıştım bu arada yanlış yazmışım 7.gün kanda 58 çıktı.iki tane blast kaliteliydi ikiside canım

8. Gun gibi diyo ama? Benim transferi saymazsak 7.gunum bugun. Arada kaldım bugun ve yarın arasında :110:
5. Gün embriyo transferinde birinci gün üçüncü gün maddesinden başlıyor,yani üçüncü gün embriyosunun üçüncü gününe senin birinci günün tekabül ediyo canım

Benimde yarin 7. Günüm. Bende yarin bi idrar testi yapcam ;)) bakalim bisey cikcakmi ;) 2 tane aldim bugun test

Kızlar merhaba ilk kez yazıyorum buraya benim ayın 8inde 3. Gün bir adet 8 hücreli embriyo transferim olmuştu. 10.gün 110 12.gün 227 14.gün 398 çıktı. Artış kötü gibi geliyor çok moralim bozuldu değerleri böyle olan oldu mu?

Back
X