TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3. Gun olan transfer harıc 8. Gun bellı oluyo kanda. 5. Gun embrıyosu daha erken. Hayırlısı olsun hakkında
Her hamilelik için geçerli değil bu süreler maalesef☺️Benim bir önceki düşük yaptığım gebeliğim belli olmamıştı kanda.her şeyin hepimiz için hayırlısı🙏

Benim de transferin ilk gününü saymazsak 5. Günüm ama net Bi belirtim olmadı. Hafif göğüs ağrısı ve halsizlik bugun de biraz karın ağrısı var sizde farkli ağrı oldu mu acaba
Bende de aynı belirtiler var hep oldu ekstra baş ağrısı ve uyku oldu

Bende de aynı belirtiler var hep oldu ekstra baş ağrısı ve uyku oldu
Öyle mi ben bugun umutsuzluğu zirvede yaşadım sanırım kaç gundur evdeyım ondan 😞
Benim ikinci transferim

Burcuqqq sanırım sizin test gününüz yarın dimi?

Öyle mi ben bugun umutsuzluğu zirvede yaşadım sanırım kaç gundur evdeyım ondan 😞
Benim ikinci transferim
Ewt yarın test günüm ☺️Bende çok zirvelerdeyim umutsuzlukta😢kendinizi eve öok kapamayın bence günde yarım saatlik hafif tempoda yuruyuslere çıkın iyi geliyor

Ewt yarın test günüm ☺Bende çok zirvelerdeyim umutsuzlukta😢kendinizi eve öok kapamayın bence günde yarım saatlik hafif tempoda yuruyuslere çıkın iyi geliyor
Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah size hepimize 🤲💚 transferden bu yana evddeyim ufak tefek işler yarın hava güzel olursa çıkarım bakalım nasip 🤭😊😊

Benimde çarsamba sonuç bakalım nasıl olcek bende bu sefer uyku falan kalmadı kızlar hiç uyuyamıyorum hep böyle narkoz sonrası gibi uykularım hiç derin değil ilaçlar mı yapıyo iğne mi yapıyo anlmadım birde uykuyu çok severim bos bulduğum an uyurum ama simdi uyku gelmiyo bugun üç saatlik uykuyla duruyorum

Benimde çarsamba sonuç bakalım nasıl olcek bende bu sefer uyku falan kalmadı kızlar hiç uyuyamıyorum hep böyle narkoz sonrası gibi uykularım hiç derin değil ilaçlar mı yapıyo iğne mi yapıyo anlmadım birde uykuyu çok severim bos bulduğum an uyurum ama simdi uyku gelmiyo bugun üç saatlik uykuyla duruyorum
Sizin de az kalmış☺️✨bende de tam tersi ciddi uyku yaptı kesinlikle kalkamıyorum erken☺️✨gecede hemen uyuyamıyorum ama sabah öğleden önce kalkamıyorum. Beynim uyanıo ama vucudum izin vermio. Brnce ilaçlardan her vucut farklı tepki verio. Sizde hayırlı sonuç alırsınız hepimizi sevindirirsiniz inşallah🤲🏻🍀☺️🙏benim az kaldı 5-6 saat sonra kan aldırırım. 🤲🏻🙏✨

Benim de transferin ilk gününü saymazsak 5. Günüm ama net Bi belirtim olmadı. Hafif göğüs ağrısı ve halsizlik bugun de biraz karın ağrısı var sizde farkli ağrı oldu mu acaba
O cok normal. Belirti olarak duşunme. Cunku test günün yaklasıyor ya. O adet gunune de yakın bır tarıh oluyo normal adet belırtısı de olabılır. O yuzden ara ara oyle seyler olur. Dıkkat etke kendıne. Insallah tutunmustur bebısın. Tek elden gelen dua etmek.

O cok normal. Belirti olarak duşunme. Cunku test günün yaklasıyor ya. O adet gunune de yakın bır tarıh oluyo normal adet belırtısı de olabılır. O yuzden ara ara oyle seyler olur. Dıkkat etke kendıne. Insallah tutunmustur bebısın. Tek elden gelen dua etmek.
Allah razı olsun dediğiniz gibi dua etmek gerek inşallah bu sefer nasip olur teşekkür ederim 😍

Benim sonuçnegatif maalesef😭 inşallah sizlerin olumlu olsun.her seyin vakti var hayırlısı😢

Allah razı olsun dediğiniz gibi dua etmek gerek inşallah bu sefer nasip olur teşekkür ederim 😍
İnşallahhh canım. Benım 2. De oldu. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyo. Olumsuz sonucu aldım. Hemen adette gıttım 1 ay hazırlık tekrar adet oldum. 2.adet yanı. Bu sefer ogneler vs derken 1.5 ay sonra tekrar transfer ve bu sefer rabbım nasıp etti. İnşallahhh bu sayfada isteyen herkese nasıp eder

İnşallahhh canım. Benım 2. De oldu. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyo. Olumsuz sonucu aldım. Hemen adette gıttım 1 ay hazırlık tekrar adet oldum. 2.adet yanı. Bu sefer ogneler vs derken 1.5 ay sonra tekrar transfer ve bu sefer rabbım nasıp etti. İnşallahhh bu sayfada isteyen herkese nasıp eder
Maşallah daha güzel günleriniz olsun bebeklerle 🥰benim de ikinci transfer oldu dondulmuştu. İlkinde tutundu degrler normaldi iki katı olarak yükseldi ama sonra durdu doktor bey ilaçları bırak dedi sonuç olarak kimyasal gebelikmiş ilaçları bırakınca düşük oldu değerler de düştü aradan 1.5 ay sonra tekrar başladık biz de 1 mayıs ta transfer oldu bakalım nasip artık

Hakkınızda hayırlısı üzülmeyin elbet Bi gün nasip olacak ben inanıyorum 🤲🌺🌺
İnşallah hep hayırlısı olsun diye dua ettim demmekğ hayırlısı buymuş. İlk günüm şok üzülmeyle geçer sonra kendime gelirim. Allah çaresiz hastalık vermesin kimselere🤲🏻🍃🌸🌸🌸

Benimde negatif senin kaçıncı günün bugün
Kendime de sana da çok üzüldüm şuan😢hayırlısı böyleymiş çok şükür demek yinede. Bozma moralini üzülme diyemiyorum bence bugun doyasıya üzül yarın yeni bir gün olsun inşallah❤️Allah hayırlı evlatlar versin vakti gelince sağlıklı huzurlu mutlu kusursuz inşallah❤️Üzüntünü aynı şekilde aynı hayal kırıklığıyla paylaşıyorım canım benim. Benim 3. Gün embriyosuydu. Bugun 12. Gün

İnşallah hep hayırlısı olsun diye dua ettim demmekğ hayırlısı buymuş. İlk günüm şok üzülmeyle geçer sonra kendime gelirim. Allah çaresiz hastalık vermesin kimselere🤲🏻🍃🌸🌸🌸
Ben de ilkinde öğrendim yıkılmıştım ama Allah sabrını veriyor. Düşünmemeye gayret edin mümkünse sakin temiz Bi yere gidin biraz ferahlayın ben evde cok bunalmıştım dışarı çıkıp yüürmüştük iyi gelmişti siz de öyle yapım derim. Hem dediğiniz gibi dermensız dert vermesin Rabbim 🌺🌺

Back
X