- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hersey ultrasonla belli oluyor ama degerler iki katindan daha fazlaysa 2 gunde bir 3 kat 4 kat yukselme varsa ikiz bebeklere isaret canim kana beta hcg daha fazla oluyorİkiz gebeliğin değerle alakası yok canım ultrasonda belli oluyor hayırlısı olsun
Benim 3.gun embriyosuydu.transferin 8.gunu kanda 28 cikmisti degerim sonra 2.5 kat artarak devam etti.2 embriyo transfer olmustu biri tutmamis diger tutanda ikiye bolunmus tek yum.ikizi olmustu.bende deger yuksek degildi ikizdi bolunmus embriyo diye belkide.seninki 2 si de tuttuysa cift yum ikizi olmustur.en saglami kese gorununce canim.saglikla kucagina alirsin ins.arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı
İşte bak senin 8.günde çıkmış.ben transfer günüyle saydığımda 5.gün yoksa 4.gün.hiç bir yerde okumadımki 4.gün kanda çıksın.çok saçma gelmeye başladı benim sonuç.bi de 58 yani.acaba labaratuvar yanlışlık mı yaptı diye düşünüyorumBenim 3.gun embriyosuydu.transferin 8.gunu kanda 28 cikmisti degerim sonra 2.5 kat artarak devam etti.2 embriyo transfer olmustu biri tutmamis diger tutanda ikiye bolunmus tek yum.ikizi olmustu.bende deger yuksek degildi ikizdi bolunmus embriyo diye belkide.seninki 2 si de tuttuysa cift yum ikizi olmustur.en saglami kese gorununce canim.saglikla kucagina alirsin ins.
olabilir tatlım ama illa ikiz diye de düşünme hcg değerinin yüksek olması sorunsuz bir gebelik geçireceğini de belirtiyor olabilir. esasen katlanmalarına bak atıyorum 7. gün 53 değerin 250 300 filan olmuşsa 9. gün 1000-1200 civarı olmuşsa düşün ikizi. ayrıca sağlıklı olması ve tek bebek bence daha kolay. taşıması bakması herşeyi zor ikizlerin. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinarkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı
İnan canım ben de tek istiyorum.4.günki değerin 58 olması tuhaf değil mi??ztn kanda 8.günden itibaren artıyor diyorlar.kan vermeye korkar oldumolabilir tatlım ama illa ikiz diye de düşünme hcg değerinin yüksek olması sorunsuz bir gebelik geçireceğini de belirtiyor olabilir. esasen katlanmalarına bak atıyorum 7. gün 53 değerin 250 300 filan olmuşsa 9. gün 1000-1200 civarı olmuşsa düşün ikizi. ayrıca sağlıklı olması ve tek bebek bence daha kolay. taşıması bakması herşeyi zor ikizlerin. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Valla ilginc seninki.bence tekrar kan ver bulundugun yerde varsa universite yada arastirma hastanesi olsun.bazen de sasirilan sonuclar olabiliyor kisiye gore degisiyor.hayirlisi olsun.İşte bak senin 8.günde çıkmış.ben transfer günüyle saydığımda 5.gün yoksa 4.gün.hiç bir yerde okumadımki 4.gün kanda çıksın.çok saçma gelmeye başladı benim sonuç.bi de 58 yani.acaba labaratuvar yanlışlık mı yaptı diye düşünüyorum
Çatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz.Şayet vurulduysanız onun etkiside olabilirarkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı
Sohbet edecek kimse yok Kendi kendime günlük gibi yazmak istemedimNeden daha kimse yazmamis yazilarinizi son iki sayfa okudum. Adana gelini guzel haberler aldin insallah.. bende heyecanla korkuyla bekliyorum ne olcak diye guzel olsun diye dua ediyorum
Negatiften sonra mı histeroskopi oldun senSohbet edecek kimse yok Kendi kendime günlük gibi yazmak istemedimmaalesef benim negatif oldu ve histeroskopi yapıldı
Benim 2 negatiften sonra rahim filimi çekterdim sıvı birikimi görüldü ve hemen ameliyat oldum ve çok şükür 3cü denemede pozitif gördümSohbet edecek kimse yok Kendi kendime günlük gibi yazmak istemedimmaalesef benim negatif oldu ve histeroskopi yapıldı
Evet histereskopi sonucu iltihap çıktı o yüzden tutunamamis olabilir dediNegatiften sonra mı histeroskopi oldun sen
Bende iltihap çıktı bir yerde şuan antibiyotik tedavisi görüyorum berbat ilaçlar .. ve ağustosta bir daha yapılacak histereskopiBenim 2 negatiften sonra rahim filimi çekterdim sıvı birikimi görüldü ve hemen ameliyat oldum ve çok şükür 3cü denemede pozitif gördüm
Neden 2 ci kez ,ben bi kez oldumBende iltihap çıktı bir yerde şuan antibiyotik tedavisi görüyorum berbat ilaçlar .. ve ağustosta bir daha yapılacak histereskopi
Rahîm içine tekrar bakicak iltihap kolay kolay geçmiyor çünküNeden 2 ci kez ,ben bi kez oldum
Alllaaaa alaaaa ..giçer inşallahhh.Adanada mi oturuyorsun?Rahîm içine tekrar bakicak iltihap kolay kolay geçmiyor çünkü
Bu akıntı şuan bende bir damla geldi acaba neden oluyomus hamile kaldınız mı o ayjeli kullanırken yeşil akıntısı olan oldu mu ?
Sildegra kullanırken herhangi bir yan etki yasadinizmiVar cnm ben varim.kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama kalinlasmazsa transfer iptal edilebilir dendi.ekstra sildegra diye bi ilaç verdi fitil olarak kullandım. Tekrar gittiğimde normal kalınlığına ulaşmış. Canını sıkma cnm.hayırlısı olsun inşallah. Benim 11.09 transferim oldu beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?