TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

bol bol su iç cnm , Allah yardımcın olsun , dinlenebilirsin biraz umarım

Daha 3.günden sıfır umut... okadar mutsuzum ki dün akşam herşeyi denedim sabah sancıyla kalktım böyle bir ağrı ve ıkınma hissi olamaz.eşim eczaneye gidip gelene kadar ki sürede defalarca çığlık çığlığa ıkınma yaşadım.sonrası lavman bukadar zorlanmaya ne embriyo kalır nede gebe olsam çocuk kalırdıkısmet olmayacak hiç olmayacak şeyler yaşamak ancak böyle açıklanır

Hiccc alakası yok transferin ertesi günüiçim dışıma çıktı o kadar kustum ki o kadar ikindim ki kusarken yok kalmadı çocuk mocuk dedim üstüne kabız oldum 3.gün o günde ikina ıkına yaptım afedersin transferin 5.günü bi grip oldum ki hapşırmaktan öksürmekten nefes alamadım zaten umudum da azaldı ama oldu tuttu bebeğim o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen tuttu atan minik kalbini de dinledik sonra durduk yerde yattığım yerde sessiz sedasız ayrıldı benden meleğim demem o ki olacaksa hiçbir şey engel değil olmasına inşallah sımsıkı tutunur sana minigin ve asla bırakmaz seni

Olumsuz düşünürsen olmaz zaten. O zaman direk normal yaşantına dön.hatta bu kadar yol da ilerlemeseydın. Neden bu kadar iğne oldun ilaç içtin bir bebek için degıl mı. O zaman allaha ınan. Allah nasıp ettı ıse ne yaparsan yap tutunur. Ben 2.transfer de bebegım tutundu. İlkinde de 2 tane transfer olmustum. Ve bır trafik kazası gecırdım yuvarlandım arabanın içinde. Baya kötüydü. O kadar agladım kı. Ama tüm dr ların dedıgı. İstersen zıpla tepın yınede rabbım nasıp ettı ıse tutunur o kadar kolay düşmez dediler.. Kaza ıle alakalı degılmıs zaten tutmamıs bebısler. 2.de evden cıkmadım. Evde gezdım tozdum yedım yattım. Tek ıgne ıcın dr gıttım geldım. Yurumeye bıle cekınıyodum. Nasıp oldu tuttu bebegım. Kocaman olduk sımdı. Ne olur umutsuz olma.

İnsan öyle suçluluk hissediyor kionca emek diyosun,acı,umut.... rabbimden umudumu kesmedim ama o hevesli halim,hayallerim zedelendi... bekliyorum inşallah Rabbim tüm isteyenlerin evladını kucağına almasını nasip etsin...çok tşk ederim moral ve motivasyon için..

Rabbim umutsuz bırakmasın inşallah..öyle zor ki... Allah razı olsun derdimle dertlendiğin ve dua ettiğin için

Biraz moral olabildiysem ne mutlu inan bende o kadar çok sıkıntı yapmıştım ki hep bi umut aradım ama oldu işte kurban olduğum nasip edecekse ediyor bi şekilde Rabbim herkese sağlıkla kucağına alacağı evlatları nasip etsin inşallah

Rabbim umutsuz bırakmasın inşallah..öyle zor ki... Allah razı olsun derdimle dertlendiğin ve dua ettiğin için
Estağfurullah canım. Inan bu yollardan gecınce sende baskalarına destek olmak isticeksın. Bana kalsa umutsuz herkesle konusur yasadıklarımı anlatır umut olurum.

Her şeyin hayırlısı canımKabız da olsan olmasanda tutunacaksa tutunacak sana hiç moral bozma. Beb geceden ılık suya kayısı koyuyordum 3 tane sabah suyu da kayısışarı da yiyordum kabızım hemen geçiyodu dene bence. Hiç bişeye de canını sıkma.İnşallah hayırlısıyla tutunsun bebişin sana

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı

Bende 10 haziranda transfer oldum . Guzel bisi ama cok erken baktirmissin transfer gununu saymayin. Ondan sonraki gunu sayin . 5. Gunu transferinde 10 gun sonra kana bakin diyorlar bana 20 si ise seninkisi 21 insallah hepp bu sekilde katlana katlana devam eder..

bana test tarihi 22haziran olarak söylediler ama çok erken çok fazla bu kadar yükselmesini beklemiyordum.

bana test tarihi 22haziran olarak söylediler ama çok erken çok fazla bu kadar yükselmesini beklemiyordum.
Sen sanslisin masallah insallah hep oyle devam eder katlanarak gitmesi onemli olan ama seninkisi bilmiyorum ben bile sasirdim o kadat platformda insalari okudum catlatma ignesi yakin zamanda vurulmusmuydun belki onunda etkisi vardir dicen kullandigin diger ilaclarin bilemedim ama guzel sey bunlar

İkiz gebeliğin değerle alakası yok canım ultrasonda belli oluyor hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…