Merhaba bayanlar!
Transferden ( 5 günü)
sonra yumurta akı kıvamında akıntısı olan oldu mu ?bende bu gün oldu da merak ettim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
Bende hic akinti yoktu canim insallah sonu pozitif olur.Merhaba bayanlar!
Transferden ( 5 günü)
sonra yumurta akı kıvamında akıntısı olan oldu mu ?bende bu gün oldu da merak ettim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
900 çıktı yarın tekrar yapacağım, senin kaçıncı günde kaç çıkmıştı?Hadi gozun aydin canm benim. Hamileler cogaliyor cok sukur. Sonucun ne cikti tatlim
Allah yardimcin olsu sıkı sıkı tutunsun bebisin cnmKızlar sabah transferim var.Banada dua edermisiniz?Heyecan korku hepsi birarada
Gozun aydin cnm900 çıktı yarın tekrar yapacağım, senin kaçıncı günde kaç çıkmıştı?
cemile___ canım inşallah Bebeğin seninledir. Yanlış hatırlamıyorsam senin transfer günün benimde ovülasyon günümdü benimde dün kahvemsi akıntım geldi inşallah hamileyizdir :)
En guzel his vallahi bu ya :) annis olma yolunda ilerlemek.. her seyin boyle guzel gider insallaaahhAkşam saat 7.30 da test yaptim
Eki Görüntüle 2099434
Hormonlarin artisindan kaynakli o endiselenme daha cok akacak :)Merhaba bayanlar!
Transferden ( 5 günü)
Benmde 969.8 cikti doktor ikinciye gerek duymadi sen niye yaptiriyosunki canim900 çıktı yarın tekrar yapacağım, senin kaçıncı günde kaç çıkmıştı?
Hadi sonuc bekliyoruz bizde :) haber vermeyi unutmaAllahın izni ile İnşALLAH
Tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Ama kalbim duracak inan ki
Elim ayağım titriyor
Hadi sonuc bekliyoruz bizde :) haber vermeyi unutma
Masallah cok guzel cikmis. Insallah iki gun sonra da katlanir canm benim63,46 çıktı
3. gün embriyosu 9. gün değeri
Nasıl iyi mi sizce
İşte önemli olan 2 gün sonraki değer
Masallah cok guzel cikmis. Insallah iki gun sonra da katlanir canm benim
Guzel guzel masallah :)63,46 çıktı
Nasıl iyi mi sizce
Önce keseyi görmeye gideceğiz ama. Test gününden bir hafta sonra cagirdilerArkadaşlar ilk dr kontrolünüzü testten kaç gün sonra gittiniz gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu???
bende oldu. Hemde belki bir hafta sürdü. Sanıyorum senin dediğin günlerde başladı. 12. Güne kadar falan devam ettiMerhaba bayanlar!
Transferden ( 5 günü)
Transferden sonra kaçıncı gününde çıktı bu deger? Bir de bir embriyo mu yoksa iki mi konuldu900 çıktı yarın tekrar yapacağım, senin kaçıncı günde kaç çıkmıştı?
Gayet güzel.masallaj63,46 çıktı
Nasıl iyi mi sizce
Daha önce sorumlu hatırlamıyorum ama senin ikizmiydi canım?Benmde 969.8 cikti doktor ikinciye gerek duymadi sen niye yaptiriyosunki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?