TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Insallah canim benim. Ama bu kadar yuksek cikacak diye bisey yok canm bide benim taze transfer degil dondurulmus belki ondan fazla cikmis olabilir
Evet olabilir canım.benim tazeydi bakalım sabah ola hayrola.Sonuç ne olucak :KK53:

Evet olabilir canım.benim tazeydi bakalım sabah ola hayrola.Sonuç ne olucak :KK53:
Zaten idrar da cikmis canim benim eminim iyi bir sonuc alirsin. Seni hamileler listesine eklicektim ama yarini bekleyelim hayirlisiyla. Kacta gidiceksin kan vermeye

Allaaaaahh artmis kizlar artmis 52.48 olmus
Allah im sukurler olsun boyle devam etsin insallah
Ayy cok sukur bende 50 filan olmustur diyordum hadi gozun aydin daha da kotu seyler dusunme dayak isteme benden :)

Zaten idrar da cikmis canim benim eminim iyi bir sonuc alirsin. Seni hamileler listesine eklicektim ama yarini bekleyelim hayirlisiyla. Kacta gidiceksin kan vermeye
Sabah uyanır uyanmaz gidicem.Patlama noktasına geldim artık daha fazla dayanamıycam :eek:

Kizlar lekelenmem baya cogaldi hatta adete donuyor gibi. Tam kirmizi degil ama pembeden de biraz koyu baya lekelenmem var:(

Kizlar lekelenmem baya cogaldi hatta adete donuyor gibi. Tam kirmizi degil ama pembeden de biraz koyu baya lekelenmem var:KK43:
Doktor progestan vermedimi canim. Insallah birsey olmaz ya

Kizlar lekelenmem baya cogaldi hatta adete donuyor gibi. Tam kirmizi degil ama pembeden de biraz koyu baya lekelenmem var:KK43:
Canım doktorunla görüştün mü.Progestan iğne yaptırıyolar genelde bu durumlarda

Kızlar bende bu arada test için hastaneye geldim ama erken gelmişim.Daha yarım saat bekliycem burda.Sonuçta akşam çıkarmış anca bazı yerlerde 2 saate çıkıyo anlamadım ben bu işib

Kızlar bende bu arada test için hastaneye geldim ama erken gelmişim.Daha yarım saat bekliycem burda.Sonuçta akşam çıkarmış anca bazı yerlerde 2 saate çıkıyo anlamadım ben bu işib
Canım geldi mi test sonucun?

Ah keşke olsa. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla ovitrelle iğnenin etkisiymiş. Bilen var m ne kadar etki ediyor iğne bhcg değerine..lğtfen biri söylesin:KK43:
Bikac yerde 12 gun etkisi devam ediyormus diye gormustum

Hayirli pozitif sonuçları gel insallah

Back
X