TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Gerçektenmi oyle 18 ile faln da mı olanlar var ay çok teşekkür ederim hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..
Var tabikide ve sen daha 11.gunundesin cok normal . Cok stres yaparsan hic birsey yolunda gitmez. Calismiyorsan eger uzat ayaklarini dinlenemene bak .

Çoook gğzel Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinnn
Amin canım.Allah razı olsun hepimiz insallah saglıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşalım

Kendini onemsedigini doktoruna belli et. Ilgisiz gordum doktorunuda ordan oraya sicramasida yanlis bana gore

Yo aslinda ilgisinden hic bir sikintim yok her saat ulasabiliyorum ama cok hastasi var surekli bir dogumda ya da operasyonda vs. yine gorusmek istesem gorusuyorum da simdi ne icin gidiyim? Ilaclara devam et dedi. Bakalim
Lekelenmem devam ediyor 1 damla da kidmizi geldi. Nolcak bakalim ins hayirlisi olsun pozitif devam etsin

Yo aslinda ilgisinden hic bir sikintim yok her saat ulasabiliyorum ama cok hastasi var surekli bir dogumda ya da operasyonda vs. yine gorusmek istesem gorusuyorum da simdi ne icin gidiyim? Ilaclara devam et dedi. Bakalim
Lekelenmem devam ediyor 1 damla da kidmizi geldi. Nolcak bakalim ins hayirlisi olsun pozitif devam etsin
Sen bilirsin canim

Kacinci günündu canım? Maşallah. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayirla

Herkese merhaba. Yarın da benim test günüm. 8 ocak transfer edilmişti. 3.gün ebriyosu idi . 25 yumurtam toplanmıştı, ohs sendromuna karsi nce dondurmayi düşünürlerken, doktorla birlikte taze transfere karar verip dondurmamıştık. 22 ocak test günü verdiler, yani transfer gününü saymazsak 14.gün oluyor. Bu süreçte dekort (7 tane 7 gun) , folidoce, coraspin ve estrofem(bu test gününe kadar günde bir tane) kullandım. Bir de crinone jel günde 1 kez. 3 gün hep yattım sonra yavaşça doğrulup yemek yapmaya başladım. Iki kez dışarı çıktım :) gunde 3,5-4 lt su icmeye calistim, ananas,kabakcekirdeği, havuc suyunu hergun tuketmeye calistim. Hergün okuduğum dualar ve kuranı kerim var. Rutin olarak. En büyük ağrım bel ağrısı, otururken bile var. Göğüs ağrim neredeyse geçti, biraz karnım agiriyor bazen, bazen de kasıklarıma kramp gibi biseyler olup geçiyor hemen. Son adet tarihim 25 aralık idi.
Bunları yazdim bir kenarda dursun diye. Görelim Mevla Neyler yarın, NEYLERSE eminim ki güzel eyler.

Elhamdülillah sonuç 782 çıktı.

Kizlar tf+13 bu sabah hcg değerim 110
Telefonda bise demedi ama daha yüksek olmasi gerekmiyormu
Bence şimdilik panik yapıp üzme kendini. Simdiki degerinden daha önemlisi iki gün sonraki değerin. Dualarını kesme. Dikkat et kendine, dinlen bolca

Back
X