- 5 Mart 2016
- 161
- 126
- 103
Ay ne acidan neden oyle dedinYükselmesi çok iyi canım. Ama açıkçası ben de merak ediyorum akibetini. Olursa süper umut olursun çoğu kişiye. Inşallah tutunur meleğin. Dua edeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne acidan neden oyle dedinYükselmesi çok iyi canım. Ama açıkçası ben de merak ediyorum akibetini. Olursa süper umut olursun çoğu kişiye. Inşallah tutunur meleğin. Dua edeceğim.
Valla o degilde asıl benim sonuç poZitif olursa ışte o zaman en büyük mucize ben olurum.baya zor bir vakayim nerden baksaniz fiyasko :)Yükselmesi çok iyi canım. Ama açıkçası ben de merak ediyorum akibetini. Olursa süper umut olursun çoğu kişiye. Inşallah tutunur meleğin. Dua edeceğim.
Allah razi olsun insallah hepimiz saglikli sihhatli hayirli yavrular aliriz kucagimizaYükselmesi çok iyi canım. Ama açıkçası ben de merak ediyorum akibetini. Olursa süper umut olursun çoğu kişiye. Inşallah tutunur meleğin. Dua edeceğim.
Canim gayet güzel sonucun ikiye katlamis boşuna stres yapma.hayirli olsun devami gelsin ins.Kizlar beta 67.83 e yukselmis
8.gun 36.71
9.gun 52.48
10.gun 67.83
Nasil sizce
AMINNNNNNCanim gayet güzel sonucun ikiye katlamis boşuna stres yapma.hayirli olsun devami gelsin ins.
Onemli olan ikiye katlanmasi . Hadi gozun aydin canimKizlar tf+13 bu sabah hcg değerim 110
Telefonda bise demedi ama daha yüksek olmasi gerekmiyormu
Gozunuz aydin cnm allah tamamina erdirskn bende yarin tranfer olacagim birtane 5 gun emriyom kaldi onunla ....gul...gizliyim....genczey
Hayırlı olsun canım.İnşallah sıkı sıkı tutunur sanaGozunuz aydin cnm allah tamamina erdirskn bende yarin tranfer olacagim birtane 5 gun emriyom kaldi onunla ....gul...gizliyim....genczey
Nasıl gidiyor gebelik canım.Hayırlı olsun canım.İnşallah sıkı sıkı tutunur sana
Transfer ve test tarihini yaz canimGozunuz aydin cnm allah tamamina erdirskn bende yarin tranfer olacagim birtane 5 gun emriyom kaldi onunla ....gul...gizliyim....genczey
İyi canım.Şimdiden çok uyuyorum ben.Ağzımda garip bi tat var.Agzımın tadı bozulmuş sabahları daha çok farkediyorumNasıl gidiyor gebelik canım.
Aynen canim kadınlar için hayat hep mücadele.Ama Allah dağına gore kar vermiş biz güçlüyüz dayaniyoruz katlanıyoruz bu boyle devam eder giderNormaldir.Bütün dertler sıkıntılar niye biz kadınlara verilmiş sanki.Gebe kalmak icin binbir turlu eziyet gebelik ayrı dert gebelikten sonrasi en büyük dert.Yinede her halimize binlerce şükür.
23 0cak transfer 2 subat tes gunum gecen ay yasadigim hayal kirikligindan sonra ayaga kalktim ve ara vermeden son dknmus la devam ediyorhm allahim busefer bos cevirmesin saat 2de transferim dua edin ne olurTransfer ve test tarihini yaz canim
Insallah cnmHayırlı olsun canım.İnşallah sıkı sıkı tutunur sana
Evet canım ilaçlar engelliyo.İnşallah hamilesindir.Bende transferin 6.gününden beri bi esneme uyuma isteği vardıKızlar bugün benim transferimin 11. Günü oldu yarın teste gidicem kısmetse adetimin 4. Günü bugün normalde ama olmadım kasıklarım ve belimde ağrım var sorum şu acaba ilaçlar adet geciktiriyor mudur? Cirinone jel , estrofem ve folik kullanıyorum dün ve önceki gün birden uykum geldi akşamüstü biraz uyudum bi yorgunluk var ama hamilelik olmayadabilir diyorum kendime gaz sancıları da olabilir belki adet sancısı sanıyor olabilirim bilemedim varsa yaşayan cevaplarsa sevinirim
Ama kimisi de adet oluyor ilaç kullandığı halde kafam karıştı iyice hayırlısı neyse o olsunEvet canım ilaçlar engelliyo.İnşallah hamilesindir.Bende transferin 6.gününden beri bi esneme uyuma isteği vardı
Evet olan var ama ilaç kullanmayı bırakincada olan var canım.Sen idrar testi yaptın mı keşke bi idrardan baksaydınAma kimisi de adet oluyor ilaç kullandığı halde kafam karıştı iyice hayırlısı neyse o olsun