Ikiz gebeliklerde değerin daha mi yüksek çıkması gerekiyorTransferden sonra kaçıncı gününde çıktı bu deger? Bir de bir embriyo mu yoksa iki mi konuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiz gebeliklerde değerin daha mi yüksek çıkması gerekiyorTransferden sonra kaçıncı gününde çıktı bu deger? Bir de bir embriyo mu yoksa iki mi konuldu
Genellikle evet yüksek çıkıyorIkiz gebeliklerde değerin daha mi yüksek çıkması gerekiyor
Guzel guzel masallah :)
Gayet güzel.masallaj
Oy oyyy insallahhhh :)Sağolun canlarım allah razı olsun
İnşallah Sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim kucağıma almak nasip etsin
Rabbim bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin inşallah
Ben 13 yıldır mücadele ettim çok savaştım
Çok acılar çektim ama şimdi allahın izni ile hepsini unutacağım
Cevap için tşkHormonlarin artisindan kaynakli o endiselenme daha cok akacak :)
Cevap için tşk.bende oldu. Hemde belki bir hafta sürdü. Sanıyorum senin dediğin günlerde başladı. 12. Güne kadar falan devam etti
Çok tşk ederim canımAllah yardimcin olsu sıkı sıkı tutunsun bebisin cnm
Cevap için tşk.Bende hic akinti yoktu canim insallah sonu pozitif olur.
Bende dun transfer oldum 2 subatta benim test gunum kac tane kacinci gun koyuldu cnmSlm kızlar.Transfer oldum.Eve geldim.test tarihim 3 şubat@mucizeolsakeske
2 dondurulmuş embriyo transfer edildi.iniallah bende hamileler arasına katılırım.Dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun seninde canım.5.gün 2 tame embriyo konuldu canım.seninkiler ?Bende dun transfer oldum 2 subatta benim test gunum kac tane kacinci gun koyuldu cnm
Hayırlı olsunHayırlı olsun seninde canım.5.gün 2 tame embriyo konuldu canım.seninkiler ?
Hayırlı olsunSlm kızlar.Transfer oldum.Eve geldim.test tarihim 3 şubat@mucizeolsakeske
2 dondurulmuş embriyo transfer edildi.iniallah bende hamileler arasına katılırım.Dualarınızı bekliyorum
Ooo masallah :) dusuk olmasi degil degerin katlanmasi muhim.Kizlar 11.gun 36,9 du bugun 13.gun tekrar yaptirdim 87,3 cikti hala degerlerim dusuk ama yukseldigi icin umutlandim nasil sizce?
Tşk ederim canım.seninde hayırlı olsunHayırlı olsun
Hayırlı olsun canim inşallah tutar bebeğin benim 2.gunu başladı akıntı açık kahverengi ara ara oluyor bugün 8.gunum inşallah tutmuşturbende oldu. Hemde belki bir hafta sürdü. Sanıyorum senin dediğin günlerde başladı. 12. Güne kadar falan devam etti
Limonlu karHadi gozun aydin canm benim. Hamileler cogaliyor cok sukur. Sonucun ne cikti tatlim
Çok güzel canım bence hamilesin yarın ki sonucunda pozitif ve yüksek çıkar inşaallah . Ben de 16 ocakta transfer oldum ama bakmaya cesaretim olmadı bugün...Merhaba kızlar 16ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün 8.gunum yarın kan tahlili yaptıracağım ama bugün dayanamadım evde kendim test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı (hayatımda ilk defa yaptım bu testin hep içimde kalmıştı )iki tüp bebek denemem oldu ilkinin kalp atışı duulmadi kürtaj oldum ikinci denememde bir kızım oldu ve şimdi kızıma kardeş bekliyoruz inşallah olur rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2099786