TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Guzel guzel masallah :)

Gayet güzel.masallaj

Sağolun canlarım allah razı olsun
İnşallah Sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim kucağıma almak nasip etsin
Rabbim bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin inşallah
Ben 13 yıldır mücadele ettim çok savaştım
Çok acılar çektim ama şimdi allahın izni ile hepsini unutacağım

Sağolun canlarım allah razı olsun
İnşallah Sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim kucağıma almak nasip etsin
Rabbim bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin inşallah
Ben 13 yıldır mücadele ettim çok savaştım
Çok acılar çektim ama şimdi allahın izni ile hepsini unutacağım
Oy oyyy insallahhhh :)

Doğrusu, transferden sonra süt kesiği, peynir kıvamında vacinamda toplanmiş. Crınone jel kullaniyorum.transferin 5 günü.

Merhaba kızlar 16ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün 8.gunum yarın kan tahlili yaptıracağım ama bugün dayanamadım evde kendim test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı (hayatımda ilk defa yaptım bu testin hep içimde kalmıştı )iki tüp bebek denemem oldu ilkinin kalp atışı duulmadi kürtaj oldum ikinci denememde bir kızım oldu ve şimdi kızıma kardeş bekliyoruz inşallah olur rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese versin
IMG-20180124-WA0003.webp

bende oldu. Hemde belki bir hafta sürdü. Sanıyorum senin dediğin günlerde başladı. 12. Güne kadar falan devam etti
Hayırlı olsun canim inşallah tutar bebeğin benim 2.gunu başladı akıntı açık kahverengi ara ara oluyor bugün 8.gunum inşallah tutmuştur

Hadi gozun aydin canm benim. Hamileler cogaliyor cok sukur. Sonucun ne cikti tatlim
Limonlu kar
Merhaba kızlar 16ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün 8.gunum yarın kan tahlili yaptıracağım ama bugün dayanamadım evde kendim test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı (hayatımda ilk defa yaptım bu testin hep içimde kalmıştı )iki tüp bebek denemem oldu ilkinin kalp atışı duulmadi kürtaj oldum ikinci denememde bir kızım oldu ve şimdi kızıma kardeş bekliyoruz inşallah olur rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2099786
Çok güzel canım bence hamilesin yarın ki sonucunda pozitif ve yüksek çıkar inşaallah . Ben de 16 ocakta transfer oldum ama bakmaya cesaretim olmadı bugün...

Back
X