- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
Sen nasıldın canım iyimisin? Transferin şubattaydı sanırımm degilmi?canım transfer olmuşsun hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi transferin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasıldın canım iyimisin? Transferin şubattaydı sanırımm degilmi?canım transfer olmuşsun hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi transferin
Negatif görmeyi göze alarak yaptım zaten çok erken çıkmıyor malum sadece belki görürüm çigiyi dedim ama yok test günümü beklicez ama ordada olumsuz sonucu görmek tedirgin ediyor beni bu arada test günüm 30 Ocak salı günü prki seninBenn de yapmaya korkuyorum ama pazartesş günü yaparım büyük ihtimalle.
Ne zaman kan vereceksin canım?? Aminn insallah Rabbim nasip etmiştir. Bol bol dua et canım
Mesajın için sağol canım gurur konusunda haklısın canım asirisi iyi değil belki durumunu tanımlayan kelime bu değildir.evlat sahibi olamamak hepimizin ortak sorunu suan ve bu pskolojiyi az çok hepimiz biliyoruzMerhaba canım. Inşallah bir şey olmamıştır. Ancak ben başka bir konuda yazmak istedim. Gurur yapma tatlım, o hislere hiç girmemeye çalış. Gurur Rahmani bir duygu değildir ve sınanabilirsin. Evet elbetteki soylemeyebilirsin herkese, sonucu alıp öyle söyleceğim diyebilirsin, ama gurur dedin mi derdinden utanmak, derdini begenememek hor görmek anlamında olur. Bunu bize veren Rabbimiz. Nuru da hoş narı da hoş diyip onca verdiği nimetlere sukredebilmek lazım. Utanacak gocunacak hicbir şey yok. Transferden sonraki bekleme süreci bile bir kadına verilen en güzel nimetlerden. Ne güzel sağlıklı besleniyoruz, stresten olabildiğince uzak tutmaya çalışıyor kocamız, bebek gibi bakılıyoruz, anne hayallerini kurduruyor Allah. Hele hele annelik, en güzel lütuf. Hem biliyor musun biz çok mücadele ettiğimiz için yavrularımızın kıymetini çok daha iyi biliyoruz karıkoca. Ortada bir mücadele bir zorluk varsa, harika şeyler olacağı yakındır demekki, gerek manevi hayatımızda belki ruhumuzda belki günlük yaşantımızda. Azıcık sabredip, elimizdeki güzel nimetleri düşünerek süreci geçirmek lazım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bol bol dinlen. Etrafa da ufak bir operasyon geçirdim dersin. Tutunca da gönül rahatlığıyla söylersin, tüm cektiklerine sahip çıkarak.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun yramsferiniz. Bende sizin gibiyim annem ve kaynanam dışında kimseye söylemedik. Merak etmeyin ablam transferden bi gün sonrası 40 dakikalık yola gidip düğünüme geldi ve oyunda oynadı ve şükür ikizlerini kucağına aldı rabbim ol diyince hiç bişey engel olmuyor içiniZi ferah tutup bol bol dua edinMesajın için sağol canım gurur konusunda haklısın canım asirisi iyi değil belki durumunu tanımlayan kelime bu değildir.evlat sahibi olamamak hepimizin ortak sorunu suan ve bu pskolojiyi az çok hepimiz biliyoruz
Bu süreci rahat atlatmak aranıp ne oldu nasılsın test yapti mi hamilemisin sorularından gerilemek için kendi annemin bile haberi yok
Dün gece uzun süre ayakta kaldım ve korktum
Inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhabalar öncelikle hayırlı olsun yramsferiniz. Bende sizin gibiyim annem ve kaynanam dışında kimseye söylemedik. Merak etmeyin ablam transferden bi gün sonrası 40 dakikalık yola gidip düğünüme geldi ve oyunda oynadı ve şükür ikizlerini kucağına aldı rabbim ol diyince hiç bişey engel olmuyor içiniZi ferah tutup bol bol dua edin
Amin inşallah canımInşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yüzümüzü guldursun :)
Evet canımm gecenn hafta cuma günü oldum transferi. 4.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Ama hiç belirtim Yok biliyormusun ne kasıkta batma ne başka bişey..![]()
iyiyim şükür canım. evet şubatta transfer nasip olursaSen nasıldın canım iyimisin? Transferin şubattaydı sanırımm degilmi?
Ne kadar zor stresli bir süreç yaa. Aynı şeyleri düşünüyorum seninle korkuyorum yapmaya valla. Benimki 31 ocak i. Senden birgün sonraNegatif görmeyi göze alarak yaptım zaten çok erken çıkmıyor malum sadece belki görürüm çigiyi dedim ama yok test günümü beklicez ama ordada olumsuz sonucu görmek tedirgin ediyor beni bu arada test günüm 30 Ocak salı günü prki senin
İnsallah bitanem dualarını eksik etme.canım hiç ağrısı olmadan gebe kalan arkadaşlar biliyorum.
inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Allah emeklermizi boşa çıkarmasın bu kadar eziyet bu kadar emek maddi ve manevi rabbim görsün bu çektiklerimizi de bebeklerimizi bize nasip etsin Dualarıma senide Katacağım canımNe kadar zor stresli bir süreç yaa. Aynı şeyleri düşünüyorum seninle korkuyorum yapmaya valla. Benimki 31 ocak i. Senden birgün sonra
Benimde 13 gün oluyor canım sanırım 3 gün embriyolarının test tarihini biraz geç verebiliyorlar. Başka yerde yapabilirsin tabi ama çok erkende yapma gününü beklemen doğru olacak 10 son gün bile yükselen değerler varmışMerhabalar benimde trasferim 23 ocakta oldu test günü 5 şubat verdiler çok geç değil mi ısrarla hemşire söylememe rhamen nerdeyse 13.gün oluyor merkeze gitmeden başka yerde yaptırmalı miyim
Benimde 13 gün oluyor canım sanırım 3 gün embriyolarının test tarihini biraz geç verebiliyorlar. Başka yerde yapabilirsin tabi ama çok erkende yapma gününü beklemen doğru olacak 10 son gün bile yükselen değerler varmış
İdrar testi yaptım ben negatif çıktı ama takmadım çünkü erken olduğunu biliyorum bi umut belki çıkar dedim yaptım sende bunu göze alıyorsan evde idrar testi yapabilirsin negatifi görüp üzülmeyeceksen tabi erken diyeBenim iki tane 5.gün embriyosuydu ama işte bir yanım yaptırmak istiyor bir yandanda korkudan ne kadar zaman geçerse iyi inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Sağol canım Allah razı olsun. Bende insallah.Allah emeklermizi boşa çıkarmasın bu kadar eziyet bu kadar emek maddi ve manevi rabbim görsün bu çektiklerimizi de bebeklerimizi bize nasip etsin Dualarıma senide Katacağım canım
Uzulme canim herseyin hayirlisi olsun bekleyelim bakalim test gunu insallah pozitif cikarBen idrar testi yaptım negatif çıktı 8.günüm . 5.gün embriyosuydu... hakkımızda hayırlısı . ..
Kızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Maşallah göZün aydın bizde görürüz o iyi sonuçu inşallah dualarını eksik etme biz bekleyenler içinKızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür