• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Sormadım çünkü bana salı gün yap demislerdi bn dun pazar akşam yaptım:)

Merhabalar
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum ben de transferimin 3. Günündeyim 15 mayıs test günüm ama vakit hiç geçmiyor ve düşünmemeye çalışsam da mümkün değil neyse ki yalnız değilim hep birlikte güzel haberler almamız duasıyla..sevgiler:anneadayı::emir_bebek::KK200:

Zaman geçme sıkıntısı olanlara tavsiyemdir; Esrarengiz bahçe alın boyayın, kafa nasıl boşalıyor anlamıyorsunuz.
Herkese bol şans kucak dolusu bebişler..

Kızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...

Benimde yinelendi tahlilim Bugun 0.100 olumsuz rabbim insallah bekleyenleri müjdelendirsin.Dr görüştüm %70 şans vermiştim ama olmadı dedi eşimden sperm dna hasar testi ve ikiniz için genetik test istendi aranızda yaptıran var mi acaba konu ile ilgili yorum yapabilirmisiniz
Bu doktorları anlamak münkün değil. En başta bakması gereken genetik ve sperm dna testini tutmadıktan sonra mı yapmanızı söylüyor neye güvenerek %70 bekliyormuş acaba :( her tüp bebek hastası için bu iki kere gelir en az diye bakmak işlerine geliyo. Ben tüp bebek tedavisi öncesi deli gibi araştırdım. Dr un benden istemediği herşeyi zorla ben yaptırdım. zorla diyorum çünkü yapmak istemiyolar gerek yok bilmem ne diye geçiştiriyolar. İlk denememde bu testlerin hepsine baktırdım, üstüne rahim kazıma yaptırdım ve pgt yaptırdım 5. güne 1. kalitde giden 6 embriyolarımdan sadece 2 si sağlıklı geldi ve tuttu çok şükür. şimdi 19 aylık bir oğlum var. İkincisini düşünmeye başladım o yüzden takip ediyorum süreçleri ama çok canım sıkılıyor bu tutuma. Resmen para kaynağı gibi duruyoruz.

kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda

kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
canım bence 2 gün de artış 2 katı olmuş var inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun.

Selam kizlar bende 7.gündeyim bugün oğlumun okulunda kutlama vardı ona katıldım oturdum genelde ama arada ayaktadaa kaldim 2.3 saat kadar şimdi e ve dinleniyorum ama beline çok şiddetli ağrı girdi normalmi acaba

Merhabalar
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum ben de transferimin 3. Günündeyim 15 mayıs test günüm ama vakit hiç geçmiyor ve düşünmemeye çalışsam da mümkün değil neyse ki yalnız değilim hep birlikte güzel haberler almamız duasıyla..sevgiler:anneadayı::emir_bebek::KK200:
Benimde 15 Mayıs
5.gün jel koyu renk geri geldi
Dün akşam da kahverengi geldi adet sancılar gibi bel bacak ağrım oldu gece çok üşüdüm
Hakkımızda hayırlısı

Benimde 15 Mayıs
5.gün jel koyu renk geri geldi
Dün akşam da kahverengi geldi adet sancılar gibi bel bacak ağrım oldu gece çok üşüdüm
Hakkımızda hayırlısı

Yaa aynı günmüş ama geçmiyor günler dimi Benim transfer gününden beri adet sancısı gibi ağrım var belim de ağrıyor göğüslerim hassas ama bunlar progestan fitilden sanırım artık test günü herşeyi öğrencez inşallah güzel haberler alırızz

benim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey :(

Back
X