- 25 Aralık 2017
- 389
- 237
- 33
- 36
Ayy moralim bozuldu benim 4.8 cıktı az da olsa umudum vardı.. niye böyle konuşuyorsunKızlar sonuç tahmin ettiğim gibi 5,7 çıktı. Benden bu kadar size güzel sonuçlar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy moralim bozuldu benim 4.8 cıktı az da olsa umudum vardı.. niye böyle konuşuyorsunKızlar sonuç tahmin ettiğim gibi 5,7 çıktı. Benden bu kadar size güzel sonuçlar dilerim
:) Ya ben hep böyle negatif tarafından bakarım olaya. Sen bakma bana, sordun mu doktoruna 4.8 için ne dedi?Ayy moralim bozuldu benim 4.8 cıktı az da olsa umudum vardı.. niye böyle konuşuyorsun![]()
Seninki artar daha bence :)Sormadım çünkü bana salı gün yap demislerdi bn dun pazar akşam yaptım:)
Ben varım canım bugun 7. gunum, hıc test bırsey yapmadım damerhabalar araniza yeni katıldım test günüm 12 mayıs çok sabırsızlanıyorum.
Rabbim herkesi sevindirsin. o gün sonuç bekleyen var mı??
Kızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...
[/QUOTE Hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden tesellisi yok...
Canım üzüldümKızlar sonuç tahmin ettiğim gibi 5,7 çıktı. Benden bu kadar size güzel sonuçlar dilerim
Bu doktorları anlamak münkün değil. En başta bakması gereken genetik ve sperm dna testini tutmadıktan sonra mı yapmanızı söylüyor neye güvenerek %70 bekliyormuş acabaBenimde yinelendi tahlilim Bugun 0.100 olumsuz rabbim insallah bekleyenleri müjdelendirsin.Dr görüştüm %70 şans vermiştim ama olmadı dedi eşimden sperm dna hasar testi ve ikiniz için genetik test istendi aranızda yaptıran var mi acaba konu ile ilgili yorum yapabilirmisiniz
canım bence 2 gün de artış 2 katı olmuş var inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun.kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
Benimde 15 MayısMerhabalar
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum ben de transferimin 3. Günündeyim 15 mayıs test günüm ama vakit hiç geçmiyor ve düşünmemeye çalışsam da mümkün değil neyse ki yalnız değilim hep birlikte güzel haberler almamız duasıyla..sevgiler![]()
Benimde 15 Mayıs
5.gün jel koyu renk geri geldi
Dün akşam da kahverengi geldi adet sancılar gibi bel bacak ağrım oldu gece çok üşüdüm
Hakkımızda hayırlısı
Kaçıncı denemeydi senin canim?kızlar çok şükür sonucum 260 cıktı 2 gün sonra tekrarlicaz progesterona da bakalım dedi dr um rabbim hepinize nasip etsin inş bu mutluluğu