- 11 Ağustos 2017
- 190
- 80
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres olmazsa olmazBende de kanama vs . Yok çok şükür ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor , göğüslerim baya şişti acıyor , uçları sızlıyor arada . Ama onun dışında herhangi bir belirti yaşamıyorum açıkçası . Keseyi -bebeği görmeden rahatlayamayacağım sanırım. Stres yapmayayım diyorum ama bu acabalar beni öldürecek(( ya yükselmediyse ? Yani insan farkeder mi acaba kimyasal filan olsa bilmiyorum ki ?? :// ben Pazartesi günü gideceğim bakalım
Bende de kanama vs . Yok çok şükür ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor , göğüslerim baya şişti acıyor , uçları sızlıyor arada . Ama onun dışında herhangi bir belirti yaşamıyorum açıkçası . Keseyi -bebeği görmeden rahatlayamayacağım sanırım. Stres yapmayayım diyorum ama bu acabalar beni öldürecek(( ya yükselmediyse ? Yani insan farkeder mi acaba kimyasal filan olsa bilmiyorum ki ?? :// ben Pazartesi günü gideceğim bakalım
Tüp bebek merkezim 14 eylüle , kadin doktorum ise pazartesiye verdi . Olsin ya zaten stress yapıyorum göremese de keseyi kana bakar en azındanPazartesiye inşallah güzel sonuçlar alırsın ama erken değilmi bana 17 eylüle gün vermişti doktor belki de kesin duymak için kalp atışlarını her muayene bir gerginlik başlıbaşına allah yardımcımız olsun
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahTüp bebek merkezim 14 eylüle , kadin doktorum ise pazartesiye verdi . Olsin ya zaten stress yapıyorum göremese de keseyi kana bakar en azından![]()
Canım inşallah, bende senin olumlu güzel haberlerini bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahTeşekkürler. İnşallah benimki de sağlıklıdır ve devam eder. Test verdim 6. Günüm pozitif gördüm
İnşallah sizde aynı şekildeHayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
beraber sayıcaz sanırım ben de dün değil önceki gün yaptırdım nasıl geçiyor neler yapıyorsunmerhaba kızlar,dün oldu transferim şimdiden sabırsızım hayırlısı neyse o olcak bılıyorum ama cok merak edıyorum ıcımde ne oluyor dıye :S 15 ınde test denildi ama nasıl dayanıcammm![]()
Sevdiğiniz filmleri izleyin ve bol bol uyuyun:) zaman evde olunca çok güzel geçiyor ama işe başladığımdan beri çok bunalıyorum. Benim de 2 günüm kaldıberaber sayıcaz sanırım ben de dün değil önceki gün yaptırdım nasıl geçiyor neler yapıyorsun![]()
Transferinizin kaçıncı günü :)Sevdiğiniz filmleri izleyin ve bol bol uyuyun:) zaman evde olunca çok güzel geçiyor ama işe başladığımdan beri çok bunalıyorum. Benim de 2 günüm kaldı
EVDE BUNALDIM SIKILDIIM ANNEMDE KALIYORUM ISE GITSEM DAHA IYI OLCAK ZAMAN GECICEK AMA YINEDE DINLENMEMIZ GEREKMIS ISE GITMEYI GÖZE ALAMIYORUMDAberaber sayıcaz sanırım ben de dün değil önceki gün yaptırdım nasıl geçiyor neler yapıyorsun![]()
Evet riske almak olmaz dinlenmek önemli sabırla beklemek lazım benim bugün transfer gününü saymazsak 3.günümEVDE BUNALDIM SIKILDIIM ANNEMDE KALIYORUM ISE GITSEM DAHA IYI OLCAK ZAMAN GECICEK AMA YINEDE DINLENMEMIZ GEREKMIS ISE GITMEYI GÖZE ALAMIYORUMDA
kaçıncı gününde yaptın testBen dün kan testine baktirdim hamile değilmişim.. Neden tutunmamış olabilir ki![]()