TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

merhaba arkadaşlar benimde pazartesi günü sağlıklı 5.gün embriyosu transferim oldu insallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz önümüzdeki pazartesi iğnem var gidince beta hcg yaptırmayı düşünüyorum insallah

Bende de kanama vs . Yok çok şükür ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor , göğüslerim baya şişti acıyor , uçları sızlıyor arada . Ama onun dışında herhangi bir belirti yaşamıyorum açıkçası . Keseyi -bebeği görmeden rahatlayamayacağım sanırım. Stres yapmayayım diyorum ama bu acabalar beni öldürecek:KK43:(( ya yükselmediyse ? Yani insan farkeder mi acaba kimyasal filan olsa bilmiyorum ki ?? :// ben Pazartesi günü gideceğim bakalım
Stres olmazsa olmaz
Bende de kanama vs . Yok çok şükür ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor , göğüslerim baya şişti acıyor , uçları sızlıyor arada . Ama onun dışında herhangi bir belirti yaşamıyorum açıkçası . Keseyi -bebeği görmeden rahatlayamayacağım sanırım. Stres yapmayayım diyorum ama bu acabalar beni öldürecek:KK43:(( ya yükselmediyse ? Yani insan farkeder mi acaba kimyasal filan olsa bilmiyorum ki ?? :// ben Pazartesi günü gideceğim bakalım

Pazartesiye inşallah güzel sonuçlar alırsın ama erken değilmi bana 17 eylüle gün vermişti doktor belki de kesin duymak için kalp atışlarını her muayene bir gerginlik başlıbaşına allah yardımcımız olsun

Pazartesiye inşallah güzel sonuçlar alırsın ama erken değilmi bana 17 eylüle gün vermişti doktor belki de kesin duymak için kalp atışlarını her muayene bir gerginlik başlıbaşına allah yardımcımız olsun
Tüp bebek merkezim 14 eylüle , kadin doktorum ise pazartesiye verdi . Olsin ya zaten stress yapıyorum göremese de keseyi kana bakar en azından :KK61:

Benim tavsiyem 10. Günü beklemeyin yaptırın rahatlayın arkadaşlar pozitifse çıkıyor değilse çıkmaz zaten . Kaygı hep devam ediyor kucağa alana kadar devam edecek

merhaba kızlar,dün oldu transferim şimdiden sabırsızım hayırlısı neyse o olcak bılıyorum ama cok merak edıyorum ıcımde ne oluyor dıye :S 15 ınde test denildi ama nasıl dayanıcammm :(

merhaba kızlar,dün oldu transferim şimdiden sabırsızım hayırlısı neyse o olcak bılıyorum ama cok merak edıyorum ıcımde ne oluyor dıye :S 15 ınde test denildi ama nasıl dayanıcammm :KK43:
beraber sayıcaz sanırım ben de dün değil önceki gün yaptırdım nasıl geçiyor neler yapıyorsun :anneadayı:

beraber sayıcaz sanırım ben de dün değil önceki gün yaptırdım nasıl geçiyor neler yapıyorsun :anneadayı:
Sevdiğiniz filmleri izleyin ve bol bol uyuyun:) zaman evde olunca çok güzel geçiyor ama işe başladığımdan beri çok bunalıyorum. Benim de 2 günüm kaldı

kızlar merhaba bnde transfere hazrlanıyorm kasılma serumu yapılıyordu bana ama pıyasada yokmus bı hap verdıler yakın zmaanda transfer olup kasılma serumu takttan oldu mu?

EVDE BUNALDIM SIKILDIIM ANNEMDE KALIYORUM ISE GITSEM DAHA IYI OLCAK ZAMAN GECICEK AMA YINEDE DINLENMEMIZ GEREKMIS ISE GITMEYI GÖZE ALAMIYORUMDA
Evet riske almak olmaz dinlenmek önemli sabırla beklemek lazım benim bugün transfer gününü saymazsak 3.günüm

Selam kızlar ben dün transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 4.denemem zaman geçmiyor sanki ben şimdiden çok sıkıldım evde

Ben dün kan testine baktirdim hamile değilmişim.. Neden tutunmamış olabilir ki:110:

Back
X