- 10 Temmuz 2012
- 641
- 571
- 303
ınan gecmıyor ınsan kafayı yıyor zor sabredıyorum canım yaBenimde ilk denemem doktor işine dönebilirsin dedi 2.gün işbaşı yaptım canım. Evde hiç vakit geçmezdi bana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınan gecmıyor ınsan kafayı yıyor zor sabredıyorum canım yaBenimde ilk denemem doktor işine dönebilirsin dedi 2.gün işbaşı yaptım canım. Evde hiç vakit geçmezdi bana :)
beklıyorum bak yapmazsanda yaz aklım sendeAy işteyim şuan canım akşam eve gidince yapıcam bende çok merak ediyorum. Sen yapıcak mısın :)
Hayırlı olur inşallah.Herkese merhaba, cuma transferim olacak.
Yaş 39.
8. Deneme, 5. Transfer., 2 adet 5. Gün sağlıklı ngs embriyosu. Heyecanımın tarifi yok :)
8. Günde idrarda çıkmayabilir. İdrarda kandan sonra çıkar. Kan testi yaptır daha iyi.Kızlar bugün 8. Gün idrar testi yapsam mı? çok kararsız kaldım ya.
Tamam canım bugün geç çıkacağım işten ama mutlaka yazacağım.beklıyorum bak yapmazsanda yaz aklım sende
Bende kesin sonuç olarak değil de merakımı gidermek adına yapacağım zaten. Kan testi veremem izin almak istemiyorum cumartesi kesin sonuç zaten :)8. Günde idrarda çıkmayabilir. İdrarda kandan sonra çıkar. Kan testi yaptır daha iyi.
aynen bızımkı bıraz merak bıraz heyacan azaltma gıbı bırsey bende cuma gunu yapıcam :)Bende kesin sonuç olarak değil de merakımı gidermek adına yapacağım zaten. Kan testi veremem izin almak istemiyorum cumartesi kesin sonuç zaten :)
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Demek istediğim şu; idrarda olumsuz görürsen hemen üzülme kanda pozitifi görebilirsin.Bende kesin sonuç olarak değil de merakımı gidermek adına yapacağım zaten. Kan testi veremem izin almak istemiyorum cumartesi kesin sonuç zaten :)
bu konuda sana katılıyorum ıdrara bende guvenmıyorum yanı olumluda olsa acaba mı diyorum o testler ıcın pek guvenılır degıl cünki hayırlısı hepımızın hakkında herzamanİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Demek istediğim şu; idrarda olumsuz görürsen hemen üzülme kanda pozitifi görebilirsin.
Ben ilk denemem de sizin gibi merak ettim 11. günde idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm akabinde gittim akşam acilde kan verdim pozitif çıkmıştı. (Tabi sonra kalp atışını duyamadım o ayrı )
Canım bak aynı şeyi ben burda başka bir topikte yazmıştım . Transfer sonrası birebir adet belirtileri yaşadım ha oldum ha olacam diye tuvalete koşup durdum . Tek bir başka belirti ise her gece kurulu saat gibi 3 ya da 4’te uyanmak ce bir daha uyuyamamak . Seni umutlandırmak istemiyorum ama bir test yap istersen . Ben de 5.gün embriyosu transfer oldum ve 5.gün testte çok silik çizgimi görmüştüm . İnşallah pozitiftirGünaydın kızlar 5 gün embriyosu olanlar idrar testi yaptınız mı ne zaman yaptınız ve ilk pozitifi ne zaman gördünüz benim 6.günüm hiçbir belirti yok geceleri 3 4 gibi transferden bugüne kadar hergün uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum stresten kafa yedim 2 gün sonra idrar testi yapıyım diyorum erken mi sizce
bende gecelerı yataga gırıyorum hafıf agrı baslıyor ozaman kendını bellı edıyor agrı sonra sabah bı uyanıyorum hıcbırsey yokCanım bak aynı şeyi ben burda başka bir topikte yazmıştım . Transfer sonrası birebir adet belirtileri yaşadım ha oldum ha olacam diye tuvalete koşup durdum . Tek bir başka belirti ise her gece kurulu saat gibi 3 ya da 4’te uyanmak ce bir daha uyuyamamak . Seni umutlandırmak istemiyorum ama bir test yap istersen . Ben de 5.gün embriyosu transfer oldum ve 5.gün testte çok silik çizgimi görmüştüm . İnşallah pozitiftir![]()
Ayy inşallah canım ya valla bu denemede bana ne olmuş bilmiyorum negatife dair en ufak bir düşüncem yok hatta negatif çıkarsa kendimi nasıl toplarım onu da bilmiyorum çok çok sebebini bilmediğim aşırı bir umudum var 4.deneme olmasına rağmen bu kadar umutluyum inşallah boşa çikmaz yarın 8.günüm sabah idrarın ile test yapacağım inşallah pozitif sonucu görmeyi nasip etsin Rabbim bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahCanım bak aynı şeyi ben burda başka bir topikte yazmıştım . Transfer sonrası birebir adet belirtileri yaşadım ha oldum ha olacam diye tuvalete koşup durdum . Tek bir başka belirti ise her gece kurulu saat gibi 3 ya da 4’te uyanmak ce bir daha uyuyamamak . Seni umutlandırmak istemiyorum ama bir test yap istersen . Ben de 5.gün embriyosu transfer oldum ve 5.gün testte çok silik çizgimi görmüştüm . İnşallah pozitiftir![]()
Varsa cikar canimKızlar bugün 8. Gün idrar testi yapsam mı? çok kararsız kaldım ya.
Sonuç ne canım?Kızlar testi yaptım bekliyorum 5 dk ile 30 dk arasında belirir yazıyor reçete de. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım çok korkuyorum![]()
Sonuç ne canım?
Canim almalisin tabiki ovitrelle vuruldun mu hic??Çok çok silik çizgi belirdi canım kaale almalı mıyım bilmiyorum![]()
Resim at istersenÇok çok silik çizgi belirdi canım kaale almalı mıyım bilmiyorum![]()
foto at cabuk canımmmÇok çok silik çizgi belirdi canım kaale almalı mıyım bilmiyorum![]()
Heyecan kapladi bizideCabukk
foto at cabuk canımmm