TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hepsi aynı olmaz ama bu sefer farklı olur belki. Beklersin belirti olmaz üzülürsün.
O yüzden akışına bırakalım test günü gelmeden de yapmayalım herhangi bir test lütfen daha heyecanlii:))
Yok cnm erken yapma gibi niyetim hatta test günü yapmaya bile korkuyorum:KK17:

Kizlar ben de 15 eylul de oldum transfer. Bugün 6. Günüm. 3. Tup bebek denememiz.
4. Gün embriyosu konuldu 2 tane birinci kalite
Çok korkularım var inşallah güzel sonuçlar alırız..

Sevgili polyannaa bende 15 eylülde 2 embriyo koydurdum. Ve benimde 3.cü tüp bebeğim sende kendimi gördüm hadi hayırlı sonuçlar İNŞALLAH

Sevgili polyannaa bende 15 eylülde 2 embriyo koydurdum. Ve benimde 3.cü tüp bebeğim sende kendimi gördüm hadi hayırlı sonuçlar İNŞALLAH

:)) canım benim inşallah hep beraber hayırlı sonuçlar alırız..
Yarıladık çok şükür ama beklemesi heyecanlı baya olsun sonu güzel olacak eminim;))
Sana da pgt önerdiler mi?

:)) canım benim inşallah hep beraber hayırlı sonuçlar alırız..
Yarıladık çok şükür ama beklemesi heyecanlı baya olsun sonu güzel olacak eminim:KK66:)
Sana da pgt önerdiler mi?

4 tanesine yapıldı 2si sağlam çıktı 2sinide koydular ayrıca cd56 testide yatırmıştım ben oda bozul çıktı serum aldım 2 kez transferden sonrada 2kez alicam inşallah faydası olur

4 tanesine yapıldı 2si sağlam çıktı 2sinide koydular ayrıca cd56 testide yatırmıştım ben oda bozul çıktı serum aldım 2 kez transferden sonrada 2kez alicam inşallah faydası olur

Inşallah olur canım gönlünü ferah tut..
Ban kısa protokolle taze embriyo transfer edildi ve geçen aydan histereskopi olmuştum başka ekstra birşey yapılmadı
Inşallah şansım vardır..

Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişler bizimledir benim 2 tane 5. Gün ve 6.Gün transfer edildi bakalım tek mi çift mi tutar hayırlısı inşallah doğum gününde mutlu haberi alırsın benimde bugün karnım ağrıyor normal mi bilmiyorum
Canım 5.6 gün nasıl oluyor birgün adayları transfer ettiler embriyoları Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün inşallah hamile kalmisizdir

Canım 5.6 gün nasıl oluyor birgün adayları transfer ettiler embriyoları Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün inşallah hamile kalmisizdir
Canım benimkiler dondurulmuş embriyo biri 5. Gün donduruldu biri 6. Gün ondan öyle inşallah kalmışızdır canım 4. Gün de bitti şükür:)

Canım benimkiler dondurulmuş embriyo biri 5. Gün donduruldu biri 6. Gün ondan öyle inşallah kalmışızdır canım 4. Gün de bitti şükür:)
Canım bı yarım saat önce sol kaşığına ardından Arda sancılar girdi anı batmalar normalmiş acaba ya korküyorum

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı :KK43:

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı :KK43:
İnsallah bi sorun yoktur canim bence yeni yerlesmeye basliyir lekelenme ondan cok dikkat et dinlen bol bol insallah yukselecek

Kızlar merhaba benimde bugün transfer sonrası 2. Günüm ama birşey hissetmiyorum sizde de böyle olan oldumu? Birde ishal oldum sanırım ananas ve zeytinyağlı yemekten ananas yediniz mi sizde?

Kızlar merhaba benimde bugün transfer sonrası 2. Günüm ama birşey hissetmiyorum sizde de böyle olan oldumu? Birde ishal oldum sanırım ananas ve zeytinyağlı yemekten ananas yediniz mi sizde?
2. Günde birşey hissetmen imkansız zaten. Benim ilk belirtim 6. Haftamda başlamıştı. Ananasıda ben transferden sonra ilk 5 gün yemiştim. Umarım pozitif haberlerini alırız

2. Günde birşey hissetmen imkansız zaten. Benim ilk belirtim 6. Haftamda başlamıştı. Ananasıda ben transferden sonra ilk 5 gün yemiştim. Umarım pozitif haberlerini alırız
Cevabınız için teşekkür ederim öyle şeyler okudum ki içinde kelebekler uçuşanmı istersiniz yoksa tuttuğu anı hissedenim ben hala yiyorum bugün 3. Günüm 1 tane bitiremesem bile hergün yarım yiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim öyle şeyler okudum ki içinde kelebekler uçuşanmı istersiniz yoksa tuttuğu anı hissedenim ben hala yiyorum bugün 3. Günüm 1 tane bitiremesem bile hergün yarım yiyorum
Hiç takılma yazılanlara canım herkes bünyesi farklı. Ben ilk denememde hiçbir belirti yaşamadım negatifti. 2. Denememde de hiçbir belirti yaşamadım yine negatif diye kendimi yedim resmen ama pozitif çıktı.

benımde transferden sonra 4.günüm,ara ara regl ağrısı gıbı kısa surelı hafıf sancılarım oluyor,beklemek cooook zoooor :mad: hemen pazartesi olsa keşkeee.

8F122076-D6F1-44DD-B364-472B053B1488.webp Transferin 7. Günü.. normal mi? İlaçlardan olabilir mi?

Back
X