Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmmdir konusmamiz yarim kalmisti:) velhasil bnm sonuc negatif olduO siyah saçlı bayan bendimyurtdışından gelen bayanın kocasına ulaşamamışlardı,ben seni şimdi hatırladım
Aynen benim de,üzüldüm ama hayırlısı olsun,bugün Yücel beyle konuştuk embriyo orta kaliteydi dedi, ben yaza yeniden deneyeceğimi söyledim kaliteyi yükseltmek için ne yapabileceğimi sordum o da katkısız gıdalar tüket alfalife diye bir vitamin ilacı var onu kullanabilirsin dedi, iki gündür şekeri bıraktım altı ay sağlıklı beslenip bol su içeceğim, bakalım ne olacak...sen yeniden deneyecek misin?Tmmdir konusmamiz yarim kalmisti:) velhasil bnm sonuc negatif oldu
Sen sureyi bitirmissin ins guzel haberler alirsin canim:) ben daha 2. Gundeyim ama 1. Kaliteydi gelismleri iyidi embroyolg umutlu kismet tabi herseySlm kızlar.Bende 2.denememi yaptım.dondurulmuş embriyo 2 tane iyi kalitede.yarın test günüm.yerimde duramıyorım.ilki negatifti.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
Günler geçiyor bir şekilde.bi bakmışsın seninde test günün gelmiş canım:)inş pozitif sonuç alırızSen sureyi bitirmissin ins guzel haberler alirsin canim:) ben daha 2. Gundeyim ama 1. Kaliteydi gelismleri iyidi embroyolg umutlu kismet tabi hersey
Kızlar memorial acıbadem bahçeçi merkezlernde tüp bebek ücretleri ne kadar yaptıranlar ne kadara yaptırdınız rapor geçerli mi o merkezlerdeGünler geçiyor bir şekilde.bi bakmışsın seninde test günün gelmiş canım:)inş pozitif sonuç alırız
Ben Ankarada yım.O yuzden bunlarla ilgili bilgim yok canımKızlar memorial acıbadem bahçeçi merkezlernde tüp bebek ücretleri ne kadar yaptıranlar ne kadara yaptırdınız rapor geçerli mi o merkezlerde
Ankarada özelde mi yaptrdın ğeki fiyatlar nasıl acaba özellerde ben ilk denememi kocaeli ünide yaptım transferim oldu bekliyorum ilaçlar bin işlemde 900 tuttu iki bin yani ortalama eğer negatif olursa özelde iatiyorumda sorayım bi dedimBen Ankarada yım.O yuzden bunlarla ilgili bilgim yok canım
Ankarada özelde mi yaptrdın ğeki fiyatlar nasıl acaba özellerde ben ilk denememi kocaeli ünide yaptım transferim oldu bekliyorum ilaçlar bin işlemde 900 tuttu iki bin yani ortalama eğer negatif olursa özelde iatiyorumda sorayım bi dedim
Insallah guzel haberler alirsin yarin sonucu bizimle paylasmayi unutmaSlm kızlar.Bende 2.denememi yaptım.dondurulmuş embriyo 2 tane iyi kalitede.yarın test günüm.yerimde duramıyorım.ilki negatifti.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
Evet özelde yaptırdım.Benim dr um ayrıca kendi muaynehanesi vardı.ona gittim.Onun anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırdım.yani ilaçların farklılık gösterebilir .Benimki 12 bin civarı tuttuAnkarada özelde mi yaptrdın ğeki fiyatlar nasıl acaba özellerde ben ilk denememi kocaeli ünide yaptım transferim oldu bekliyorum ilaçlar bin işlemde 900 tuttu iki bin yani ortalama eğer negatif olursa özelde iatiyorumda sorayım bi dedim
İnşallah canım.Kan verdim geldim.Sonuç çıksın paylaşırım tabiInsallah guzel haberler alirsin yarin sonucu bizimle paylasmayi unutma
Ay çok heyecanlıİnşallah canım.Kan verdim geldim.Sonuç çıksın paylaşırım tabi
Aynen canım.Kalbim çıkıcak yerinden.Ay çok heyecanlı![]()
Ne kadar surede cikiyor test sonuclari yaa?2 gun sonra da benim test var.ama sanki ben yapmisim gibi heyecanlandimAynen canım.Kalbim çıkıcak yerinden.
Beni ipek hanim aradi banada orta kaliteydi dedi ama bu aya mahsus bisey oldugunu soyledi yani esinle sende bir siki ti yok dedi bir dahaki tedavide napacaklarini anlatti pek anlamasamda adetin ikinci gunu bakicaz eger onden giden yumurta varsa dedi o ay iptal edicez dedi tedaviyi .. cnku bnm yumurtalar orantisiz buyumust bazisi buyudu onlar catlamasin diye igne verdi .. bnde anlamadim madem ozMn niye yapmadilar ...suan yaptiramam malum daha yeni tedavi borclarini odemeye basladik nezman olur onuda blmiyorum hic. sizin sorun neydi ?Aynen benim de,üzüldüm ama hayırlısı olsun,bugün Yücel beyle konuştuk embriyo orta kaliteydi dedi, ben yaza yeniden deneyeceğimi söyledim kaliteyi yükseltmek için ne yapabileceğimi sordum o da katkısız gıdalar tüket alfalife diye bir vitamin ilacı var onu kullanabilirsin dedi, iki gündür şekeri bıraktım altı ay sağlıklı beslenip bol su içeceğim, bakalım ne olacak...sen yeniden deneyecek misin?
Sisli memorial 7.800 du ama suan 8.700 olmus sanirim yumuta toplama transfer dahil.. ilaclar 5000 e yakin tutuyor ekstra dondurma parasi histreskopi fln gerekirse onlarda ayrica tutuyorKızlar memorial acıbadem bahçeçi merkezlernde tüp bebek ücretleri ne kadar yaptıranlar ne kadara yaptırdınız rapor geçerli mi o merkezlerde
Yaaa kiyamam canim insallah bir sonrakine olur uzulme vardir herseyde bir hayir.Sonuç negatif kızlar.Çok umutlanmıştım üzgünüminş sizler pozitif görürsünüz